Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec Arrowa
Seriálový vesmír
Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Ryan Robbins
26.11.1972 | 26.11.2024 -
Kirk Acevedo
27.11.1971 | 27.11.2024 -
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Michael Jonsson
6.12.1974 | 6.12.2024 -
Colin Salmon
6.12.1962 | 6.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
lidi řekněte mi někddo proč má arrow poslední epizodu jinej oblek než doposud? respektive starej oblek… fakt by mě to zajímalo…
#3783 Joesef[3781že by mu byla zima tak si vzal rukávy?
#3783 Joesef#3781 Joesef:
#3782 Joesef: ignorujte to…
SPOILER:
Detektiv Lance je Prometheus? WTF?!!
#3785 Svitman #3788 Billy the Kid#3784 Impulse: Tak to jsem taky necekal, treba je pod vlivem nejaky magie kdy spi/opije se
Není to Prometheus. Lance jen zase spadnul do nějakýho pochybnýho kšeftu, jako když donášel Darkhovi. Beztak na to nemá fyzičku :-D Prometheus s ním manipuluje, podle mě chce nějak totálne zblbnout Arrow tým ze všech možnejch stran. Podle mě to právě Lance mu nosí šípy a jiné píčoviny z policejního skladu, možná jako pomstu za Laurel. Jinak ty vrhací hvězdy vypadají parádně.
#3780 azoxid: Tak pardon, že nemám čas prolézat všechny komentáře, kde by se o tom mohlo psát. Já jen že jsem někde zahlédla nějaký příspěvek, kde to někdo věděl, ale pod tím napsala jiná osoba něco jiného..
#3784 Impulse: tak je tu více možností, jak je i níže třeba je to opravdu narafičené, a ruku na srdce opravdu na to nemá fizičku, a prometheus je nabušený (něco jako oliver, diggle, slade…) a ne taková vykopávka jako je lance. Takže to není určitě on :)
#3789 Draumer#3788 Billy the Kid: Podle mě to na ně ten pravý Prometheus jen hodil, aby to tak vypadalo..
#3791 necumArrow 6/6!!!
Ale hergot, jak se začlo mluvit o zabíjení z první řady, tak jsem se jenom modlil, aby zas nepřišla na řadu řeči jako: „musím se změnit, nechci zabíjet, byl jsem zlý, zabíjení je zlá věc“ apod.
#3789 Draumer: taky si myslim vypadal docela prekvapene kdyz se podival na ruku
Je jasné, že to chce jen na Lance hodit. Snaží se rozhodit celý tým a všechno kolem Olivera, něco jako Slade v druhé sérii. Jestli on to nebude nakonec nějaký jeho příbuzný. :)
#3793 Draumer#3792 Ben111: Jestli ten Prometheus jen nebude Sladeův syn :P
#3776 Stardos: napr. Oliver porazi Raas Al Ghula ale ma problem s nejakym tlstym dealerom, jeho rekruti za par tyždnov vedia bojovat na urovni zabijaka ligy a vyhybat sa gulkam a na koniec, Felicity skače Oliverovi do vycviku teamu, aj ked ma nulove skusenosti, ale do všetkeho mu rozprava a zhadzuje ho pred jeho novym teamom…
PS: tento diel sa mi pačil, ked bola Felicity na obrazovke, tak som vytiahol sluchatka a pozeral niekam inam :D Ragman zase super, je to väčši sympatak ako Oliver, Prometheova hra s Quentinom je zaujimava… zaujimave by bolo, ak by Prometheus bol v skutočnosti viacej osôb, ako bola batwoman v animovanom filme.
Žádný komentář ohledně Lundgrena :-). Těším se hrozně na jeho další scény. Jinak snad nikdo nezapochyboval, že to je jenom na Lance narafičené. Pokud vím, tak se má být v této sérii i Slade, takže to možná bude mít nějakou spojitost s ním. Necháme se překvapit,
Ale jenom se zeptám dyť ho Evelyn řízla v tom metru do ruky, tak proč neudělají dna testy? ta krev určitě musí být na její zbrani.
#3796 Stardos #3800 Billy the Kid#3795 Bizzy: Možná asi proto, že nechtějí urychlit jeho odhalení :)
flashbacky jsou čím dál luxusnější :) zlatá bratva a david nykl :) a samo taky dolphík :)
#3798 Rebellcz#3797 Billy the Kid: No jo :D fakt je tam Dr. Zelenka, mě připadal nějaký povědomí :D. Díky za postřeh :D
dnešní epizoda zase epic, a už by se měl pomalu oliver ve flashbacich podobat tomu oliverovi který běhal na začatku první serie po ostrově, vousy a vlasy nerostou během pár dnu :) trouchám si říct že i něco přes rok :)
#3795 Bizzy: ! dnešní epizoda odhaluje na konci že ona pracuje asi z prometheusem, takže je to na lanceho asi narafičene, ještě když ho ona teoreticky pořezala :)