Flash
88/100 - 561×

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

Amper

Jinak trochu mimo tému. Četl jsem rozhovor s Wesley Shippem a sám říká, že ta proměna z táty Barryho do Jaye, zahrát si opět Flashe byla skvělá příležitost a je rád, že se mu to povedlo. Taky tam řekl, že by byl rád, kdyby hrál Jaye víckrát a kdyby se i ukázal v dalších sériích. No popravdě, kdo by nechtěl že? Neskutečně se mi v tom obleku líbil, ikdyž trošku přibral a bylo to z jednoho úhlu docela divný + ta pootočená helma mě rozesmála :D

#3142 Kennymcc
27.5.2016 | 12:48:38
Kennymcc

#3141 Amper: Vzhledem k tomu ze J.W.Shippa mam zafixovaneho jako Flashe z roku roku 1990, tak jsem byl velmi stastny, ze z nej vskutku udelali v soucasnem serialu Jay Garricka :) Na ten moment jsem fakt cekal :) az sundaji tu masku a prijde to odhaleni :) Kdyby ho tam bylo vice, vubec bych se nezlobil :) Vubec posledni 2 epizody hodne poukazovali na Flashe z roku 1990 :) Nejdrive setkani J.W.Shippa (Henryho) s Amandou Pays (Tina McGee) a jeji prohlaseni: My dva jsme se urcite jeste nepotkali :D A pak J.W.Shipp jako speedster Jay Garrick to bylo asi TOP ;) Nevim jestli mladsi generace toto dokazi uplne docenit ;) Jooo ta helma byla fakt vtipna :D taky jsem vyprsknul smichy :D Nezbyva nez verit, ze Jay Garrick se jeste objevi, ikdyby to bylo jen na kratsi scenky apod.

#3143 Amper
27.5.2016 | 13:19:53
Amper

#3142 Kennymcc: Jinak zajímavý na tom rozhovoru bylo, že tam zmínil Justice Society of America a že se může posunout jako herec dopředu. Že bychom ho viděli v LoT? :)

#3144 Kennymcc
27.5.2016 | 15:40:31
Kennymcc

#3143 Amper: Jojo vypada to tak :) Je to pro me vetsi motivace se zacit divat na LoT ;)

27.5.2016 | 15:47:54
Holldir

Jako mě hlavně zaráží jedna věc. Zabili Eobarda, ale minulost ani budoucnost se nezměnila. Když teda zachránil matku kam zmizel druhý flash? To, že zachránil mamku a zastavil Eobarda tak tudíž žije pravý Harry a tudíž vybuchne reaktor až v roce 2026. Jak bylo zmíněno v první serii. Harry z této země byl pomalejší než Harry z dvojky pokud si dobře pamatuji detaily ohledně těch novin v první serii. Tudíž by měl zmizet i tento flash. Pokud se plpetu opravte mě, ale zdá se mi jako by to podělali krapet:)

#3147 Stardos
27.5.2016 | 21:34:06
Holldir

Leda by byl on jako vlastní pozůstatek (které vlastně žijí dál bez ohledu na časovou osu) a svou vlastní realitu vymazal. Zůstane ve světě a když se vrátí do svého času měl by tam vidět sám sebe beze schopností…

27.5.2016 | 21:36:40
Stardos

#3145 Holldir: Podle Flashpointu co jsem viděl, by měl Eobard být v té pozměněné skutečnosti a dokonce by si měl pamatovat tu pravou skutečnost

27.5.2016 | 22:05:51
Holldir

což je krapet nesmysl

#3149 Stardos
27.5.2016 | 22:09:10
Stardos

#3148 Holldir: Ona je pravda, že je to nějakou dobu co jsem to viděl, jenže si pamatuju na Eobarda, který hovořil s Barrym v té pozměněné skutečnosti o tom, co se vlastně záchranou Nory stalo a že to vyvolalo paradox, který svět změnil celkově

27.5.2016 | 22:38:04
Exie_

Tak „Barry“ zmizel v roce 2024. To byl ten den, kdy šel zachránit své mladší já a při cestě zpět se už nevrátil do své doby. Eobard jakoby zachoval historii v původní podobě, což u Barryho je to jako docela pevný bod, protože pokaždé zmizí v roce 2024. Pevný bod je ten, že oba dva cestují časem ve stejnou dobu. Tím pádem dvě odlišné reality. Eobard ztratí využívat schopnost Speed Force a Barry se nevrátí do roku 2024. V komiksu se Barry vrací z budoucnosti z touhou zabít Thawna, ale poběží tak rychle, že skočí do zdroje svých vlastní schopností tzv. Speed Force, kde byl uvězněný na dlouhou dobu. Komiks z roku 1985 poukazuje na to ,že se sám obětuje při záchraně universe.

28.5.2016 | 0:08:12
Venous4

no, nemela by dalsi rada serosu THE FLASH, ARROW, SUPERGIRL a LEGENDS OF TOMORROW zacit uz na podzim kdyz se to tu psalo na edne a mluvilo se o nakym supercrossoveru ??

#3152 Scoop
28.5.2016 | 8:24:39
Scoop

#3151 Venous4: https://www.youtube.com/watch?… https://www.youtube.com/watch?…

Jinak řečeno ano, seriály začnou zase v průběhu podzimu.

28.5.2016 | 10:13:57
Biki

#3125 Kennymcc:
#3126 Setcher: Pravda :D díky za „dovysvětlení“ :)

28.5.2016 | 11:04:27
Pytlis

https://www.youtube.com/watch?…

Tohle je záchrany jeho matky z 1. série kdy ho zastavil budoucí Flash, nedalo mi se na to nepodívat, ale když Barry běží v minulosti a vidí záblesky tak v čase 0:50 vidí Killer Frost, v 0:52 svojí sochu, 0:58 Barry ve vězení a pak Barry co zachránil svoje mladší já, tak má jeho oblek světlejší červenou..

#3155 LMDizajn
28.5.2016 | 11:16:37
LMDizajn

#3154 Pytlis: to je presne to čo hovorim, že som zvedavy či už na buducu sezonu bude mat ten svetlejši oblek, alebo či to bude prave v tej alternativnej realite kde jeho rodičia žiju… Uvidime, určite mame čo špekulovat.

Inak napadol niekomu jeden rapidny problem so speedstermi pri ich subojoch? Ved ked ho jeden drži za krk, on by sa mohol rozvybrovat a teda nim prejst, nie? Tak isto ak ho drži pod krkom, tak by mohol rozvybrovat aspon svoju ruku a tiež ho zranit alebo zabit. Chcem tym povedat, že chapem, že tie sceny musia byt epicke a dlhe, že ho minutu akože ide zabit, ale za ten čas by sa to mohlo uplne zvratit. Nie?

28.5.2016 | 15:49:03
SpeedyBarry

Ako ešte by sme sa mohli stretnúť s tým, že séria pôjde normálne s tým, že Barry zastavil sám seba a pokračuje seriál normálne a to čo bolo predtým nám bude ukázané ako všetky ostrovné dobrodružstvá A­rrowa

29.5.2016 | 18:29:12
Ivan Hrozný

Podľa mňa, seriáli arrow a lot pôjdu normalne, vo flashovi bude tak prvých 6 časti o alt. realite, no potom sa vráti, zastaví svoje mladsie ja a obnoví predchadzajucu realitu, tým pádom sa univerzum nezmení a časové paradoxy nepozmenia arrow a lot, s tým zaporakom to bude asi problém, môže to byť reverseflash, aspoň na pár časti, kým neobnoví realitu, aj blackflash, teda zoom, využije barryho manipuláciu s časom na svoju osobnú pomstu, Grodd, ten možno tiež, lebo ho alternatívny flash nemusel poslať na e2, kto vie, či v realite, ktorú reverseflash zmenil poznali multivers a ako nim cestovať, nebyť thawnovej singularity, tak by necestovali, čo si myslíte, ako to bude ? Kto bude zaporakom ? Obnovi sa realita, ktorú poznáme my ? Nestve vás, ako furt zabíjajú svoje mladsie verzie ?

30.5.2016 | 21:22:05
Ivan Hrozný

Predstavte si, že barry pocestuje spat v case, čo i len o pár minút, vytvorí, čo ja viem aj tisíc časových dvojnikov, mohol by ich rozoslať do multiverza, bojovať proti zločinu alebo poslať do nebezpečenstva, zistiť proti čomu čelí a ísť tam sám Ďalšia vec, ja som kresťan, predstavte si duchovnú tematiku, časový dvojník zomrie a čo s nim ? Skončí v nebi ? A keď zomrie ďalší, znova tam skončí ? Viem, poviete mi, že je to len seriál, ale podľa mňa spravili fakt veľkú chybu s tým zabíjaním svojich mladších verzii, lebo to nedava zmysel

#3159 Scoop #3160 Kennymcc #3161 Setcher
30.5.2016 | 21:28:30
Scoop

#3158 Ivan Hrozný: Tak když se nato podíváš v té křesťasnké verzi, tak když cestuje v čase, tak se vlastně vytvoří nová časová realita, takže v nebi bude vždy jen 1 Barry z toho určitého času.

31.5.2016 | 7:17:56
Kennymcc

#3158 Ivan Hrozný: Hele ja bych tu radsi moc neresil to co se stane s lidskym vedomim (dusi) po smrti. Uprime v tuto dobu to nikdo presne nevi (jen na okraj je zjisteno, ze po smrti clovek ztrati okamzite cast sve momentalni hmotnosti). Navic Speedsteri a Speed Force je Sci-Fi, takze do toho si muzou tvurci vymyslet cokoli ohledne toho, co se stane s lidskym vedomim po smrti.

1.6.2016 | 12:28:05

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Flashe

Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama