Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec Flashe
Seriálový vesmír
Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Danielle Nicolet
24.11.1973 | 24.11.2024 -
Katie Cassidy
25.11.1986 | 25.11.2024 -
Jessica Camacho
26.11.1982 | 26.11.2024 -
David Harewood
8.12.1965 | 8.12.2024 -
Richard Brooks
9.12.1962 | 9.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Mam pocit že Zoom ešte neskončil ale myslim si že sa vrati pod menom BLACK FLASH
#3120 Kennymcc: Tak ci onak bych si typnul ze hlavnim zaporackem bude professor Zoom :)
#3120 Kennymcc: Mně tam totiž moc nejde na rozum to, že jsem si pustila finále první řady a tam mu profesor Stein říká, že pokud tu svojí matku zachrání, tak se všechno změní a on si nic nebude pamatovat, ani že někdy byl Flashem atd. Tak z toho pak nechápu, jak si teda má „vzpomenout“ na ten děj první a druhé řady a následně se chtít vrátit zpátky. No uvidíme, jak to tvůrci vymyslí :)
#3125 Kennymcc #3126 Setcher #3133 RybbaMyslím si , že záporak by mohol byť reverse flash potom určite grood sa objaví v 3 serií, možno aj black flash. Ale dobre by bolo keby wally bol side kick flasha..bolo by to zaujímavé. Dúfam že aj záporáci rouge, ale to je asi jasné.
#3123 Biki: Pozor tady je problem v tom ze Stein mluvi o tom Barrym co mu tam je 11 let. On nemluvi o Barrym jez provede tu zmenu, vlastne to ani neresi co s nim se pak stane, jestli zmizi nebo tam zustane nebo co :) Spravne (podle teorii serialu) by to melo mit okamzity dopad na Barryho v jeho veku (myslim ze mu je 23 nebo tak nejak), takze by mel „vypadat“ okamzite po zachrane sve matky presne jako by „vypadal“ ve svych 23 letech v teto zmenene casove ose. Pokud bude mit ve svych 23 letech rychlost v teto casove ose tak by ji mel mit i tam kde ted je, pokud ne tak by ji nemel mit :)
#3128 Dorea #3153 Biki#3123 Biki: Zapomínáš, že tu je Vibe.
#3153 Bikino ale dobre sundal Zooma :) :) no sem zvedavej jestli bude mit schopnost i Wally :) no a ted zase cekat…to me poser :) :)
#3125 Kennymcc: Barrymu je podle Arrow wiki 27 ;)
#3129 Kennymcc#3128 Dorea: Jo to vlastne sedi. 11 + 15 (priprava Eobarda na jeho plan) + 1 (dej) = 27 :) Nicmene moje myslenka predpokladam byla pochopena nezavisle na presnesti onoho veku :)
#3130 Dorea#3129 Kennymcc: Já jsem z toho cestování časem zmatená, ale tak s3 (aspoň těch pár dílů) by se mělo odehrávat v alternativní linii, jakože kdy je Barrymu 27 ne? Takže si myslím, že se vrátí jakože zpět do svého času, ale pak zjistí, že nemá svoji moc, bude se ji snažit získat zpět… no však se o tom tady psalo… nebo se tahle verze Barryho rozplyne jako jsme to viděli s jinou jeho verzí ve finále, když zachránil mámu a normálně nám ukážou jenom, jak si Barry užívá života s oběma rodiči. K tomu mi ale zase nesedí to, co tady někdo psal o tom, že Barry půjde sedět za to, že napadl Noru…
Pokud jsem hodně mimo mísu, tak se omlouvám.
#3131 Kennymcc#3130 Dorea: Tady by to vlastne melo byt presne tak jak to bylo nez RF vytvoril nasi casovou linii kdy zabil Noru. To znamena ze to bude uplne ta puvodni casova linie, kde Wells E-1 vytvori urychlovac castic pri kterem standardne vznikl Flash z Barryho Allena. Jenze tady je ted navic Barry ve veku 27 a s nim tam standardne bude Barry ve veku 11, tak to nakonec nebude uple tak puvodni casova linie :) Jsem zvedav co rekne Barry poldum az se ho zeptaji na identitu, mozna rekne ze se jmenuje Jay Garrick :D
#3132 Dorea#3131 Kennymcc: Takže vlastně říkáš, že se to bude odehrávat v minulosti – v roce, kdy měla být zabita Nora. ? Protože v tom případu se Barry bude muset nakonec vrátit do času, kdy odešel nebo prostě do času, po těch patnácti popř. dvaceti let, když bude chtít získat své schopnosti. V tom čase, kdy zachránil Noru přece svoje schopnosti získat nemůže, ať už z důvodu že na to není technologie nebo protože by na to potřeboval mozek Wellse z času, kdy je Barrymu 27… Navíc v tom čase nemají ani Cisca nebo Caitlin…
Nebo bude možná jednodušší, pokud mi vysvětlíš, jak si myslíš, že je získá v tom čase, kde se teď nachází :D
#3134 Kennymcc#3123 Biki: Doporučuji se podívat na tento film: http://www.csfd.cz/…eta/galerie/?… a to nejen tobě a bude ti to mnohem jasnější.
Za další nevím proč pořád usuzujete, že to, že byl Barry ve vězení znamená, že byl ve vězení kvůli „vloupání se“ do svého rodného domu. Co když je ve vězení z úplně nějakého jiného důvodu. Podle mě se prostě normálně probudí v přítomnosti, akorát ve změněné realitě a bude si pamatovat vše, co se do té doby událo. Prostě přesně tak jak to je v tom kresleném filmu, časem se mu budou vzpomínky na události z prvních dvou serií vytrácet. Se stoprocentní jistotou bude zápletka jiná než ve filmu a neuvidíme tam ani Batmana, ale dost dobře si dokážu právě představit jiné hrůzy, které se stanou v Central City a Star City bez přítomnosti Flashe. Další faktor budou vztahové problémy s ostatními členy Flash týmu, respektive nevztahy a touhu Barryho vše vrátit tak, jak to bylo předtím „pouhým obětování své mamky“… To, že bude hledat pomoc ve Star labs s navrácením svých schopností je víc než jisté.
#3132 Dorea: Barry se zrejme dostane v podstate do stejne pozice jako se dostal Eobard, kdyz zabil Noru. Prisel o rychlost tak potreboval zajistit aby mlady Barry prosel onim znamym procesem – urychlovac castic a jeho exploze. Tim pak ziska svou rychlost, aby se mohl vratit do sveho casu, stejne jak se o to puvodne snazil Eobard :) Ovsem pokud by to tak bylo a Barry by se vratil zpet do sveho casu, tak by byla spousta veci jinac, ale to uz fakt nevim jak by bylo pac by byl Barry o dalsich cca 15 let starsi tzn. ze by mu bylo cca 37 let :) No bude to zajimave jak to vymysli :)
#3135 Exie_ #3136 Dorea#3134 Kennymcc: Eobard nepřišel o rychlost, nýbrž jen využívat Speed Force, ztratil spojení a uvízl. Barry ovlivnil 25 let různých zkušeností. Způsobil jakoby image odraz toho všechno, co bylo a co pro něj bylo nejbližší. Způsobil přírodní katastrofy, nehody, apod. Respektive vytvořil řetězovou reakci, kdy vnikl do alternativní reality, kde je všechno jinak. Jednoduše se vrátí do roku 2016, kde pozná, že je něco jinak. Po čase si každopádně uvědomí, že udělal chybu a bude se jí pokusit napravit. Na kolik dílů tohle chtějí rozvinout, tož otázka, ale 5 dílů je dostačujicí, hlavní je, aby se to zbytečne nenatahovalo.
#3134 Kennymcc: Právě ty roky mi tam nesedí :D
Spíš bych řekla, že to opravdu bude jako ve Flashpoint paradox, kde se probudil v tom čase, kde mu bylo 27 a zjistil, co všechno se pokazilo tím, že mámu zachránil a bude se snažit společně s lidma ze Star Labs získat svoji sílu.
To vězení tam vůbec nemusí být. Taky tam byl záběr z Legend (Captain Cold, Atom a White Canary bojující s tím obřím robotem), který se nakonec nikde neobjevil.
Všimol si niekto ze ked si prišli demenotry po Zoma tak jeho blesky sa zmenily na červene aj jeho znak
#3138 Kennymcc#3137 HellBoy666: Jo vsiml :) Black Flash je hlavnim poskokem negativni Speed Force :)
#3113 Bizzy: Suhlas! Pravdu poviedat, Iris sa až bojim, lebo nie že jej sceny su hrozne a hlupe ale dokonca vie pokazit aj sceny ostatnym… Akože ja viem že Wellsova rodina je tam za idiotov a hlupakov a to preto, aby aj jednoduchsim divakom mohli vysvetlit niektore veci, ale tie postavy su napisane hrozne. Ved oni su zlí ludia! Uvedomil si to niekto? Ako su sebecky a myslia len na seba a v skutočnosti nikdy nijako nepomohli?
Vratenie Patty a koniec s Iris by bol vykupenym pre serial, ktoreho sa ale asi nedočkame… Hold, Smer Arrow, smer soup opera
#3140 Kennymcc#3139 LMDizajn: Podivej se na Flashe z roku 1990, tam to Barry s Iris ukoncil celkem rychle, to by se Ti asi libilo :D