Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec Flashe
Seriálový vesmír
Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Danielle Nicolet
24.11.1973 | 24.11.2024 -
Katie Cassidy
25.11.1986 | 25.11.2024 -
Jessica Camacho
26.11.1982 | 26.11.2024 -
David Harewood
8.12.1965 | 8.12.2024 -
Richard Brooks
9.12.1962 | 9.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Chapem to spravne, že kedže bol Cisco oblubena postava, tak miesto toho aby spravili oblubene aj ostatne, tak z neho spravili neoblubenu postavu? WTF? Dnešny výkon otras! Ešte že tam bola Jessie a Caitlin
#3262 Scoop #3272 HellTsuku#3261 LMDizajn: :D To že se tobě nezdá, tak neznamená ještě, že to není oblíbená postava :P
Proč mi příjde, že Iris je tam dobrá jen jako psycholožka a její nejoblíbenější větou je: „Já s ním promluvím“ ? :-D
#3265 ScoopJinak neočekával jsem, že tato epizoda bude takový boom. Opravdu mě překvapila, každou chvíli jsem čekal, kdy Wally začne dostávat vize, ale tvůrci nás napínají, takže asi až v dalším díle + určitě bude chtít jít za Alchemym, aby mu dal schopnosti. Jinak nakonci jsme viděli, že Savitar je vážne démon :D. Cgi je poznatelně lepší než v předešlých sériích. Teaming up Jesse a Flashe bylo super, doufám, že se dočkáme dalších team upů. Julian podával skvělé výkony a začíná tušit víc a víc, že s Barrym není něco vpořádku. Skvělé využití Flashpoint paradoxu, takže jsme se dočkali nových prostor ve Star Labs. Skvělý vývoj Wallyho charakteru. Navíc předpokládám, že se v brzkých dílech setkáme s dalším(i) Wellsem. Předpokládal jsem to už vtomto díle, ale nevadí :).
#3266 Kennymcc#3263 Lanca55: Připravuje se na roli manželky :)
#3264 Scoop: Zrejme se jedna o Savitara, ale radeji bych jeste nepredbihal :) Jojo Wally bude jiste hledat Alchemyho a to samozrejme prinese vic problemu nez uzitku :)
PS: Je zvlastni ze Flash tentokrat udajne neni dost rychly, aby vyklidil celou budovu :) Pac by se nasli i prapady primo v tomto serialu, kdy to slo a to Barry ani nemel tachyonovy posilovac :) Jojo :) proste tak jak se to zrovna hodi do scenare :)
#3267 Scoop #3270 Exie_#3266 Kennymcc: Barry si měl zavolat Quicksilvera a měl by po problémech :D
#3271 Kennymcc3 díl byl dobrý ale trochu mě štve jak moc pletou vztah Barryho a Iris do každého dílu je to nuda navíc mi přijdou jak brácha a ségra.Co se týče hlavního padoucha téhle série jsem rád že to není další rychlík a uvidíme Barryho taky využívat svoji rychlost trochu jinak než jen aby se honil po městě za dalším rychlíkem.
Otázka pro všechny. Ohledně Wallyho. Jakým způsobem myslíte, že získá své schopnosti v původní časové ose. Bude natolik zoufalý, že se pokusí najít Alchemyho, pokud bude mít právo, ale zároveň bude mít nad ním controlu ,viz. Clarris, a nebo se to v něm nějakým způsobem aktivuje.
#3266 Kennymcc: Tak, co jsem četl, tak asi z jednoho důvodu. Ten Tachyonový posilovač má i vedlejší účinky. Netuším jaké, ale sázím jako v animáku. Flash .ala Wally West překročil svou rychlost natolik, aby porazil Brainaca a vylepšeného Lex Luthora, že vlastně pronikl do zdroje rychlosti. Jakoby vytvořil černou díru, která ho vcucla. Bylo to v Justice League Unlimited episode 'Divided We Fall.
#3271 Kennymcc#3270 Exie_: Zrejme je nejaka hranicni rychlost, kdy speedster vysumi (zrejme do speedforce) podobne jako to bylo, kdyz Barry pri boji proti Zoomovi udelal sveho TimeRemnanta a ten bezel tak rychle az vysumel. Z komiksem bych toto radeji moc nesrovnaval, tvurci si to v serialu stejne udelaji po svem :) Podle toho co jsme videli, tak se da rict ze Barry s tachyonovym posilovacem umi bezet nejvyssi rychlosti jakou je schopen speedster bezet, jelikoz pri jiste hranicni rychlosti uz vysumi :) Jenze uvidis ze v serialu to bude vsechno jinac :)
#3267 Scoop: Samozrejme jsem si vybavil hned scenku z X-Men: Apocalypse. Krasny priklad toho jak se vyklizi budova, kdyz na to mas asi 0,001s a mozna ze i mene :D
#3261 LMDizajn: Zdá se, že u CW každý kdo hláškuje ve třetí sérii začne být nepříjemný :D
V posledním díle mi přišlo (nevim proč, asi trochu z tý závěrečný scény), že by Julian mohl být Alchemy… nebo aspoň, že Alchemy = Julian z Flashpointu, kterej se nějakym způsobem dokázal přenést do současný časový linky :D
Začíná to jít z kopce… jako Arrow ve třetí sérii
:D Každej tu říkáte že třetí řada je hrůza :D, fakt nevím co máte proti třetím řadám.
Ale těším se na vše znechucený komentáře a připomínky, až uvidíte todhle :) http://prntscr.com/cwtjcs :D
#3276 shadowshade#3275 Scoop: Barry bude jak Schumacher, vyměmí 4 gumy za 8 sekund :)
Toto bola zatiaľ najhoršia epizoda tejto série a možno aj celého serialu! Herecké výkony na bode mrazu, Ciscova charizma a obľúbenosť po pár dieloch preč. Ďalší rýchlik na scéne? To je vtip! Aktuálnej časti dáva 19 %. The Flash sa zatiaľ na serial Arrow nechytá. Chyba je na strane manažmentu, je to cielene!
#3278 Scoop#3277 Bitter: Ty si jen špatný vtip. Nechápu, že ses ještě nesmířil stím, že tam vždy budou další rychlíci.
#3279 Kennymcc#3278 Scoop: Na tyhle lidi snad ani nema cenu reagovat, jelikoz evidentne nepochopili o cem ten serial je.
http://www.postavy.cz/jesse-quick/