Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec Arrowa
Seriálový vesmír
Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Katie Cassidy
25.11.1986 | 25.11.2024 -
Ryan Robbins
26.11.1972 | 26.11.2024 -
Kirk Acevedo
27.11.1971 | 27.11.2024 -
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Michael Jonsson
6.12.1974 | 6.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Hehe on to bude nakonec Yao Fei, který přijel pomstít Shado :)
#3801 doomhammer: No nevím, Artemis je od začátků něco jako nástupce Canary, kdyby z ní udělali záporačku bylo by to docela divný. Ale třeba bude kanárek někdo úplně jiný a ta holka se chce vážně Arrowovi pomstít, třeba ho viní ze smrti rodiny. Třeba ten Prometheus je její příbuzný, at tak či tak v dalším díle se Oliver dozví že ho zradila.
#3828 Stardos#3818 Ostberg: příjde mi že tu snad si prvně+ nic vezlém ale v druhé serii byl s oliverem ve flshbacích slede, v třetí serii byl v hongkongu a tam potkal masea a tatsu, v té čtvrté to byl ten krypl- damien darkh, A SHODOU OKOLNOSTI SE OBJEVILI I VE MĚSTĚ, TAKŽE PROMETHEUS BUDE ASI NĚKDO Z RUSKA TZV. ZE FLASHBACKU :)
tak crossovery jako dost trapný… jako díl Arrow všichni že je to stá epizoda stane se něco velkýho.. to jo slátanina jen kecání slade tam jako byl chvilku jen a jak se s tim chlubili. celkově celej tejden víc kecání než společný akce.. hrůza. ale tak jen můj názor.
#3825 Scoop#3824 Duffy151: Nemělo se tam stát něco tak velkého jak si ty představuješ, že umře půlka teamu a podobné blbosti. Jednalo se o speciální epizodu, kterou oslavoval seriál a tak byla velmi výjmečná. Vzpomínala na předchozí série a tento koncept byl super.
Přece jenom na takové velké věci jak ty píšeš jsou mid-season finale a season finale a nebo díly, před kterými je 3 – týdenní pauza například.
jako upřímně mě taky crossover moc nebavil, ale zase neřikám že to bylo uplně k ničemu, jen mě osobně to zas tak neoslovilo, ale asi bych radši normální epizody než tohle kolosální, protože jsem si nejvíc užil supergirl, kde to byl prostě klasickej díl
#3827 Billy the Kid#3826 dovahkiin: tak je to ok, mohlí dát více akce, ale to máš okolo 10 superhrdinu+ poskoky :) a na to místo není, kdyby měli rozpočet 200 mega dolaru jak to býva u marvel+ WB- tak se neboj že by tam nebylo hodně akce. Stačí se podivat na první řadu supergirl- skoro pořád léta- měli dobrý rozpočet efekty byli ok, a jak je na stanici CW- nižžší rozpočet a tím pádem i méně letani a upravených sci-fi akci, a neni to tak kvalitni, ale za to muže bojovat rukama :) ,vše je jen o penězích, a nemají na to dva roky připravovani jak u některých filmu :)
#3832 dovahkiin#3822 Rubi: Raději to dám do spoilerů, i když to bylo potvrzeno
Laurel se vrací. Objeví se buď na konci epizody 9, a nebo až v jedné z dalších dvou. Potvrdila to producentka seriálu. Navíc i řekla, že se vrátí novým a šileným způsobem. Takže možná proto z Artemis dělají záporačku.
Bol som dva týždne preč, takže som trochu pozadu, no mám otázku: ako veľmi bude pri crossoveri vadiť, že nepozerám Legends a Supegirl? :D
#3830 Scoop #3833 Billy the Kid#3829 marecek8: Legendy hoďně a Supergirl nevadí. Ale jako myslím že ten jeden díl u Legend tě nezabije, protože se tam řeší hlavně ten crossover.
Páčilo sa mi že sme mohli vidieť staré postavy ktoré tomu seriiálu dodávall grády a charakter. Teraz čo máme možnosť vidieť v seriáli je čierny olimpionik ktorého vtipy nie sú vôbec vtipné a dokopy seriálu nedáva nič… Felicity…ktomu sa radsej uz ani nevyjadrujem. vojak ktorý nosí hokejovú masku a to je tak asi všetko uňno…Skrátka celý tým je len nepodarený vtip. Jak som písal, seriál sa zbavil strašne rýchlo dobrých postáv.. Toť môj názor.
#3827 Billy the Kid: to asi ani neni uplně o akci, nedokážu to popsat, akce tam bylo podle mě docela dost, možná mi vadí už v praxi tyhle obrtýmovky, stejně jako u avengers mi to vadí, když je tam až moc postav dohromady, asi bych ale prostě radši kdyby tam nebyli mimozemšťani ale něco jiného, nějaký villain se schopnostmi, popř. technikou, a je pravda že musím zmínit Vixen, od které jsem čekal že kdy probudí sílu slona tak přísně proběhne emzáky, kteří budou odlítávat na všechny strany, ale to je drobnost :)
je trochu paradoxní že jsem si uvědomil díky crossoveru že mi trochu chybí laurel, i když dokud tam byla tak mi často celkem vadila :D
#3833 Billy the Kid#3832 dovahkiin: no tak to máš svůj názor, pro mě tam bylo prostě málo akce :) , Avengers jsou dobrý tým- jak jsem psal když to umiš tak to nepokazíš :)
#3829 marecek8: dil od supergirl sice nijak nezapadá do děje crrosoveru- jen cca posledních 45 sekund ( ta stejná scénka je i u the flash) ,ALE PROSTĚ A JEDNODUŠE DÍL OD SUPERGIRL BYL DOBRÝ A STOJÍ ZATO HO SHLÉDNOUT :)
Mě osobně se crossover vůbec nelíbil. bylo to až moc všechno uspěchaný a akce nic moc. Viděl jsem celej crossover a dost mě to zklamalo. Ale je to muj názor. Za mě to byl asi nejhorší díl zatim
Skvele finále. Som fanušik flasha, ale toto finále malo väčšie gule. Super a ten koniec že WTF :D
Sakra a to jsem myslel, že už jsme se tý krávy zbavili.
Laurel nebude halucinace, duch a další. V epizodě ten flashpoint několikrát zmínili, proč asi? :D
#3838 Billy the Kid#3837 Stardos: muže být, každopádně ve sté epizodě se mi zamlouvala, tak proč by nemohlá zůstat zase nastálo :) , však se to nějak objasní, a zdá se mi to a nebo měla něco v uchu?
Podle ukázky, co jsem teď viděl už lze říct, že je opravdová a nejspíše z Earth I. Ví o všem- rekrutech,o Prometheovi. A evidentně bude dělat Johnovi advokátku
Aka ukažka,?
#3841 Billy the Kid