Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec Arrowa
Seriálový vesmír
Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Michael Jonsson
6.12.1974 | 6.12.2024 -
Colin Salmon
6.12.1962 | 6.12.2024 -
Brendan Fletcher
15.12.1981 | 15.12.2024 -
Joe Dinicol
22.12.1983 | 22.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Čo myslíte je Artemis vážne zradca alebo v tom bude viac a tvorcovia zasa len zavádzajú? Osobne dúfam v to druhé lebo Artemis som mal doteraz rád, tak dúfam že to s ňou nepokazia.
#3822 RubiNo jako ten konec jsem vážně nečekal :-D Artemis asi bude vážně zrádce, což je ovšem škoda. To taky mimochodem znamená že celá tahle infiltrace Arrow týmu možná začala už v minulý sérii, kde se teenka objevila poprvé a Prometheus o nich ví úplně ale totálně všechno. Třeba kde mají skrýš. Otázkou je, proč je už všechny nezabil. Hmm, tohle se teda dost zamotává.. Jinak Sky Goggles byl taky dobrej a nejspíš v tomhle ještě sehraje svoji roli.
jo a další epizoda je stá+crossoverrova :)
No když jsem se díval do tváře Artemis, než se otočila k Prometheusovi, tak vypadala nervózně, to se mi nezdá že by s ním pracovala od začátku, aby to spíše nebylo naopak, že by jí Oliver řekl, aby se s ním kontaktovala a pracovala pro něj, ale bůch ví jak nám to tvůrci vysvětlí :d
taky si myslíte, že ten Ski Goggles je ten návladní nebo kdo to je…ten jak vyslíchal tu bloncku z tohoho gangu…podle mě je to on už podle hlasu ;)
#3807 dbarHele teď jsem koukal na první díl série, a když tam Felicity předváděla Olliemu návrhy rekrutů, tak zmínila i Ski Goggles a měla tam tu jeho nakreslenou podobiznu..jen takovej malej postřeh. Náš tajemnej vigilante tam je už pár týdnů ! Jinak taky si myslim, že je to návladní, ten hlas na něj sedí. Akorát mě trošku překvapilo, jak bezcitně označil 3 mrtvý a 5 zraněnejch (z útoku na motel) jako vedlejší škody..
#3805 hrnec7: Čtenáři vědí, že Adrian Chase je v komiksech hrdinou zvaným Vigilante a má dokonce podobný kostým jako ten v seriálu.
#3808 dbar#3807 dbar: Oproti tomu ale, jak píše azoxid, je zvláštní, že obrázek Ski Gogglese měla Felicity v 1. epizodě na počítači, když návladní Chase až ve 4. epizodě uznal, že samozvanci nejsou špatní. Podle toho by Vigilantem měl být někdo jiný.
#3810 StardosNemám rád vigilante, kteří používají palné zbraně. (málem jsem napsal střelné zbraně, ale to je i luk :D )
#3808 dbar: Tak mohl schválně lhát :D
Je dnes nějaká pauza, které jsem si nevšimla?! xo
#3812 Rubi#3811 Draumer: Jo, je. Dneska díl není bude až příští týden.
bylo pěkné zase vidět starý qeeny :) ,Laurel byla taky v poho, škoda jen že flash a supergirl neuhráli trochu větší roli, ale zase na druhou stranu to chápu je to ta stá. Takže se dalo čekat že to bude o citech než o akci, zítra to vygraduje v epic serii :) už se těším, a za mě bezkonkurenčně 100% každý díl měl zatím svoje, uvidíme zítra :) PS: dil supergirl stál taky za to, a ne jen díky těm posledním 45 sekundnám :)
Trosku spoiler ! ve Flashovi rikal oliver ze jeho otec na clunu zastrelil prvne nekoho a pak sebe bylo to takhle i v prvni serii ? nebo je to po zmenene realite od flashe a tim padem prometheus muze byt ten koho Robert Qeen zastrelil ? moc uz si prave nevzpominam na prvni serii.
#3816 tottiBtw sry nejak se me neschovalo ze je to Spoiler
#3814 Bengoro: Aj v prvej sérii je to tak. Najprv zastrelil člena posádky a potom seba.
To je hodně zajímavá teorie nad tim jsem nikdy neuvažoval, co když to je nějaká vedlejší postava z flashbacků z ostrova, možná to bude někdo z Ruska, třeba Oliver něco provedl Kovarovi a chce se pomstít :D
To je hodně zajímavá teorie nad tim jsem nikdy neuvažoval, co když to je nějaká vedlejší postava z flashbacků z ostrova, možná to bude někdo z Ruska, třeba Oliver něco provedl Kovarovi a chce se pomstít :D
#3823 Billy the Kidtak ono jako to muze byt kdokoliv ale prave si myslim ze to bude nekdo bud z ostrova nebo z ruska..zase je dost zajimave ze to tam proste zminil ze zastrelil nekoho a pak sebe chapu ze se to tam hodilo ale mohl to byt i naznak necoho
Neviděl bych v tom něco zajímavého. Prostě seděli na člunu 3 a už to, že zastřelil těsně před ním člověka je docela šok.