Hra o trůny (Game of Thrones)
95/100 - 2 314×

Hra o trůny(Game of Thrones)

Fantasy seriál o intrikách, magii a zradách. Západozemí a Východní země nejsou zeměmi, ve kterých by chtěl někdo žít, na každém rohu totiž číhá nebezpečí, která vás může ihned připravit o život.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | HBO | 60 minut
VOD
Max | O2 TV
žánr
Dobrodružný, Fantasy, Historický
hrají
Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Sníh), Maisie Williams (Arya Stark), Sophie Turner (Sansa Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Iain Glen (Jorah Mormont), John Bradley (Samwell Tarly), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Conleth Hill (Varys), Gwendoline Christie (Brienne z Tarthu), Liam Cunningham (Davos Mořský), Aidan Gillen (Petyr Baeliš), Isaac Hempstead Wright (Brandon Stark)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!

Akisi

#6759 Ann Taylor: Však já vím, myslela jsem to tak, že mě to naštvalo asi stejným způsobem, jako Aryu :D Nemyslela jsem tím, že to bylo špatně scénáristicky udělané ^^

23.5.2016 | 14:07:35
Generalvidlák

Co kdyz se Bloodraven uz pokusil zmenit minulost a chtel varovat pred WW Aeryse(mad king), ale ten se z toho zblaznil a proto rval jen ,,Burn them all" . A Branovi radsi rek to , ze minulost nelze zmenit. Jelikoz by se vsechno mohlo tak akorat zhorsit … Jen po dnesnim Hodorovi by me to neprekvapilo.

#6782 SineadSkirata #6784 Engeneer #6826 ReDiDeAnd
23.5.2016 | 14:09:48
AviaRa

Víc Eurona prosím, jeho herec je super. Jeho „kulišácký“ úsměv při nápadu zabití Theona a Yary byl k nezaplacení. :)

23.5.2016 | 14:11:23
Deathstroke_9779

chudak Hodor

23.5.2016 | 14:11:42
iGoTthis

Kazdopadne tohle znemana,ze Bran ma schopnost ovlivnovat minulost. To otvira okno nekonecnemu mozstni teorii co s tim dokaze vsechno zmenit.

#6766 WinterIsComing
23.5.2016 | 14:21:24
WinterIsComing

#6765 iGoTthis: Tohle prave podle me nema,ne ? On maximalne ovlivnil minulost…Tzv. muze udelat neco v budoucnu cim ovlivnil minulost ale v soucasne chvili o tom jeste nevi.

23.5.2016 | 14:24:46
Smooth

#6750 Majky1423: Jak Dorne tak Pike má problém, že tam je několik nových postav a dějových linek, které si i v knize vyžádaly několik nezáživných kapitol na vysvětlenou. Na to prostě v seriálu není tolik prostoru, tak to dopadlo tak, jak to dopadlo. Škoda, že místo Damphaira tam je nějaký kněz, bez žádného výrazného charakteru.

#6772 HenryTheEight
23.5.2016 | 14:28:26
hladikjakub

Kde sa to da pustit?? tu je len trailer..

23.5.2016 | 14:42:37
dowbear

Herec Benjena Starka, Joseph Mawle, potvrzen v dalším dílu (Blood of My Blood) podle IMDb jako „Brother Beyond the Wall“, že by zachránce Brana a Meery na útěku?

#6771 kutas #6774 Merneron
23.5.2016 | 15:01:04
kutas

zajímavý myslel jsem že při volbě nástupce Slaného trůnu se ukáže více příbuzných Balona asi jim došli herci :D jinak díl by zajímavý trochu mě překvapilo jak byl vytvořen ten hlavní bílý chodec musel to být asi nějaký magický kámen co ty lesní elfky zapíchly do toho chlapa Bylo mi líto Hodora ale nějak jsem to tušil že se méně výrazných postav budou zbavovat a dají více prostoru novým minule to byla Oša a teď on

23.5.2016 | 15:20:29
kutas

#6769 dowbear: to je velká novinka myslel jsem že ho dostali bílý chodci jinak je zvláštní že Bran může ovládat lidi i v minulosti to dávám scénáristům hodně velké možnosti

23.5.2016 | 15:23:53
HenryTheEight

#6767 Smooth: Ačkoliv v anglických titulkách je ten kněz označený jako Aeron. Ale jestli je to opravdu ten POV Aeron, to se asi nedozvíme…

#6781 Smooth
23.5.2016 | 15:24:02
Monkeyskunk

Ja teda naopak nechapu proc vsichni tak bazili a hlavne bez odporu souhlasili, ze Theona a Ashu okamzite zabijou. Tak jako tak u Zeleznych nehraje pokrevni linie velkou roli, i v serialu uz bylo receno, ze kral je vzdy zvolen, neni to titul co se automaticky dedi jako ve zbyteku kralovstvi. Euron byl tedy zvolen legalne a oni by nemeli zadne pravo pusobit nejaky rozbroje. Bat se jich mel proc tudiz jen a pouze Euron a to z osobnich duvodu, kdyz jim zabil otce. Kdyz tedy prihledneme k tomu, ze Zeleznym to vubec nevadilo (zvolenej byl sice legalne, ale vrazda krale moc legalni nebude ani u Zeleznych, tak se celkem divim, ze to neresili), ze jim zavrazdil krale, nemaji duvod se starat o to, jestli by pak chteli Theon a Asha zabit dalsiho krale :-D

#6775 HenryTheEight #6781 Smooth
23.5.2016 | 15:29:10
Merneron

#6769 dowbear: A rovnako tak aj Robert Aramayo, ktorý stvárnil mladého Neda u Veže radosti, takže ideme podľa všetkého vidieť jej pokračovanie :) Huráá :)

23.5.2016 | 15:31:50
HenryTheEight

#6773 Monkeyskunk: Spíš všichni ostatní utekli s Theonem a Ashou a ti, co zůstali, beztak předtím provolávali Euronovo jméno. Tudíž bych se tomuhle moc nedivil.
Ale přiznávám, že mohl někdo namítnout, že jsou to jeho vlastní příbuzní. Což by ovšem byla zbytečná námitka, když se Euron přiznal, že zabil Balona

23.5.2016 | 15:32:45
AviaRa

Jeskyni chránilo „kouzlo“, které bránilo Chodcům a jejich služebníčkům projít, to ale bylo zrušeno díky označení Brandona od NK. Tudíž (alespoň v seriálu) může Bran jít za Zeď, na jih a tím zrušit „ochranu“ Zdi.

Mé poznatky a „důkazy“ k tomuto z trailerů –

V traileru na příští epizodu je Bran na útěku v noci.

V traileru na celou sérii, jede jezdec (také v noci) a ohněm sejme pár „wightů“.

Tudíž – může to být seriálová verze Studenorukého/Ben­jena, nebo někoho, kdo je zachrání a odvede na Zeď. Kdyby se opět dostali k tunelu do Nightfort, tak tento „zachránce“ by poukázal na to, že se Zeď nějak změnila. Jakmile by Bran vstoupil do tunelu, tak by se něco se Zdí stalo (né, že by spadla, ale něco „its magic“ styl). Tehdy by to Branovi došlo a podíval by se na ruku, kde by mu ta dlaň od NK zářila. Yay.

23.5.2016 | 15:41:56
iGoTthis

Coldhands v pristim dile,vsadil bych nato svuj klobouk.

23.5.2016 | 15:54:07
jose8

Nevim jestli už to tu bylo ale původ Hodora je přímo od Martina, takže to bude asi i v knihách ale může to ještě změnit. Taky by mě zajímalo, jestli i původ WW je nápad Martina. V přístí epizodě to uvídíme asi Studenorukýho.

23.5.2016 | 15:59:21
Radious

Hmmm takže z Hodora bude Zombie Hodor. :-)

23.5.2016 | 16:04:11
Stardos

Sakra, proč Summer? To byl v příběhu jediný důležitý zlovlk

23.5.2016 | 16:05:40

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Game of Thrones

Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Prequel

Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama