Flash
88/100 - 561×

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

Scoop

#3220 HellTsuku: Je to tak aji v komiksech. A funkuje to tak aji v realném životě, že motivace dokáže odost zvýšit lidský výkon. Takže nevidím důvod proč by to tak nemohlo být v seriálu a navíc u jeho budoucí ženy.

Spíš mě štve, že tvůrci dali Barrymu tachyonovej urychlovač a teď dělají, jako by ho vůbec neměl. Pokud dokázal porazit Zooma, tak by měl Rivala zvládnout během pár sekund, pokud mu teda Alchemy a nebo Savitar nedali nějak větší rychlost. Ale to je zase blbost, protože kdyby byl Rival fakt tak rychlý, tak by s Wallym neměl žádný problémy a hned by ho zabil už v okamžiku jak by ho poznal. Takže to je prostě špatný scénář.

#3224 Kennymcc
7.10.2016 | 18:13:21
Scoop

https://www.youtube.com/watch?…

Hello Eobard. Mr. Dark. :33 Barry Allen 2056 Ještě lepší :D. Bohužel sedmá (crosooverová) epizoda legend je zatím bohužel jen v daleké budoucnosti

7.10.2016 | 20:23:24
Xegiie

u té scénky s Iris jako motivuje Barryho jsem hodně skřípal zuby, už jsem psal že mi naštěstí Iris ani nevadila, ale přiznejme si, že tahle scenka byla úplně mimo.. stačí porovnat s tou jak Wells úplně poprvé motivoval Barryho „Run Barry, Run!“ slysím dodnes v hlavě :) ale tohle bylo hodně trapný :D

7.10.2016 | 21:14:38
Kennymcc

#3221 Scoop: Mas pravdu v tom, ze Barry je v tuto chvili nejrychlejsi speedster ze vsech, co zatim zname, diky tachyonovemu posilovaci (vlastne jeste rychlejsi nez dabelskej Zoom). Barry by mel vyridit Rivala uplne stejne, jak Zoom tehda vyridil Barryho v epizode Enter Zoom :) Mozna to bude vic prani nez puvodni myslenka tvurcu: Ale mozna to lze brat tak, ze Barry kvuli tomu „zapominani“ ztracel svou silu, takze tam proti Rivalovi nebyl uplne v kondici :)

8.10.2016 | 11:23:30
Baltik

„… jak Zoom tehda vyridil Barryho…“
Zničil, rozbil, vypnul…to jsou ta správna slova na tuto scénu. Úplný masakr, jak jsem si na to vzpomenul.

8.10.2016 | 13:20:27
HellTsuku

Jinak jak se zdá, tak z naši Caitlin nakonec Killer Frost bude… škoda.

#3227 Kennymcc
8.10.2016 | 14:27:16
Kennymcc

#3226 HellTsuku: Nerikal bych skoda, ba naopak. Nevime za jakych okolnosti to bude apod. Navic nidke neni receno za koho bude „kopat“, spis mam z toho dojem, ze bude na strane Barryho. Taky bych si dovolil typnout, ze nebude jeji vizaz Killer Frost trvala, ale bude se menit v Killer Frost neco jako napr. Hulk nebo tak neco.

8.10.2016 | 14:54:01
Exie_

Našlo se pár nelogických věcí, ale samostatné cestování časem a jeho následky jsou těžké na pochopení. Nemůžeme vycházet ze samostatné teorie. Lidstvo samo neví, jak čas funguje. Jako dá se to odhadnout, ale prostě nelogické věci se dějí denně. :D

9.10.2016 | 1:28:16
meya

#3218 Shades125: děkuju
#3219 Anduin: dobře!

9.10.2016 | 20:12:48
Xegiie

teď se může stát celkem cokoliv, když to tvůrci můžou svést na změny v čase, takže cokoliv dříve udělali a nebyli s tím spokojeni , teď můžou napravit..

10.10.2016 | 9:30:34
Exie_

Eobard měl Speed Force. Cestoval jak do té noci, aby jí zabil a taktéž obnovili původní realitu, kdy Barryho taky táhl do minulosti a pak Eobard odcestoval domů. V komiksu je po restartu činným a skoro i nesmrtelným, když převzal sílu od Magali. Ale jelikož jeho časová osa začíná až v budoucnosti, tak přepsal realitu takovou, nebo vesmír to tak chtěl, co já vím, že Eobard se nakonec do budoucnosti vrátí a nezůstane trčet v minulosti viz 1. série a viz. 2×11.

#3232 Kennymcc
10.10.2016 | 17:07:20
Kennymcc

#3231 Exie_: Pokud se timto restartem neodehrala vlastne 1. serie, tak by me asi nejvice zajimalo, kde je potom Eddie??? A proc vlastne umrel Barryho tata, kdyz se v 1 serii neudelala sigularita jez privedla Zooma a ten az pak zabil Henryho. Nooo tak to jsem zvedavej :) A myslim ze by se nasly dalsi otazky, to me jen napadly prave tyhle 2. Jo vlastne jeste jedna vec – Pravy Jay Garrick by doted trcel ve vezeni u Zooma, jelikoz by ho nemel kdo vysvobodit :)

#3233 pato3012
10.10.2016 | 17:31:52
pato3012

#3232 Kennymcc: ak som spravne pochopil, tak Barry zmenil iba minulosť/pritomnosť len na E-1, ale zvyšne kde je Wells+Jessie a kde je už Jay, tak tam sa nezmenilo nič, preto sa Jessie prejavia následky toho výbuchu častíc z 2.serie a myslím že aj Wells z E-2 zistí, že niečo nie je v poriadku, tak, ako to vie už aj Jay /podla ukažky/

11.10.2016 | 9:04:25
pyzzer17

alchemy = cisco ?? wtf?

#3241 Billy the Kid
12.10.2016 | 10:50:34
pyzzer17

vlastne som napisal kravinu kedze cisco bol v starlabs ked alchemy bol pri flashovi

12.10.2016 | 10:58:57
Kennymcc

No vypada to, ze tvurci si pripravili ornou pudu pro postupne odkryvani informaci, co ze se vlastne presne zmenilo v cele dlouhe historii od smrti Barryho matky (v teto nove casove ose) k tomu, aby nas mohli sokovat s tim, co se „noveho“ objevi. Jinymi slovy si tvurci usmysli, ze je treba Eddie nazivu nebo ze je Ronnie nazivu nebo ze je Wells E-1 nazivu, prakticky cokoli co chteji. Dalo by se rict, ze jako divaci nevime temer vubec nic o tom, co se stalo behem predeslych 2 serii:) Me osobne by nejvice zajimalo, co presne se stalo s Eobardem v teto casove ose, a pokud nebyl vymazan z existence na konci prvni serie, kde je Eddie a Ronnie a jak se Zoom dostal na E-1 kdyz zrejme nevznikla singularita :)

12.10.2016 | 13:24:25
Kennymcc
  • vlastne ani nevime, jestli Barry dostal ten tachyonovy posilovac od Eobarda :) Ale dostat by ho mel, jelikoz jinak by zrejme neporazil Zooma :) Pak je ale divne, ze mel takove problemy s Rivalem :)
#3239 Anduin
12.10.2016 | 13:27:25
dovahkiin

achjo Alchemy si vypujčil helmu od Enklávy z Fallouta, nebo nevim :D

12.10.2016 | 15:11:20
Anduin

#3237 Kennymcc: No jelikož Thawne zřejmě neuvíznul v době kdy zabil Barryho mámu tak by ho nikdo neměl znát, ale všichni ho znají, takže se s ním nějak střetli. Otázka je kdy, kde a proč. Stejně by ale neměl mít ten tachyonovy posilovač, jelikož to jak ho získal je zavislý na tom aby Thawne uvízl v minulosti. Ledaže by cestoval Barryho do úplně jinačí doby kde by od Thawna dostal ten tachyon. posilovač. Je to ale složitý, doufám že všechno dobře vysvětlí :)

12.10.2016 | 17:10:04
Hed94

Já teda nevím jak vy, ale já už jsem se naučil u těhle seriálů vypínat mozek, jinak si to člověk neužije… Ale i tak sem cítil tu trapnost toho závěrečného boje… cisco se tam objeví jen tak z ničeho nic během sekundy… alchemy rivalovi pomůže ale pak zmizí… Barry je pomalejší než Rival ikdyž by tomu tak vůbec být nemělo… dostane přes držku a už neví… ale pak záhadně je zas fit asi jako ti fotbalisti co simulujou / odnášen na nosítkách ale pak je pokropí mokrou houbou a sou zas ready… prostě děsný :D

#3246 Anduin
12.10.2016 | 17:49:03

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Flashe

Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama