Arrow
90/100 - 1 403×

Arrow

Přes den si Oliver Queen hraje na bohatého, bezstarostného dědice a pod rouškou noci se stává maskovaným ochráncem města. Snaží se napravit to, co napáchala jeho rodina. Za pomocí luku a šípu s různými vylepšeními se snaží vrátit zašlou slávu Starling City.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Amazon Prime Video
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Stephen Amell (Oliver Queen), David Ramsey (John Diggle), Emily Bett Rickards (Felicity Smoak), Paul Blackthorne (Quentin Lance), Willa Holland (Thea Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance), Echo Kellum (Curtis Holt), Rick Gonzalez (Rene Ramirez), Colton Haynes (Roy Harper Jr.), Juliana Harkavy (Dinah Drake), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Susanna Thompson (Moira Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance ze Země 2), Manu Bennett (Slade Wilson), Kirk Acevedo (Ricardo Diaz)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Scoop

#3760 Pegeta: Tak u Chucka si třeba vůbec nevzpomínám, že by nějak stagnoval :D, seriál mě bavil každou sekundou dílu, dokonce tak moc, že jsem viděl všechny série asi 4×-5× :D

22.10.2016 | 23:23:31
LMDizajn

tie akčne sceny to podržali, ale tie dialogy a ten akože dej a zapletka… ale da sa na to pozerat, tak asi to musi stačit

25.10.2016 | 19:32:15
Scoop

Nevíte někdo, jestli ten Human Target v další epizodě bude ten stejnej herec jako v seriálu Human Target před pár lety ?

27.10.2016 | 11:55:06
Baltik

Arrow už 4/4 !

Plno akce, Oliver na tajné misi hodně dobré, aneb návrat do časů, kdy byl na vše sám ala Batman.

Snad jediná věc, co mě nesedí je ten tým. Vůbec se mi k sobě nehodí. Chce to více sladit.

28.10.2016 | 15:16:07
Pimster

Konečně mě to hodně baví

31.10.2016 | 15:39:56
dovahkiin

mě pobavilo jak se Oliver a D.A. netrefili když si podávali ruce a zahákli si palce za sebou a ne normálně, ale nechci vypíchávat takový blbosti

31.10.2016 | 16:05:38
georgezz

Je to dobrá série, baví mě to. Akorát mě vždycky pobaví když jsou někde do akce a jsou tam palné zbraně, tak se všichni jako zázrakem stanou Stormtroopry, kteří jsou pověstní svou přesnou muškou :D jako když na sebe střílejí z pěti metrů a nikdo nikoho netrefí, to mě štve.

4.11.2016 | 9:55:47
Rinkashi_XY

Ten chlápek, kterýho si najal Church, mi postavou a pohyby připomínal Roye. Tak jsem trochu zapátral a ta postava se jmenuje Scimitar a hraje ho Curtis Braconnier, který byl Royův stunt double, tak mě tak napadlo, co když ho Human Target nezabil a on přežil, utekl a mi ho ještě uvidíme a ukáže se, že je to brainwash Roy. Sice to nemá žádný komiksový podklad. Ale u těch scénáristů je možný všechno. :D

4.11.2016 | 11:03:20
LMDizajn

nejako je tu ticho… že by ten serial prestali naozaj všetci pozerat? žeby to bolo preto, lebo jeden diel je oliver taky namakany, že da celu ligu zabijakov dole a druhy diel mu da skoro nakladačku nejaky tlsty predajca drog? :D

#3770 azoxid #3771 Scoop #3772 Stardos
4.11.2016 | 14:25:28
azoxid

#3769 LMDizajn: Že tu není nějaká sáhodlouhá diskuze znamená, že to hned „prestali naozaj všetci pozerat“ ? Prostě se všichni vyjádřili v komentářích u daného dílu a stačilo jim to. Nevim proč se v tom tak rejpeš.

4.11.2016 | 15:03:20
Scoop

#3769 LMDizajn: Většinou tu totiž každý psal nedostatky seriálů. Jenže tu už není moc co psát, takže každý se jen vyjádří u hodnocení epizody :). Pak tu jsou ještě rejpalové jako ty a ti se snaží vyvolávat hádky, jenže viděli že to nemá cenu, tak radši zalezli někam hodně hluboko a ty bys je měl následovat.

4.11.2016 | 15:40:09
Stardos

#3769 LMDizajn: Po tvém hodnocení epizody jsem tu něco takového čekal :D Vesměs jsi mi potvrdil moji teorii, mohou se snažit sebevíc udělat seriál dobrý, stejně tu budou lidé, kteří se to budou dnażit shodit

4.11.2016 | 22:03:24
Stardos

A jinak ještě, u „dokonalého“ Flashe není moc žhavá diskuze, tam jsi nějakou pitomou připomínku taky napsal?

#3775 LMDizajn
4.11.2016 | 22:05:31
Baltik

Arrow 5/5 !
Jsem rád, že Church je mrtvý. Konečně je od něj klid. Trošku jsem ale nepochopil situaci na konci v Rusku.

5.11.2016 | 9:08:56
LMDizajn

#3773 Stardos: Flasha tuto sezonu hodnotim horsie ako Arrow, nič to ale nemeni na tom, že serialu klesla sledovanost a že to vyzeralo na jeho koniec a preto by som čakal, že nebudu pokračovat v takych do očí bijucich chybach… ale zjavne to vyrušuje len mna. ale to je dobre, aspon si to viete ostatni užit. ale take sceny s Ragmanom si uživam, ten sa im naozaj podaril

#3776 Stardos
5.11.2016 | 19:46:38
Stardos

#3775 LMDizajn: Můžu se zeptat, které chyby myslíš? Protože pokud by ty chyby z minulých dvou sérií přetrvávali, tak by nebylo hodnocení tolik kladné

#3794 LMDizajn
5.11.2016 | 20:25:48
Venous4

ja osobne se tesim na fight mezi Green Arrowem a Prometheusem – jak da Oliverovi pres tlamu a tky jsem zvedav kdo to bude.

5.11.2016 | 20:58:49
Draumer

Ahoj. Mohla bych se vás tady zeptat na jednu věc? Mám trochu zmatek v tom, kdo je Prometheus a odkud se s Oliverem zná. Díky moc za všechna vysvětlení :)

#3780 azoxid
6.11.2016 | 11:09:36
Baltik

Ahoj,

není zač :D

6.11.2016 | 11:40:53
azoxid

#3778 Draumer: Ehm…čteš vůbec diskuze na tomhle webu ? Vypadá to, že ne.. Protože všichni tu jen spekulují, kdo by to mohl být a proč Olivera zná. V seriálu se k tomu prostě ještě nedostali, takže odpověď na tvé otázky je: NEVÍME

#3787 Draumer
6.11.2016 | 18:52:23

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Arrowa

Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama