Hra o trůny (Game of Thrones)
95/100 - 2 314×

Hra o trůny(Game of Thrones)

Fantasy seriál o intrikách, magii a zradách. Západozemí a Východní země nejsou zeměmi, ve kterých by chtěl někdo žít, na každém rohu totiž číhá nebezpečí, která vás může ihned připravit o život.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | HBO | 60 minut
VOD
Max | O2 TV
žánr
Dobrodružný, Fantasy, Historický
hrají
Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Sníh), Maisie Williams (Arya Stark), Sophie Turner (Sansa Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Iain Glen (Jorah Mormont), John Bradley (Samwell Tarly), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Conleth Hill (Varys), Gwendoline Christie (Brienne z Tarthu), Liam Cunningham (Davos Mořský), Aidan Gillen (Petyr Baeliš), Isaac Hempstead Wright (Brandon Stark)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!

rhobos

Proč musel umřít i Summer :( … Dyť to je jak Daenerys – draci, Starkové – Zlovlci.. a kolik jich zbývá :/ … ale Hold The Door pls :D TOP

22.5.2016 | 16:35:59
Prisator

Takže, nejsem úplně běžný diskutér, ale už i mně to nedalo. Kam si myslíte, že Bran utekl? Co to všechno v té jeskyni znamenalo? Obávám se, že nám nebude zodpovězeno hodně otázek z jeskyně, protože všichni umřeli. Jak je děti lesa vytvořily? Co to bylo za dýků? Bude si Bran muset najít další strom, který mu umožní všechny ty vize?

Mimochodem, možná jsem si toho nevšiml, ale na začátku každýho dílu, jak přejíždí ten pohled na aktuálně aktivními městy, tak ten pohled se nepohybuje jakoby po rovné ploše, ale je zakřivený směrem do koule. Což je samozřejmě blbost, protože se pracuje s předpokladem, že ta Země je kulatá.

#6717 Mimamoru #6724 Smooth
22.5.2016 | 17:58:35
mrco1991

!

22.5.2016 | 19:58:44
MaryJakeris

Docela mě překvapilo, že když Meera odvlekla Brana od stromu, že měl dál vizi… Že i když byl dávno na odsunu, stále byl ve vizi… Kdy se probudí??? A jak se znovu napojí? Propojení s Hodorem skrz vizi… no nevím, nebylo by jednodušší se probudit a ovládat Hodora, jako vždy? Nebylo tak Branovo vědomí vlastně rozdělené na 2 části… Ve vizi a i v Hodorovi?

#6724 Smooth
22.5.2016 | 20:50:41
MaryJakeris

Docela mě překvapilo, že když Meera odvlekla Brana od stromu, že měl dál vizi… Že i když byl dávno na odsunu, stále byl ve vizi… Kdy se probudí??? A jak se znovu napojí? Propojení s Hodorem skrz vizi… no nevím, nebylo by jednodušší se probudit a ovládat Hodora, jako vždy? Nebylo tak Branovo vědomí vlastně rozdělené na 2 části… Ve vizi a i v Hodorovi?

22.5.2016 | 20:50:47
dfx

Chudak Bran :-(

Kedy sa nauci posluchat? A kam teraz pojde?

22.5.2016 | 22:12:19
Wolfinator1

Jen takové rejpnutí, všimli jste si jak je Vaes Dothrak malý , tam by se ty deseti možná statisíce Dothraků nevešli ani za boha a kde maj koně, ovce atd… :D https://www.google.cz/imgres?…

22.5.2016 | 22:55:45
JeremyFall

Celkem zajímavá poznámka, že dabing bude náročný, co se týče překladu ,,hold the door". Jsem zvědavý, jak si s tím poradí:)

#6710 iGoTthis
22.5.2016 | 23:14:02
Somebody Special

Dobrá epizoda! Sice ne tak dobrá jako 02 a 04, ale i tak super!

Euron frajer jako prase. Ačkoliv si myslim, že měla Yara možná lepší argumenty, ironborn asi slyšej na něco jinýho. Dost se podivuju hlavně tomu, že nebyli šokovaní když vytáhl argument draky. Nemá to bejt spíš legenda?

Povšimněte si, jak čumí Tormund při debatě o lordech jak kdyby tomu měl rozumět, přitom o tom jak tohle funguje nemůže vědět vůbec nic .. :-D Jo, i takovejch detailů si všímám, jsem hnidopich :D

Scénka s popravou Neda super flashback, navíc tam byly prsa.

U Malíčka jsem čekal trochu víc napětí, ale zase to zahrál klasicky na pána :)

Jediný co mi vadí jsou linky Brana a Daenerys, ale s tím bohužel nic neudělám, obě postavy jsou tak důležitý, že je BB nezabijou.. „jééé, dotknul se mě, už může přijít ke stromu“ = céčkový rozuzlení problematiky!

Když to vemu kolem a kolem, tak je Jonova linka za celých 6 sezón stabilně nejzajímavější.. snad v žádný sérii neměla hluchý místa i teď se schyluje k něčemu velkýmu.

A ta ***** Brienne bude konečně pryč ze scény! Teď už jen aby se potopila loď s Lordem Prasátkem, když už skapal i otravnej Hodor. Na druhou stranu jsem rád, že nám aspoň odtajnili proč se jmenuje Hodor ;)

Poslední věc, Meera si prchne do –30°C jen takhle nalehko, stejně jako Bran, kterej měl jen nějakou koženou vestičku? :-D Ale no tak. I jedinej žijící mužskej Targaryen nosí na Castle Black několik vrstev, včetně kožešin od sestřičky.

Vim, že asi půjdu proti proudu, ale mně se to velký ukončování epizod v poslední době moc nelíbí.

22.5.2016 | 23:33:02
iGoTthis

#6708 JeremyFall: S cim by si meli poradit ? Snad normalne prelozi co rikaji. Chces mi rict ze nekomu nedojde puvod jeho jmena potom co rekne skomoleninu hold the door pri tom jak umira asi tak 20× ? ach jo lidi

#6712 mrco1991 #6713 Xegiie #6714 Somebody Special #6715 Xegiie #6716 vencliik
22.5.2016 | 23:49:54
pajajs

Nejsmutnější smrt v seriálu.. Úplně mi to vhnalo slzy do očí… :(

23.5.2016 | 0:02:48
mrco1991

#6710 iGoTthis: Otázka je, ci to prelozia alebo to nechajú tak, proste ked to prelozia tak to niekomu len ťažko dôjde… síce neviem kto by si vydedukoval z vety drz/udrz dvere slovo hodor…

23.5.2016 | 0:13:21
Xegiie

#6710 iGoTthis: a ty myslis ze nekomu kdo neumi ani BUU anglicky, dojde ze „Hodor“ vychazi z „drzdvere“ ????? asi tezko ze.. ach jo IGoTthis..

23.5.2016 | 0:20:36
Somebody Special

#6710 iGoTthis: gratuluju, jsi největším hlupákem pro dnešní den :)

23.5.2016 | 0:24:16
Xegiie

#6710 iGoTthis: aha uz to chapu, ty totiz neumis cist, a myslis ze jde o titulky......... ale bylo napsano " dabing " zopakuji dabing dabing dabing dabing dabing dabing dabing

23.5.2016 | 0:24:41
vencliik

#6710 iGoTthis: You just went fully retarded.

23.5.2016 | 0:29:04
Mimamoru

#6702 Prisator: Dýka byla z dračího skla. Tudíž jsme zjistili prvopočátek White walkers a taky proč je jejich slabina zrovna dračí sklo. Co je ale záhada je Valyrijská ocel. Podle mě Vranova „vize“ pokračuje proto, že už je plnohodnotně tříokou vránou, strom tudíž není úplně třeba. A Intro je jen intro, to s tou zemí, jak je zakulacené či není, je asi zbytečné řešit.

#6719 tap
23.5.2016 | 1:29:05
iGoTthis

uznavam jsem retard :-D

23.5.2016 | 1:59:45
tap

#6717 Mimamoru: ja myslim, ze se nakonec zjisti, ze valyrijska ocel byla nakonec vyrobena prave specialne pro boj s Jinymi. Ale je to jen domenka, nevim, jak je to casove – jestli Valyrie byla na vzestupu v dobe, kdy prisli Jini.

#6720 Engeneer
23.5.2016 | 5:36:09
Engeneer

#6719 tap: Časově to moc nesedí. WW se objevili a byli poraženi před 8 tisíci lety a Valyrijská říše začala vznikat až před 5 tisíci lety. Ale asi je možné, že Valyrie neobjevila Valyrijsou ocel, jen jí převzala.

23.5.2016 | 6:21:08

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Game of Thrones

Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Prequel

Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama