Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec Arrowa
Seriálový vesmír
Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Katie Cassidy
25.11.1986 | 25.11.2024 -
Ryan Robbins
26.11.1972 | 26.11.2024 -
Kirk Acevedo
27.11.1971 | 27.11.2024 -
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Michael Jonsson
6.12.1974 | 6.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3900 Stardos: To s trikem od Talie už všichni víme několik dílů, díky za připomenutí. To, že učila i Yao Feie nemusí nutně znamenat, že je to Prometheus. Yao Fei umřel dřív než Shado (výstřelem do hlavy !), takže ani nemůže znát podrobnosti o smrti Shado – nemá tedy žádnej pořádnej důvod, proč tak děsně nesnášet Ollieho. A jak by věděl ty zcela přesný detaily o smrti Claybourna ? A jak by to věděl Tommy, další podezřelý ? Mě se to pořád nějak nezdá. Aby jste se nakonec nedivili…
Tá novinárka sa začína dostávať až nebezpečne blízko pravde a ja ju začínam neznášať ešte viac. Čo myslíte že urobí až odhalí pravdu?
#3904 StardosFelicity ju pekne sejme,vymaže vse co ma Susan na Olivera a znici jí kariéru nebo to udela Thea… Susan sem od zacatku neverila,chudak Ollie,nema štěstí na ženské.Je to pěkná mrchs(slabe slovo)
#3902 doomhammer: Podle mě dojde k tomu, že svolá nějakou tiskovku a nebo tak něco, a tam ho bude chtít odhalit. ,,The Green Arrow is…" a větu nedořekne, protože ji zabije Prometheus
Susan byla podezřelá od začátku, co se objevila. Něco na způsob ve 2 sérii Blooda A Rochevové.
Oliver +
Talia +
René +
Anatoly+
Diggle –
Musim uznat ze Renne byl v tomhle dile opravdu super.Mile me překvapil!
Snad poprvé od jeho premiéry.
NEČTETL JSEM NIC Z TOHO CO TU PÍŠETE TAKŽE SE OMLOUVÁM JESTLI JSTE TO TU ŘEŠILI, ALE MÁ OTAZKÁ ZNÍ? jak se dostal prometheus na E-2?
#3909 totti#3908 Billy the Kid: Prečo by mal ísť na E-2? Ak myslíš kvôli Black Siren, tak tá bola uväznená na E-1 v Star Labs
#3910 Billy the Kid#3909 totti: ja jsem vůl moje chyba, mám to kapanek přemotane :)
kdo si myslíte že je prometheus? Poměr- teoretické bojove umění a kdo by mi v tom seděl, v úvahu beru že mu zničil život teoreticky v první serii a nebo se mstí , takže za mě jsou to 1.Roy harper 2. Yao fei 3.Thomy merlin,i díky Flashpointu ale pochybuji že by se thomy naučil tak rychle bojovat, stareho merlina nepočitam ten hraje v LoT, a ženy si netroufnu tipnout, pak jedině někdo z ruska :)
Ach Boze, tato epizoda bola koncentrovana nuda!
#3913 azoxid#3912 Punisher bude trestať: Dětem to tak může připadat.
#3914 lowersabii #3916 Punisher bude trestať#3913 azoxid: Dite teda rozhodne nejsem,ale uz me to bohuzel taky nudi :-(
nejlepsi byli tak prvni tri serie pak to slo do kytek
Ja uz bohuzel sceny kde je Felina tak nesnasim a leze mi n anervy,ze je musim preskakovat :-(
uz jen jak mluvi me rozciluje
ona snad neumi mluvit normalne
proc tam nemuzou dat nejakou jinou herecku misto ni
#3913 azoxid:
Vies kto ja som? Asi jediny clovek, ktory vie urcit skutocnu kvalutu serialu Arrow, ty dieta!
#3917 Ne-On #3918 Stardos#3916 Punisher bude trestať: :-D Scénárista s velkým S pod novým účtem, a už dlouho :-D
#3944 Billy the Kid#3916 Punisher bude trestať: A ty jsi to někdy uměl?
#3919 Punisher bude trestať#3918 Stardos:
Tak asi ano, kedze sa moja kritika zhodovala s kritikou na viacerych zahranicnych strankach, ktore sa venuju hodnotenie kvality ako takej.
#3920 Stardos#3919 Punisher bude trestať: Tak jsi asi zapomenul, jak se dělá kritika, když na Arrow je teď z většiny kladná kritika
#3921 Punisher bude trestať