Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Clive Russell
7.12.1945 | 7.12.2024 -
Kristofer Hivju
7.12.1978 | 7.12.2024 -
Ralph Ineson
15.12.1969 | 15.12.2024 -
Paul Kaye
15.12.1965 | 15.12.2024 -
Yuri Kolokolnikov
15.12.1980 | 15.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#6680 Eleanor05: *Targaryen
Zajímavé by bylo kdyby byl Jon incestní bastard Neda a Liany. :D To by asi nikdo nečekal.
#6683 Ann Taylor#6682 Snoopy dog: Jen si nemysli, i o tom jsou teorie :D Ať už natvrdo Ned nebo Ned v mysli někoho jinýho (jak to udělal Bran Hodorovi třeba) :D
#6684 AviaRa#6683 Ann Taylor: Tak to jsem ještě neslyšel/nečetl o.o Co ty lidi nevymyslí… :D
5. díl venku aneb jednou pirát navždy pirát :D :D
#6689 Xavikto je dil jak remen, ikdyz zas tam otravovala zas ta blondata svine. Po dlouhe dobe mi je hrozne lito nejake smrti
No a co teď? Pustit si to v hrozné kvalitě nebo čekat cca 15 hodin na full HD? To je dilema :D
#6688 AviaRa #6691 zlosynus#6687 Engeneer: Proč né obojí? ;)
#6685 TheMilda: Víme o tom, na překladu začneme pracovat až vyjdou anglické titulky. :)
#6694 TheMildaAko sú na tom epizódy s českým dabingom? Stále to funguje tak, že nová epizóda (s českým dabingom) je odvysielaná týždeň neskôr? Ako si podľa vás poradia s
Hold the door ?
#6695 Eleanor05#6687 Engeneer: Je venku i 2GB full hd verze, ktera je dost v pohode. Krasne se mi to hodi, protoze zitra nemam cas sledovat.
Hold the door…to asi čekal málo kdo :-) Chudák Walder (Wylis) a Léto :-( Tak koukám, že na Redditu to „hold the door“ někoho napadlo už před 19 dny :-)
zatím nejlepší díl série :)
#6689 Xavik: To nebyla nějaká býzva k vypracování titulků, já je osobně nepotřebuji :) , ale jen taková informace do větru
#6690 Malerno: Dabovaná epizoda je čtrnáct dní po epizodě v originále. Takže zítra by se asi měla vysílat třetí nadabovaná.
Toto bol parádny diel, dokonca ani Daenerys mi nevadila a to už niečo znamená… Na konci mi veru skoro slza ukápla, taký rozcítený som nebol odkedy som naposledy videl Zelenú mílu :)
Toto bol parádny diel, dokonca ani Daenerys mi nevadila a to už niečo znamená… Na konci mi veru skoro slza ukápla, taký rozcítený som nebol odkedy som naposledy videl Zelenú mílu :)
Jen tak čistě pro informaci. Na internet unikl 5 díl Game of Thrones :)
#6699 Engeneer#6698 HatlaMatla: Díky za info :-)
[smazáno] Ooo fakt? :D