Nikdy nepřestávej věřit... v jednu jedinou píseň
Všichni jsme to věděli. Každý čtenář tohoto webu tušil, že i ve finální anketě opět uspěje hymna seriálu Glee Don't Stop Believin'. Překvapivě jí téměř celou dobu šlapal na paty song s názvem The Scientist. A jak tedy dopadly výsledky finální ankety o Nejlepší píseň Glee? To se dozvíte níže. Prosíme, zanechte nám zde své komentáře. Jak se vám líbila soutěž? Jste spokojeni s celkovými výsledky?
Glease se mi moc líbilo a i písničky se povedli hlavně se mi líbili: There are worse things I could Youre the one that I want
Děj byl taky pěkný jsem rád že se objevili Mercedes,Mike a Santana tyhle tři mám strašně rád škoda že zatím nedostali tolik prostoru snad v příštích dílech.Jediný co mě zklamalo bylo jak šla Rachel volat Brodymu naprosto nechápu proč mu šla volat ale scéna která následovala potom mezi Finnem a Rachel se mi moc líbila doufám že tvůrci nemají v plánu udělat mezi nimi HAPPY END to by mě zklamalo Finn to řekl správně nejlepší bude se vůbec nevídat.
Jo a ještě dodám že sledovanost každým dílem klesá a klesá mám obavy aby Glee vůbec bylo obnoveno jelikož v konkurenci kterou má ve čtvrtek(GA,Person of Interest) je naprosto bez šance na to aby se sledovanost zvedla! :-( Pořád nechápu proč to přehodili z úterý na čtvrtek byl to nesmysl! Nezbývá než věřit že se to zvedne k lepšímu.
Prý to přehodili na čtvrtek, aby mohli posunout vysílací čas z osmé na devátou večerní a tudíž se mohli v seriálu víc odvázat – v Americe je kontrola „vhodnosti“ a přiměřenosti obsahu hodně kontrolovaná a Glee si díky pozdějšímu vysílacímu času může dovolit vážnější témata, silnější výrazy a třeba i více PDA. (například epizody jako First time nebo Heart ze třetí série byly posunuty a vysílany od devíti, aby v nich mohly být polibky homosexuálních párů). Protože čas od devíti byl v úterý už zabraný, Glee bylo přesunuto na čtvrtek. :)
Děkuji za info to jsem nevěděl ale stejně jsem názoru že seriálu to uškodilo než pomohlo samozřejmě není na vině jen vysílací čas ale i děj a změny kterým Glee prošlo ale ta čtvrteční konkurence to prostě dorazila a pokud se něco nezmění tak mám velké obavy aby to Glee ustálo.
http://tvbythenumbers.zap2it.com/…orry/158337/
Glease se mi líbí, jedna z nejlepších ze 4. série, ale podle mě zůstane nejlepší 3. série, na tu zatím nic nemá.
Na twitteru jsem četla, že Ryan na začátku podepsal smlouvu na sedm let vysílání Glee, takže ještě nějaký ten čas máme. :D
Linka kolem Marley/Rydera/Jakea mě nemůže zajímat míň, ale když vynechám jejich scény, tak se mi epizoda líbila a společně s The Break-Up je zatím jedinou, kterou bych si i pustila znovu. Holding Out For a Hero se neskutečně povedlo, Some Nights taky bylo super a to červené oblečení a choreo mi připomnělo Dont Stop Believing, takže za to obrovský plus. Heroes jsem se bála, protože Bowie je jedinečný a nenahraditelný, ale taky se to celkem povedlo. Jen Ryder/Jake duet byl k smrti nudný a ani Warblers zrovna nezazářili… Ale Sebastian je zpátky! Glee konečně bylo komedií a doufám, že bude víc takových epizod. A hlavně, vraťte mi Kurta!
Když jsem viděla promo této epizody, myslela jsem, že to bude nudné a trapné, ale jak se ukázalo vážně to byl super díl. písničky nebyly nejlepší, ale byly fajn. Tato epizoda mi připomněla co Glee vůbec je a začínám si myslet(ikdyž jsem velký fanda starých postav), že bez starých postav by byl Glee jako předtím a bylo by to lepší. V poslední písničce jsem si zpomněla na staré Glee(btw. Becca looks amazing in that outfit). Nolan: myslím, že s Grantem budou dobrá dvojka.Prostě velké PLUS pro tutu epizodu. PS: těším se na novou epizodu, abych mohla vidět ty FACKU QUINTANY.
Byla sem na tom dost podobně jako holky, od dnešní epizody sem čekala velký kulový a nakonec mě opravdu příjemně překvapila. Moc se mi líbilo celé to pojetí dílu jako nějakého filmu o Superhrdinech (ND) a temné straně (Warblers). Oceňuji tvůrce, že využili Blakea a jeho talent, protože mě u těch skřínek fakt dojmul. Však to vlastně ukázal už v TGP, že umí hrát. :) Scéna při písničce Heroes se mi taky moc líbila a Some nights mi připomnělo glee z 1. řady. Dneska mi dokonce ani nechyběl NY, Rachel nebo Kurt. Linka s Blainem se taky povedla. Jo a hned na začátku mě strašně pobavilo, jak se oblíkl Finn. :D Košile, svetříček, celej pan Schue. :D A na konci mě moc potěšilo, že sme zas mohli vidět Pucka po dlouhý době.
Ještě k Blakeovi. Jako vítěz TGP2 mě moc nepotěšil, ale po dnešním dílu mi do glee opravdu sedí a sem ráda, že tam je. Kitty mi stále leze na nervy, ale samotnou Beccu mám docela ráda. Je to krásná holka a má moc pěknej hlas.
Výborná epizoda, předčila všechny moje očekávání. Konečně nováčci zacelili díru za starými členy. Velice zábavná epizoda, Finn ve vestičce, krádež trofeje Samem a Blainem, písničky fajn, vážně vydařený díl.
Tenhle díl mě mile překvapil, po dlouhé době jsem nepřeskočila ani jednu písničku… Konečně se děj začal víc točit kolem „New Rachel“ Blainovo vystoupení s Warblers bylo super, skvěle jim to ladí, ale parťáctví Blam/Slaine je ještě lepší, konečně se začíná pomalu rozuzlovávat Klaine brake-up.
Mile mě překvapil Hunter, vypadá to, že je to správný „bad boy“
Po dlouhé době super díl
Ještě jeden malý detail… Docela mě pobavila poznámka Eli.C : „Is it because I dont look at all like my profile picture?“ Možná se mýlím, ale neměl náhodou na profilovce maják??? :)
Zajímalo by mě, jestli se Klaine ještě dají dohromady – podle mě nás tahaj za nos vánočním natáčením a nic z toho nebude… Nejvíc by se mi líbilo kdyby se Blaine dal na holky..:D protože Darren je kus…:))
Dnešní epizoda byla fajn, ani mi nechyběl New York. Nicméně 5. řadu už si nedokážu představit. Když tam nebudou ani ti zbývající Gleeci.
To JIraF : Máš pravdu měl tam maják…:D
Nejnovější epizoda se vážně povedla. Je mi líto Blaina, vážně by se mohl dát na holky :D Ale souboj mezi Jakem a Ryderem byl fakt povedený. Asi si nikdy nezvyknu na Marley, její hlas mi prostě nesedí (Some Nights trochu sedřela). A to samé patří ke Kitty.
Ahojte, nevíte někdo ve které epizode řekl Blaine Kurtovi poprve,že ho miluje ? :)
glee s02e16 original song
Tak po slabém rozjezdu mě Glee začíná zase bavit tenhle díl mi připomněl že Glee je komediální seriál. :-) Jinak téma super hrdinů bylo úžasný a kostýmy se také moc povedli. Nejvíc mě pobavili Slaine když šli získat zpět trofej to bylo legendární! Finn konečně našel cestu kterou by se měl vydat a to je být učitel k němu to tak nějak sedí.Zatím si vede skvěle a ani Will mi nijak nechyběl Finn ho skvěle zastoupil tak a teď hurá na Sectionals! :-)
Ale prd, bylo to v 2×22 New York.