Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec Arrowa
Seriálový vesmír
Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Katie Cassidy
25.11.1986 | 25.11.2024 -
Ryan Robbins
26.11.1972 | 26.11.2024 -
Kirk Acevedo
27.11.1971 | 27.11.2024 -
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Michael Jonsson
6.12.1974 | 6.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Prometheus je Oliver z jine reality
#3882 Stardos #3886 polo26#3881 lowersabii: A ví o Legendách jen tak?
Jak mohu vložit titulky? Už jsem přeložil Arrow-Who Are You? S05E10. Díky za odpověď, popřípadě napište na tomaskosmak@seznam.cz.
#3884 Baltik#3883 Kosmotomba: Bohužel zbytečná námaha.
nepříjde vám divné, že Black Siren věděla o Legendách???? myslím, že Prometheus bude mít spojitost s Legendama… A taky je mi divný že si ve S.T.A.R Labs nevšimli že jim utekl vězeň… řekl bych, že scénáristé mají poněkud děravý scénář ;) :D
#3866 Venous4: Já ti nevím knihu jsem si koupil protože se jmenuje ,,Arrow: pomsta" a dost me zklamalo že jde spíš o ,,Deadstroke: pomsta"… jinak k ní nemám co dodat jo a není špatná
#3888 Rubi#3881 lowersabii: taky mám po dnešním dílů takové podazření. Ale Prometheus nevěděl že Green Arrow je Oliver úplně od začátku. A tím jak mu říká pane Queen tak spíš jestli to není někdo z Ligy :-)
v rozhovoru naznacili ze Prometheus je nekdo z alternativni reality,proto si myslim,ze je to Oliver a bude to vlastne souboj sam se sebou jak uz naznacili
#3885 CaptainDeadpool: Asi na to upozorní až v dalším díle Flashe, nemohli to tam dát už ted, vyzradili by divákům Arrowa jak je to vlastně s tou Laurel.
nevim jestli to tu bylo, nepročitala sem všechny komentaře ale všiml si někdo, že Felicity je těhotná?
#3890 totti#3889 Ski.s: Prečo si myslíš, že je tehotná?
občasné závratě a kava bez kofeinu…Nevim jakto jine holky ale ja to tak v tehotenstvi mam.A hlavne by to bylo hodne zajímavé,myslim si ze ji Oliver rekne,ze se o dite postara jako o vlastni a ona zjisti jakou chybu udelala.Ale jsou to jen domněnky :-)
mám pocit, že Promethea cvičila Talia
Viem kto je P, je tobtak evidentne. :/
#3894 azoxid#3893 Punisher bude trestať: Ten poslední díl ti to zcela jasně potvrdil, že ? Celý byl totiž o Prometheovi.
#3900 StardosWell, když si srovnám nějakou 1./2. sérii s tímhle. Jde to fakt z kopce. Nevím zda se měnil někdo ve vedení nebo co se stalo, ale Arrow vykládanej jako romantická pohádka mi nepřijde moc fajn. Navíc je tu hromada hlavních postav. Nikdo pořádně nemá prostor a už je to prostě moc. Co myslíte? Vidíte to stejně?
Souhlasím s tebou. Arrow mě výdycky bavil, ale už z toho dělají strašnou romantickou sračku. Chtělo by to vrátit se na první řady a byl by klid.
Skoda ze Arrom neni sam ze tam ma kolem sebe plno zbytecnych blbcu…stacil by jeden partak nejaka pekna zenska a hotovo…ted jak je z toho telenovela tak uz me to stve
nejlepsi byli prvni dve serie
Nez takovyto Arrow tak at uz radsi skonci
Arrow byl muj nejoblibenejsi serial ale to co snim provedli je desny..daredevil je mnohem lepsi uz se nemuzu dockat na dalsi serii a doufam ze to stejne nepodelaji
#3894 azoxid: Prometheus umí specifický trik, který se naučil Oliver od Talie. Takže Prometheus ho musí taky vědět od ni. Krom toho víme, a což není podle mě jen tak náhoda, to že Yao Fei se učil od Talie
#3901 azoxid