Arrow
90/100 - 1 403×

Arrow

Přes den si Oliver Queen hraje na bohatého, bezstarostného dědice a pod rouškou noci se stává maskovaným ochráncem města. Snaží se napravit to, co napáchala jeho rodina. Za pomocí luku a šípu s různými vylepšeními se snaží vrátit zašlou slávu Starling City.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Amazon Prime Video
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Stephen Amell (Oliver Queen), David Ramsey (John Diggle), Emily Bett Rickards (Felicity Smoak), Paul Blackthorne (Quentin Lance), Willa Holland (Thea Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance), Echo Kellum (Curtis Holt), Rick Gonzalez (Rene Ramirez), Colton Haynes (Roy Harper Jr.), Juliana Harkavy (Dinah Drake), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Susanna Thompson (Moira Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance ze Země 2), Manu Bennett (Slade Wilson), Kirk Acevedo (Ricardo Diaz)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Ben111

Hehe on to bude nakonec Yao Fei, který přijel pomstít Shado :)

2.12.2016 | 9:10:23
Rubi

#3801 doomhammer: No nevím, Artemis je od začátků něco jako nástupce Canary, kdyby z ní udělali záporačku bylo by to docela divný. Ale třeba bude kanárek někdo úplně jiný a ta holka se chce vážně Arrowovi pomstít, třeba ho viní ze smrti rodiny. Třeba ten Prometheus je její příbuzný, at tak či tak v dalším díle se Oliver dozví že ho zradila.

#3828 Stardos
2.12.2016 | 15:43:30
Billy the Kid

#3818 Ostberg: příjde mi že tu snad si prvně+ nic vezlém ale v druhé serii byl s oliverem ve flshbacích slede, v třetí serii byl v hongkongu a tam potkal masea a tatsu, v té čtvrté to byl ten krypl- damien darkh, A SHODOU OKOLNOSTI SE OBJEVILI I VE MĚSTĚ, TAKŽE PROMETHEUS BUDE ASI NĚKDO Z RUSKA TZV. ZE FLASHBACKU :)

2.12.2016 | 18:09:42
Duffy151

tak crossovery jako dost trapný… jako díl Arrow všichni že je to stá epizoda stane se něco velkýho.. to jo slátanina jen kecání slade tam jako byl chvilku jen a jak se s tim chlubili. celkově celej tejden víc kecání než společný akce.. hrůza. ale tak jen můj názor.

#3825 Scoop
3.12.2016 | 1:13:35
Scoop

#3824 Duffy151: Nemělo se tam stát něco tak velkého jak si ty představuješ, že umře půlka teamu a podobné blbosti. Jednalo se o speciální epizodu, kterou oslavoval seriál a tak byla velmi výjmečná. Vzpomínala na předchozí série a tento koncept byl super.

Přece jenom na takové velké věci jak ty píšeš jsou mid-season finale a season finale a nebo díly, před kterými je 3 – týdenní pauza například.

3.12.2016 | 12:21:51
dovahkiin

jako upřímně mě taky crossover moc nebavil, ale zase neřikám že to bylo uplně k ničemu, jen mě osobně to zas tak neoslovilo, ale asi bych radši normální epizody než tohle kolosální, protože jsem si nejvíc užil supergirl, kde to byl prostě klasickej díl

#3827 Billy the Kid
3.12.2016 | 15:22:50
Billy the Kid

#3826 dovahkiin: tak je to ok, mohlí dát více akce, ale to máš okolo 10 superhrdinu+ poskoky :) a na to místo není, kdyby měli rozpočet 200 mega dolaru jak to býva u marvel+ WB- tak se neboj že by tam nebylo hodně akce. Stačí se podivat na první řadu supergirl- skoro pořád léta- měli dobrý rozpočet efekty byli ok, a jak je na stanici CW- nižžší rozpočet a tím pádem i méně letani a upravených sci-fi akci, a neni to tak kvalitni, ale za to muže bojovat rukama :) ,vše je jen o penězích, a nemají na to dva roky připravovani jak u některých filmu :)

#3832 dovahkiin
4.12.2016 | 10:16:25
Stardos

#3822 Rubi: Raději to dám do spoilerů, i když to bylo potvrzeno

Laurel se vrací. Objeví se buď na konci epizody 9, a nebo až v jedné z dalších dvou. Potvrdila to producentka seriálu. Navíc i řekla, že se vrátí novým a šileným způsobem. Takže možná proto z Artemis dělají záporačku.

4.12.2016 | 11:18:02
marecek8

Bol som dva týždne preč, takže som trochu pozadu, no mám otázku: ako veľmi bude pri crossoveri vadiť, že nepozerám Legends a Supegirl? :D

#3830 Scoop #3833 Billy the Kid
4.12.2016 | 12:12:19
Scoop

#3829 marecek8: Legendy hoďně a Supergirl nevadí. Ale jako myslím že ten jeden díl u Legend tě nezabije, protože se tam řeší hlavně ten crossover.

4.12.2016 | 12:21:37
Brodo

Páčilo sa mi že sme mohli vidieť staré postavy ktoré tomu seriiálu dodávall grády a charakter. Teraz čo máme možnosť vidieť v seriáli je čierny olimpionik ktorého vtipy nie sú vôbec vtipné a dokopy seriálu nedáva nič… Felicity…ktomu sa radsej uz ani nevyjadrujem. vojak ktorý nosí hokejovú masku a to je tak asi všetko uňno…Skrátka celý tým je len nepodarený vtip. Jak som písal, seriál sa zbavil strašne rýchlo dobrých postáv.. Toť môj názor.

4.12.2016 | 20:27:19
dovahkiin

#3827 Billy the Kid: to asi ani neni uplně o akci, nedokážu to popsat, akce tam bylo podle mě docela dost, možná mi vadí už v praxi tyhle obrtýmovky, stejně jako u avengers mi to vadí, když je tam až moc postav dohromady, asi bych ale prostě radši kdyby tam nebyli mimozemšťani ale něco jiného, nějaký villain se schopnostmi, popř. technikou, a je pravda že musím zmínit Vixen, od které jsem čekal že kdy probudí sílu slona tak přísně proběhne emzáky, kteří budou odlítávat na všechny strany, ale to je drobnost :)

je trochu paradoxní že jsem si uvědomil díky crossoveru že mi trochu chybí laurel, i když dokud tam byla tak mi často celkem vadila :D

#3833 Billy the Kid
4.12.2016 | 22:29:13
Billy the Kid

#3832 dovahkiin: no tak to máš svůj názor, pro mě tam bylo prostě málo akce :) , Avengers jsou dobrý tým- jak jsem psal když to umiš tak to nepokazíš :)

#3829 marecek8: dil od supergirl sice nijak nezapadá do děje crrosoveru- jen cca posledních 45 sekund ( ta stejná scénka je i u the flash) ,ALE PROSTĚ A JEDNODUŠE DÍL OD SUPERGIRL BYL DOBRÝ A STOJÍ ZATO HO SHLÉDNOUT :)

5.12.2016 | 19:56:01
Lucas1234

Mě osobně se crossover vůbec nelíbil. bylo to až moc všechno uspěchaný a akce nic moc. Viděl jsem celej crossover a dost mě to zklamalo. Ale je to muj názor. Za mě to byl asi nejhorší díl zatim

6.12.2016 | 19:05:46
skalloo

Skvele finále. Som fanušik flasha, ale toto finále malo väčšie gule. Super a ten koniec že WTF :D

8.12.2016 | 13:16:29
Alenn

Sakra a to jsem myslel, že už jsme se tý krávy zbavili.

8.12.2016 | 14:14:16
Stardos

Laurel nebude halucinace, duch a další. V epizodě ten flashpoint několikrát zmínili, proč asi? :D

#3838 Billy the Kid
8.12.2016 | 15:15:56
Billy the Kid

#3837 Stardos: muže být, každopádně ve sté epizodě se mi zamlouvala, tak proč by nemohlá zůstat zase nastálo :) , však se to nějak objasní, a zdá se mi to a nebo měla něco v uchu?

8.12.2016 | 15:42:31
Stardos

Podle ukázky, co jsem teď viděl už lze říct, že je opravdová a nejspíše z Earth I. Ví o všem- rekrutech,o Pro­metheovi. A evidentně bude dělat Johnovi advokátku

8.12.2016 | 16:41:50
skalloo

Aka ukažka,?

#3841 Billy the Kid
8.12.2016 | 16:54:00

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Arrowa

Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama