Arrow
90/100 - 1 403×

Arrow

Přes den si Oliver Queen hraje na bohatého, bezstarostného dědice a pod rouškou noci se stává maskovaným ochráncem města. Snaží se napravit to, co napáchala jeho rodina. Za pomocí luku a šípu s různými vylepšeními se snaží vrátit zašlou slávu Starling City.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Amazon Prime Video
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Stephen Amell (Oliver Queen), David Ramsey (John Diggle), Emily Bett Rickards (Felicity Smoak), Paul Blackthorne (Quentin Lance), Willa Holland (Thea Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance), Echo Kellum (Curtis Holt), Rick Gonzalez (Rene Ramirez), Colton Haynes (Roy Harper Jr.), Juliana Harkavy (Dinah Drake), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Susanna Thompson (Moira Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance ze Země 2), Manu Bennett (Slade Wilson), Kirk Acevedo (Ricardo Diaz)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Baltik

#3740 Bitter: Je mi líto, že se ti Felicity stále nelíbí. Přitom jeji postava je sto a jedna oproti minulým sériím. Ta změna tam prostě je.

15.10.2016 | 18:55:43
Bitter

@Baltik

Nie Baltik, jej postava sa nezmenila, je úplne rovnaká! Nezmenilo sa jej chovanie a ani to, čo ma na nej irituje už dva roky a pokračuje to aj rokom tretím. To, že sa ti zdá iná je spôsobene iba tým, že fenomén Olicity bol odsunutý do úzadia, aspoň na nejakú chvíľu, no miesto toho tu máme ďalší románik, bez ktorého by sa zjavne „nezaobišla“ žiadna séria Arrow. Vážne nemám chuť sledovať nejaký vzťah medzi štetkou, ktorá strieda chlapov každú sériu a nevinných chlapov, ktorí majú na konci každej série zlomene srdce. Sledujem novu sériu, musím povedať, že zatiaľ veľmi dobre rozbehnutú a počas každej takejto epizody príde utlm v podobe Felicity, v Arrow S05E02 to bola scéna na policajnej stanici. Uvedomujem si fakt, že Olicity žije, scenáristi iba chceli menši utlm, pretože ak by nechali Felicity žiť hneď na začiatku, tak by ich dobre odvedená práca na začiatku aktuálnej serie vyšla v nivoč! Nie je možne servírovať divákom akciu a skvelé časti, v ktorých Oliver zabíja sučastne s rakovinou Olicity, tie dve veci sa už do konca serialu budu iba vylučovať, buď Olicity nahradia prirodzeným vzťahom a chémiou, ako to bolo v prípade, keď v seriáli figurovala Sára alebo vzťahovú líniu budu musieť nadobro vynechať, čo bohužiaľ neurobia. Olicity sa vráti v tejto sérii, je úplne jasne, že jej nového nápadníka v seriáli zabijú, obrátia na temnu stranu alebo je jej nápadník Prometheus. Ta tretia možnosť je asi najpravdepodob­nejšia, infiltrovať skupinu GA a pritom si aj zašukať? No neber to!

16.10.2016 | 13:33:03
LMDizajn

okomentovat, že je nova seria lepšia ako predošla, no, to je take ako povedat psie hovno je lepsie ako kravske hovno… :D ešte že je tam Thea, ktora ma viac rozumu ako ostatni dokopy a momentalne progres jej postavy je snad väčši ako Oliverov…

16.10.2016 | 13:50:19
Bitter

@LMDizajn, nová séria Arrow je ale naozaj lepšia a to ti hovori niekto, kto objektívne hodnotil 3 a 4 sériu a za to bol atakovaný.

#3745 LMDizajn
16.10.2016 | 14:03:42
LMDizajn

#3744 Bitter: ano je lepšia, ale stale je to priemer.. a horšie ako 4 seria to už naozaj byt nemohlo, preto je to take zvlasne ohodnotenie… ale uvidime, urcite je tam vela potencialu, ale niektore veci naznačuju, ze to znova sklzne viete kam… momentalne sa tešim iba na bratvu a na theu

16.10.2016 | 15:10:21
Stardos

Felicity: Oliver, Ray, tento nový detektiv, a ten hacker Oliver: Sara, Shado, Laurel, Helena, McKenna či nějak takto, Nyssa (až tak se to počítat nedá), Samantha, Isabelle
Tak jestli je Felicity štětka, co je potom Oliver? :D

#3747 Stardos
16.10.2016 | 17:50:13
Stardos

#3746 Stardos: Tak u Felicity ještě Barry, a u Olivera jsem vynechal samotnou Felicity, a berme ohledy na to, že jich měl Oliver více

16.10.2016 | 17:58:11
Bitter

Felicity vzdy bola a vzdy bude stetka a zlatokopka, obrala o peniaze Raya, Olivera a to nehovorim o tom, ze zalusk mala aj na Barryho, ktory ju ale prekukol a jej posledny objav? Felicity vie uplne jasne, ze jej objav je Prometheus a aj toho za pomoci svojej buchticky vyuzije na vlastne ciele. Na druhej strane sa Oliver zmenil, so Sarou mal iba sexualny vztah a obom im to vyhovovalo. Policajtka M opustila Olivera, nie on ju. Helena bol vysinuty blazon, ktoremu Oliver kopacky dat musel. Shado bolo dievca, ktore lubil a nakoniec aj stratil a Felicity? Felicity mu zlomila srdce. A este tu mame Laurel, ktoru mohol mat, no Oliver ju vyuzit nechcel a skor sa stal jeho dobrym priatelom. Myslim si, ze je uplne jasne, kto je stetka a kto stratil ludi, ktorych miloval a nikoho sa nesnazil vyuzit.

16.10.2016 | 18:48:02
Stardos

A potom tu máme X dalších holek, které Oliver měl před ostrovem a byli to krátkodobé známosti. Tady nejde o to, kdo měl kolik vztahů, tady jde o sympatie k dané postavě a je jasné, že sympatie u Felicity až tak velké nejsou

16.10.2016 | 19:30:20
HellTsuku

Mě je jedno koho si Oliver vezme do postele, klidně i Theu, jen to nesmí být jak ve třetí a čtvrté sérii, kde se tomu věnovalo většina série.

16.10.2016 | 20:33:52
LMDizajn

pozeram komentar k Arrow, a teraz to dava zmysel :D tam su dve nove postavy, ktore vyzeraju tak isto? Prometheus a ten druhy sa ako vola? kokos, asi to fakt prestanem pozerat

16.10.2016 | 23:35:44
Scoop

Skvělej díl a hodně referencí, třeba ta páka, která se používá hodně často ve wrestlingu :D, libovka.

20.10.2016 | 15:28:12
fandapcd

Jak jsem kritizovala 3 a 4 sérku, tak musím uznat, že ta pátá mě zatím i baví. Teď je otázkou, jak dlouho to vydrží. :D

20.10.2016 | 19:51:25
M.i.k.e_06

3. epizoda a stále řešíme kdo komu věří a nevěří a komu by kdo věřit měl, jako kdyby scénáristům docházeli nápady o čem vlastně v novém týmu mluvit :P jediný co mě tam štve víc než tohle je Courtis, vážně ho museli cpát do týmu a dávat mu víc prostoru? Jeho pasáže mi přijdou pouze trapný a myslím, že i seriál by se bez nich dokázal obejít.

#3755 Scoop
21.10.2016 | 1:57:22
21.10.2016 | 7:25:20
Baltik

No teda, scéna s těmi šlachami…tvůrci napravují reputaci z předchozích sériích docela hopem :D

21.10.2016 | 8:06:37
georgezz

Dobré to je. Nová serie mě zatím baví. Do prvního dílu jsem se ale musel přemáhat, nakonec jsem rád, že jsem jim dal ještě šanci.

21.10.2016 | 8:54:11
M.i.k.e_06

#3755 Scoop: výborná reakce ;)

22.10.2016 | 6:44:23
Pegeta

Souhlasím s bitterem, že se olicity vrátí v průběhu této série nebo na samém konci. Mě popravdě Olicity nějak zvlásť nevadí já to prostě beru jako, že to tam je a bude a rozhodně jsem už viděl daleko, ale daleko horší romance než olicity. každopádně Felicitina nového chlapa bych řekl, že spíš obrátí na temnou stranu než, že by ho zabily. Bude ho srát, že mu holka něco tají, všechno zjistí a začne žárlit- Rupne mu v bedně a přidá se k nepříteli GA a na konci bude chtít všechny zabít. Felicity se vrhne do zakrvácení náruče olivera a všechno dopadne jako v pohádce.

22.10.2016 | 17:31:10
Pegeta

A až se vyřeší olicity, tak se začnou tvůrci věnovat akční části příběhu protože se už Olicity řešit nemusí. Ze zkušenosti z jiných seriálů, když se yřeší vztahová rovina hlavního hrdiny upozadí se a jede se dál. Třeba seriál Chuck, psych.

#3761 Scoop
22.10.2016 | 17:40:30

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Arrowa

Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama