Flash
88/100 - 561×

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

Billy the Kid

#3234 pyzzer17: někde je doměnka že alchemy je třeba wally west, tak uvidíme :)

12.10.2016 | 18:30:30
Scoop

Epizoda za mě skvělá :). Tak mě ještě napadlo, jestli by ta ruka na konci nemohlá být část Savitara v jeho obleku (brnění), kterou nám tvůrci ukázali :)

12.10.2016 | 18:46:07
Scoop

Jinak v další epizodě se dočkáme 2 Wellsů :D, což bude super. A vlastně, proč tam nedát ještě třetího Wellse (originál z E-1), kterej myslím, že sledoval Barryho, jak přehodil Savitara přes palubu

#3244 Scoop
12.10.2016 | 18:52:01
Scoop

#3243 Scoop: teda přehodil Rivala*, už jsem z toho zblblej :D

12.10.2016 | 18:52:19
LMDizajn

Tento diel sa mi pačil, najma že ukazali, že s časom sa nezahrava! Ale podla mna vzniklo zase viac otaznikov a nezrovnalosti ako bolo. Skoda, ja vypnut mozog pri sledovani neviem a vadi mi to… Killer Frost SUPER!!!

Mne by vobec nevadilo, keby sa tato časova linka stale viac a viac kazila až tak, že Flash si povie, že to proste musi opravit, lebo je to cele v prdely. A ked to opravi, tak vznikne ten velky problem pre všetky 4 serialy… Ale to asi tažko že?

#3249 Xegiie
12.10.2016 | 19:58:48
Anduin

#3240 Hed94: Proč by měl být rychlejší?

#3247 Scoop
12.10.2016 | 20:47:05
Scoop

#3246 Anduin: Protože by měl mít tachyonovej urychlovač, díky kterému porazil Zooma a díky kterému by měl být 3×-4× rychlejší než Rival

12.10.2016 | 21:05:56
panakoja

môj typ na alchemyho je Draco Malfoy alebo Ciscov brat, mám taký dojem. Inak celkom by ma zaujímalo čo bolo to na konci. Podľa mňa či už to bol Alchemy alebo Savitar tak isto budú z paralerného sveta keďže sa tak lahko dostali do toho uzavretého vezenia ktoré používali aj v star labs na chytanie metaľudí

12.10.2016 | 21:18:50
Xegiie

#3245 LMDizajn: podle mě docela silně naznačili, že do timeline se už Barry jen tak motat nebude, navíc teď už neztrácí paměť atd..

tak kde jsou ti šampioni co tvrdili, že Iris je mrtvá?…

12.10.2016 | 22:31:20
Baltik

Druhá ep. slabší. Takové divné, vstoupili jsme do rozehraného děje, nevíme co se dělo a co se aktuálně děje. Doufal jsem, že to dá zpátky, tak jak to bylo.

Jsem zvědav, zda se Julian stane hlavní postavou, nevypadá to, že tam je jen na pár dílů.

Připomene mi někdo, jak funguje otevření toho portálu při cestování v čase, že se objeví před Flashem a on do toho jen vletí ?

#3252 Kennymcc
13.10.2016 | 16:30:48
DoomedVítek

No zatím mi přijde že se do všeho akorát zamotávaj a po 2. dílech téhle řady jsem akorát otrávenej z toho jak to prasí až se s kvalitou nebezpečně přibližují kvalitám 3. serie Arrow. Jedinou a to asi opravdu jedinou potizivní věcí na 3. serii je Tom Felton(Julian Albert/Malfoy) kterej se s Barrym nesere.

13.10.2016 | 18:14:47
Kennymcc

#3250 Baltik: Jak jsem to pochopil ja tak to souvisi s rychlosti, nejdrive k tomu Barry potreboval Star Labs, kdyz jeste nebyl tak rychlej. Od jiste rychlosti (pote co dostal tachyonovy posilovac) se uz pohybuje tak rychle ze si dokaze vytvorit cervi dirku sam :) V podstate o tom mluvil Zoom, ze diky sve obrovske rychlosti mohl cestovat vsude mozne. Mimochodem to vypada, ze Jay Garrick taky neni zadny mejdlo (kdyz v klidu zachytil Barryho v jeho rychlosti :) ), az bych se podivil, jeslti by na nej Zoom vubec stacil :)

#3253 Xegiie #3254 DoomedVítek
13.10.2016 | 18:35:22
Xegiie

#3252 Kennymcc: bohuzel tvurci si s rychlosti jednotlivych rychliku hlavu nelamou :( delaji to jak se jim to hodi.. takze Jay muze byt pomalejsi, ale proste pro tuhle scenku se jim to tak hodilo, tak to tak i udelali… to s tim tachyonem taky posrali, ma ho nebo ne? vypada to ze chvili ano, chvili ne :(

#3254 DoomedVítek
13.10.2016 | 23:09:56
DoomedVítek

#3252 Kennymcc:
#3253 Xegiie: Chápu co tím myslíš ale při prvním cestováním časem je nepotřeboval, stačilo aby mu něco dodalo motivaci a zvládnul to už při záchraně Central City před tsunami vlnou kterou vytvořil Mardon.

#3255 Kennymcc
13.10.2016 | 23:55:13
Kennymcc

#3254 DoomedVítek: Jelikoz se zacal pohybovat mnohem vetsi rychlosti nez bezne dokazal. Mel k tomu silnou motivaci a takovy ty podobny pindy :) A pak se stalo to co se stalo :)

14.10.2016 | 0:42:15
Brodo

Alchemy tuším zle z kočil v čase, a zablúdil do iného vesmíru :D… http://www.edna.cz/…/20973/show/?…

14.10.2016 | 12:48:50
Stardos

Wally se do pár dílů dočká své rychlosti :) A jak mnozí říkají, uvidíme, co všechno Flashpoint změnil,podle mě to nekončí :)

14.10.2016 | 16:28:01
LMDizajn

inak, to ako prišiel Barry za Felicity, tak som to skoro vypol a hovoril si, Felicity and friends again… inak teraz ked nad tym rozmyslam, paci sa mi viac tato nalada, ze su ludia na Barryho nahnevany, pretoze tak by to malo byt. Lebo je to truhlik chrobak.

14.10.2016 | 16:28:28
meya

nechápu, proč říká, že jim zkazil život, vždyť vytvořil úplně jinou čas. realitu…já si to vysvětluju tak, že všechno/něco ..dokonce ON může a bylo a je jinak…i on, kterej když skočil do týhle linie, se mohl chovat úplně jinak…třeba vůbec nemusel mít rád Iris apod. …takže jaký zkazil život…prostě jinej čas, jiný lidi a to že je zná nebo si myslí, že je zná je sice dobrý ale je to podle mě náhoda, že ho RF nehodil do čas. linie, kde by bylo všechno úplně jinak ps. kdo koukáte na Legendy…RF tam pomáhá

14.10.2016 | 20:57:52
Bitter

Zdá sa mi, ako by všetci schopní ľudia, ktorá doteraz pracovali na tvorbe serialu The Flash odišli pracovať na seriáli Arrow, pretože po 2 odvysielaných častiach musím napísať, že kvalita serialu The Flash je na naozaj slabej úrovni. Nezvládli FP, celý serial zamotali a zničili to, čo som na The Flash miloval, tu dobru náladu. Je potrebne napisať, že Arrow zatiaľ The Flash valcuje a je to zatiaľ 2:0.

16.10.2016 | 14:07:38

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Flashe

Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama