Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec Flashe
Seriálový vesmír
Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
David Harewood
8.12.1965 | 8.12.2024 -
Richard Brooks
9.12.1962 | 9.12.2024 -
Tony Curran
13.12.1969 | 13.12.2024 -
Keiynan Lonsdale
19.12.1991 | 19.12.2024 -
Greg Finley
22.12.1984 | 22.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3158 Ivan Hrozný: Máš v tom guláš… nezabijeji sve mladší verze, ale ty starší. Představ si, že se rozhodneš vrátit se v čase, najednou jste dva – ty, a tvé já, které se ještě ke školy v čase nerozhodlo. Ty zemřeš a tvé mladší já žije… Díky tvé oběti ale skákat v čase nebude… A i kdyby jsi neumřel a tvé mladší já by už nemuselo skákat v čase, stejně by jsi přestal existovat – nebyl jsi ani vytvořen. Tzn do nebe nikdo nejde, dokud není mrtvé mladší já…
Nie, ved barry jasne povedal, že cestoval v čase, vravel to wallymu na konci, keďže žil, tak sa jeho mladsie ja muselo obetovať
#3163 Setcher#3162 Ivan Hrozný: 30. minuta: Caitlin: „What's the time remnant doing?“ – Když Barry běží kolem budovy, aby vybil magnetar. 32. minuta: Konverzace s Wallym… nikde tam neříká, že by se obětovalo jeho mladší já.. jen se ho ptá, zda tedy cestoval v čase, aby vytvořil dvojníka… Pořád se baví o tom, že ten, co zemřel, byl time remnant. I Wallymu to docvaklo…
Time remnant – Časový dvojník, doslovný překlad by byl spíš Časový pozůstatek…
Jak jsem říkal, máš v tom guláš :) Scénaristi sice dělají nelogické přešlapy, tohle k nim ale nepatří.
Tak ale zoom je sociopat a egoista, aky by malo význam, keby cestoval v čase a jeho mladšie ja by ho zabilo, je cvok, ale až tak nie
#3165 Setcher#3164 Ivan Hrozný: :D Proč ne? Může to být klidně tak, že hlavní je „být rozhodnut se zabít / zemřít“, jak sám Zoom říkal. Zoom zemře, ale Zoom pořád žije. Mladší já je pořád on, stejně jako jeho starší já.
Dejme tomu, že to vidíš z perspektivy mladšího já → jsi rozhodnut, že to uděláš… najednou se vedle tebe objevíš ty (starší já) a víš, že jelikož už cestovat časem nebudeš muset, tak starší já stejně nebude existovat → můžeš ho proto bez následků zabít…
vůbec bych nespekuloval o tom co bude po tomto paradoxu, ale pochybuji že wells- bude thavne jak tomu bylo v první serii, a taky už asi nebude ani zoom, ale nevím co dají dále za hlavního zaporaka, těch moc speedsteru už asi není, ale možná se pletu? :) ale mají dost času na něco noveho, ale hlavně ať to není jak v arrow......
Podľa toho ako to skončilo…Podľa mňa je jasné že záporák bude Black Flash (teda Zoom) nie ? Fakt súdim podľa toho ako to skončilo pretože komixy som nevidel a neviem ako to prebiehalo tam…
#3168 Baltik#3167 Maškynson: Black Flash má neutrální karmu.
bude někdy tady na edně recenze na 3 sérii?????
Pardon, 2 serii :D
#3185 XavikTak ked nebude záporák Black Flash tak som niečo videl že nový záporák bude nejaký God Speed, no neviem…
#3172 Exie_ #3173 totti#3171 Maškynson: Black Flash není záporák na 1 sérii. To v žádným případě. V komiksu má vedlejší roli a lze ho rozvrhnout maximálně na 3 díly, aneb dělá jen to, co je potřebné a pro rovnováhu nezbytné. Takže nelze o něm říci, že je to záporák. Tipují Grodda na hlavního záporáka, následně aktivace schopností u Wallyho, ale vše záleží na tom, jak dlouho bude trvat Flashpoint Paradox. Co furt chybí v seriálů, tak je cestování Flashe do budoucnosti. Každopádně to nejlepší si šetří na další série, takže uvidíme.
#3171 Maškynson: Godspeed je záporák momentálne v komikse. Do seriálu ho nedajú, pokiaľ príbeh v komiksoch súvisiaci s ním neskončí
No tak co na to říkáte lidi ? Díl dobrej akorát ten konec, Iris je asi po smrti ? Takže ted příjdou následky toho, že barry že zachranil matku ikdyž to poté zase změnil. Ten Alchemy zřejmě probudí Rivala, z wallyho se možná zase stane flash ?
#3175 Vission#3174 SikyCZ: kid flash :D
mne sa to nepačilo, presne tohoto som sa bal… a zas tam vela veci nedavalo zmysel… neviem neviem, čo si mam o tom mysliet. Na jednej strane, dobre herecke vykony a nič ma nerušilo, na druhej strane nezmyselny scenar a vela nevyužiteho. Mohli to aspon na 3 diely natiahnut. Pripomina mi to epizodu kedy bol Barry mrtvy. Mohlo to by uplne užasne, ale ostalo z toho iba to mohlo.
#3177 Scoop#3176 LMDizajn: Podle mě to není konec, protože nám za tímto dílem zbylo hodně otazníků. A jak už název napovídá, tak si i já myslím, že celkově se nám Flashpont rozvine do dvou prvních dílů → 1. epizoda Flashpoint a 2. Paradox. S tím, že ve druhé epizodě Barry bude muset jít zase zpátky a zastavit sám sebe v zachraňování matky. Protože momentálně se Barry nachází v čase, kde Eobard nikdy neuvízl, tudíž se tam stále nachází pravý H. Wells.
#3181 KennymccJinak konec byl easter egg na Voldemorta co ? :D Aspoň mě ho to teda připomělo. A ještě RF ,,Today, I get to be the hero.? :3, vtu chvíli jak to řekl, tak jsem myslel, že mi srdce vyletí ven :D
No rozjezd pro mne trochu meh, takové nemastné neslané… jediná dobrá věc byl, jako obvykle, Cisco… teda pardon, pan Ramon. Uvidíme, snad to příliš nepřekombinují, i když to vlastně k Flashovi patří…
Geníalne to bolo. Presne to naznačovalo finálne 2-hej sére. Som zvedavý na pokračovanie rival vyzerá fajn.