Hra o trůny (Game of Thrones)
95/100 - 2 314×

Hra o trůny(Game of Thrones)

Fantasy seriál o intrikách, magii a zradách. Západozemí a Východní země nejsou zeměmi, ve kterých by chtěl někdo žít, na každém rohu totiž číhá nebezpečí, která vás může ihned připravit o život.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | HBO | 60 minut
VOD
Max | O2 TV
žánr
Dobrodružný, Fantasy, Historický
hrají
Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Sníh), Maisie Williams (Arya Stark), Sophie Turner (Sansa Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Iain Glen (Jorah Mormont), John Bradley (Samwell Tarly), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Conleth Hill (Varys), Gwendoline Christie (Brienne z Tarthu), Liam Cunningham (Davos Mořský), Aidan Gillen (Petyr Baeliš), Isaac Hempstead Wright (Brandon Stark)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!

mia28

#6787 JackIsBest: Co se týče Brana tak asi takto to vnímám já: Když přicházeli WW, měl vizi, že je na WF a viděl Hodora. Pak začala panika (Meera – Brane, umřeme…, potřebujeme Hodora). Bran použil svoje strašidelný schopnosti vlézt do Hodora, ale očividně měl problém z vize jít ven (Meera přece říkala probuď se… což neudělal). Podle mě to byl záměr (možná Havranův?) anebo prostě Bran v tu chvíli myslel víc na to, že někde on a jeho společníci umírají než na to, že by se měl nejdřív dostat zpět a pak teprve vlézt do Hodora. Takže byl současně myslí v minulosti (vzpomínka s Hodorem) i v jeskyni a jelikož ty svoje schopnosti neumí ještě zcela ovládat, stalo se, že se dostal nejen do Hodora, odnášejícího jeho tělo, ale i do Hodora na WF o několik (desítek) let dříve. Prostě jeho mysl byla rozdělena do obou Hodorů. Mladý Hodor díky tomu viděl, co ho čeká v budoucnosti (viděl A cítil svoji smrt a v uších mu rezonovalo pouze Meerino HOLD THE DOOR!!!). Dost na to, aby se z toho zbláznil. To, že se Bran ocitl ve vidině na WF je podle mě hodně důležitá věc, podle mě by ho tam Havran nebral a nedoprovázel, kdyby to nebylo důležité. Zřejmě si Bran měl uvědomit, že může nějakým způsobem ovlivňovat minulost/přítom­nost/budoucnos­t. Už to přeci udělal! “The past is already written, the ink is dry.” Čím dál tím víc jsem přesvědčená, že Bran a čas budou klíčoví v ASOIAF.

#6860 JackIsBest
23.5.2016 | 19:52:52
barahir

#6800 Scenárista s veľkým S: To jsou všechny za poslední dvě série, takže vlastně celkově nadprůměr.

čestný člen redakce
23.5.2016 | 19:52:53
Animka

#6800 Scenárista s veľkým S: …nejslabší díl. Bran neskutečně nudný, celkově snad dvě hvězdy.

23.5.2016 | 19:56:17
Sancha

Paradni dil ale mam tam par mezer. Jestli to chapu tak Hodor se vlastne obetoval uz kdyz byl majek kluk. Jinak retotoci bylop zde uplne vynechano narzdil od knihy ale zajimalo jaka tam je armada kdyz Sansa odmitla udoli. At pocitam jak pocitam Sever bude mit malou armadu proti Ramsymu. Jinak linka Danerys a zeleznaky asi zplyne kdyz Deci krale vali s flotilou. Podle meho to bude prave flotila zeleznych kdo preeveze bloncku pres more. Moje pripadne mezery doplnte rad se necham poucit. Pripadne gr chyby omluvte moc piv :)

23.5.2016 | 19:56:50
mia28

#6799 Stardos: Nevím, zda se řešilo, ale moje osobní teorie – NK ví, co greenseers dokáží, že mohou zničit WW, tak zřejmě proto po něm šel. SPOILER NEVÍM JAK TO TADY UDĚLAT TAK SE OMLOUVÁM!!!!!!

Pokud se nemýlím, tak v knize Bran dokonce píše o tom, jak cestoval na sever a WW měli proti greenseers zátarasy (nějaké bodce či co). Takže asi mají proti WW nějakou sílu. A to by se mi taky jako NK nelíbilo a kdybych věděla, kde se ta moje Nemesis nachází, tak si pro ni taky dojdu a zhatím jí její plán zhatit mi můj plán na dobytí a zotročení všech dýchajících lidí :-)

23.5.2016 | 20:00:14
Scenárista s veľkým S

Od začiatku 6 série ťahajú seriál 3 dejove linky, J, D, B, tieto dejove linky boli najzaujímavejšie, no zaujímavosť si udržala iba linka Jona Snowa, pravdaže, D mala svetlu chvíľku v S06E04, ale to ju z biedy nevytrhne, tak ako aktuálna epizoda nevytrhne z biedy B! Najkvalitnejšia a najzaujímavejšia dejová linka je Jonova, pretože je aj najstabilnejšia! Kvalita neskáče hore, dole ale drží sa niekde uprostred! Som svedkom, keď tu čítam samé pozitívne hlúposti, fenomén wow efekt je všadeprítomný, o 24 hodín si uvedomíte, že to bol iba podpriemer! Drž tie dvere? To bolo všetko? Dosť chabé! Konečne sa však B dejová linka niekde pohla, pretože už to stagnovalo dosť dlho.

#6807 AviaRa
23.5.2016 | 20:04:48
AviaRa

#6806 Scenárista s veľkým S: Jonova linka je trapná, nudná a nehorázně předvídatelná.

#6808 Scenárista s veľkým S
23.5.2016 | 20:09:18
Scenárista s veľkým S

#6807 AviaRa:

Celá táto séria je o Jonovi, takže hold, máš smolu.

#6809 AviaRa #6843 Eleanor05
23.5.2016 | 20:17:45
AviaRa

#6808 Scenárista s veľkým S: V čem mám smůlu? Píši, že je trapná, nudná a předvídatelná. Zda je série o něm nebo ne, je jedno, protože to názor nezmění. A ne, není jen o něm, ale ty si to přiznat nedokážeš, takže si tu dál klidně plácej. :D

#6811 Scenárista s veľkým S
23.5.2016 | 20:19:43
Stanniss

Všude se řeší že Boltoni mají Karstarky a Umbry ale nezapoměli jste na Freye kteří jsou aktuálně jedním z nejmocnějších rodů a stojí za Boltony? Nebo se v nečem pletu?

#6821 Deathstroke_9779
23.5.2016 | 20:26:42
Scenárista s veľkým S

#6809 AviaRa:

Jon Snow ma momentalne najzaujímavejšiu dejovú linku, vždy to tak bolo. Počkaj, najlepšia epizoda celého serialu je? :D Najzaujímavejšia, týmto slovom sa jeho linka dá označiť, na druhej strane všetko ostatne je odpad. Tie najzaujímavejšie scény sa točia okolo Jona, porazenie WW, vražda Jona, je potrebne si to priznať a nie písať hlúposti! Takže ak to zhrniem, píšeš úplne hlúposti.

#6812 AviaRa #6813 Scenárista s veľkým S
23.5.2016 | 20:27:22
AviaRa

#6811 Scenárista s veľkým S: Jé, ty ses rozjel. :D

23.5.2016 | 20:28:47
Scenárista s veľkým S

#6811 Scenárista s veľkým S:

V čom máš smolu,no predsa v tom, že celá táto séria je o postave, voči ktorej cítiš očividne nejakú averziu. :D

23.5.2016 | 20:28:53
Scenárista s veľkým S

Ten penis som nepochopil a celkovo zhodil celkový dojem z odvysielanej epizody! Takéto odpadové hlúposti si mohli dovoliť na začiatku serialu, ale určite nie teraz!

#6815 AviaRa
23.5.2016 | 20:32:52
AviaRa

#6814 Scenárista s veľkým S: Simtě… Kdyby byl Jonův, tak nám tu o tom budeš básnit ještě měsíc. :D

#6817 Scenárista s veľkým S #6818 Monkeyskunk
23.5.2016 | 20:34:07
Stanniss

tak jak je to s těma Freyema na čí straně jsou

#6819 Stardos
23.5.2016 | 20:37:10
Scenárista s veľkým S

#6815 AviaRa:

Ak by sa jednalo o jeho pohlavný úd, určite by bol spojený s nejakou epickou scénou, kde by Jon pomocou svojho pohlavného údu zabil WW.

#6818 Monkeyskunk
23.5.2016 | 20:37:51
23.5.2016 | 20:47:29
Stardos

#6816 Stanniss: Freyové podpoří toho, kdo bude vyhrávat, ti Boltonům na pomoc nepřijedou a ani Jonovi

23.5.2016 | 20:49:40
Stanniss

Vzhledem k tomu že povraždili polovičku Starku :D bych spiš veřil tomu že se přidají k Boltonum protože pak by mohli na řadu přijít oni :)

23.5.2016 | 20:53:39

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Game of Thrones

Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Prequel

Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama