Arrow
90/100 - 1 403×

Arrow

Přes den si Oliver Queen hraje na bohatého, bezstarostného dědice a pod rouškou noci se stává maskovaným ochráncem města. Snaží se napravit to, co napáchala jeho rodina. Za pomocí luku a šípu s různými vylepšeními se snaží vrátit zašlou slávu Starling City.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Amazon Prime Video
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Stephen Amell (Oliver Queen), David Ramsey (John Diggle), Emily Bett Rickards (Felicity Smoak), Paul Blackthorne (Quentin Lance), Willa Holland (Thea Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance), Echo Kellum (Curtis Holt), Rick Gonzalez (Rene Ramirez), Colton Haynes (Roy Harper Jr.), Juliana Harkavy (Dinah Drake), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Susanna Thompson (Moira Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance ze Země 2), Manu Bennett (Slade Wilson), Kirk Acevedo (Ricardo Diaz)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Billy the Kid

#3840 skalloo: asi na fb

8.12.2016 | 18:47:05
Ben111

Laurel mi nevadí, ať se klidně vrátí, jen nechápu jak to udělají. Prometheus je super, takový Deathstroke vol.2 a ta novinářka taky nějak smrdí.

#3843 RajceP
8.12.2016 | 20:27:38
8.12.2016 | 20:41:09
Baltik
  • Flashbacky
  • „You have failed this City“
  • Arrow vs Prometheus
  • Speedy

https://s29.postimg.org/…ez_n_zvu.jpg

8.12.2016 | 20:46:24
Ben111

#3843 RajceP: Hmm to bude super, teď můžou vracet úplně jakoukoliv postavu… Snad to nebude mít tak jednoduché vysvětlení.

#3847 Stardos
8.12.2016 | 20:53:58
millo21

Já nahodou tu novinářku mám rad konečně se posunuli s olicity jenom mě vadí že najspiš hledá na Olivera špínu z Ruska.

8.12.2016 | 20:54:01
Stardos

#3845 Ben111: Flashpoint je asi nejpravděpodobnější možnost. Ale mohl to být taky Lazarus Pit, a může s tím mít co dočinění Talia. Btw, já jen doufám, že Lance nechytne infarkt… :D

8.12.2016 | 22:37:05
skalloo

Inak zaujmavé bolo, že tie fotky. Bol tam lance preškrtnutý. Či to bolo preto lebo akože to na neho chcel ušiť. Alebo to ma niečo s prichodom laurel. Alebo preto, že už je zničený, tak ho nechal tak :D

8.12.2016 | 22:49:40
Tonyxxx

Ve hře jsou ještě legendy zda něco nezmění…další možností je že se v tom simulátoru u dominatoru něco posralo a „zreplikovali“ ji:d

#3850 skalloo
8.12.2016 | 22:50:20
skalloo

#3849 Tonyxxx: zaujmava uvaha :D ale možne je všetko :D

8.12.2016 | 22:59:27
dovahkiin

jako chudák Lance, umřela ti dcera, už zase žije, umřela ti druhá, ne dobrý zase žije, to asi člověka může rozhodit

9.12.2016 | 1:36:06
Baltik

Teda, přece celá 5. série by měla běžet dávno po tom, co se stal flashpoint. A od 1. dílu se několikrát zmiňovalo, že Laurel je mrtvá. A taky ji chtěla Sara pomstít. Kdyby byla živá, tak by si to každý pamatoval, a jediný kdo by věděl, že byla mrtvá a najednou žije, by byl Barry.

#3853 skalloo
9.12.2016 | 7:51:19
skalloo

#3852 Baltik: ešte som počul taku verziu že keď mali ten sen u dominators, že ju nechtiac skopirovali keď sa vratili do realty :D

9.12.2016 | 9:18:15
skalloo

Moj tip je, že mu v tej vodke dala nejaku drogu/jed a mal halucinaciu keď prišiel do kumbalu :D

9.12.2016 | 9:19:37
Biki

Já bych byla ráda, kdyby se Laurel vrátila. Sice mě nenapadá žádný způsob, jak jí vrátit, aby to mělo hlavu a patu, ale myslim, že k Arrowovi prostě patří. Bohužel ale tipuju, že půjde jen o nějakou halucinaci.

9.12.2016 | 12:53:20
Rubi

Od tvůrců bylo potvrzeno že se Oliver setká s Laurel ze Země 2. Mohla se na Zemi 1 dostat portálem při boji s Dominatory, nicméně spíše usuzuji, že je to nějaká halucinace :-)

#3862 totti
9.12.2016 | 14:39:06
Jackks

Pravděpodobně to bude ta halucinace. Flashpoint to být nemůže, protože by jinak všichni kromě Flashe věděli, že neumřela. Následek Legends of Tomorrow to taky nebude, protože by to opět věděli jen legendy, že zemřela. Takže buď z jiné Země, halucinace nebo nás překvapí něčím jiným. btw Při boji s dominátory žádné portály na Z 2 nebyli .

#3859 Ostberg
9.12.2016 | 14:46:54
mesho

CO kdyby v tom figuroval jeste ten chlapek jak mění obliceje ? Jen hledam reseni, podle mě živá určitě není :)

9.12.2016 | 15:52:27
Ostberg

#3857 Jackks: a co když je to následek toho že Darhk z roku 1988 začal s Eobardem cestovat v čase a tím se změnilo úplně vše o kdy udělal a začíná se to projevovat, co když ho Legendy zabijou, nebo co když nikdy nepotká Andyho Diggla, který tedy nebude moci tým Arrow zradit, není tohle začátek časové anomálie? vůbec bych se nedivil kdyby se boj Legend ocitl někdy v roce 2013–16

9.12.2016 | 18:14:06
Stardos

Lidi, není to halucinace. Z té ukázky, co CW vypustilo jde jasně poznat, že Laurel je živá. Může to být flashpoint, všichni si mohli myslet, že Laurel je mrtvá, ale flashpoint to změnil tak, že nějak ožila. Dost možná to bude mít propojení s Taliou, která po následku flashpointu oživila Laurel, Nyssa ji mohla oživit, pokud je Prometheus Tommy, mohl to být on. Těch variant je tu mnoho. V epizodě flashpoint párkrát vzpomenuli. Potom je zde varianta s Legendami, Malcolm chtěl změnit línii, aby mohla žít jak Laurel, tak i Tommy. Co když teda Prometheus je Tommy, Malcolm ho oživil, zachránil, a Tommy později oživil Laurel? A ono to nemusí být ani flashpointem

#3861 skalloo
9.12.2016 | 18:29:38

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Arrowa

Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama