Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024 -
Carlos Navarro
14.12.1980 | 14.12.2024 -
Karl Makinen
15.12.1970 | 15.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
No, po 2 měsících co byla pauza, seroš zase zpět. Nadupaně jako vždy, tedy nic se nepohlo, nic zajímavého, díl vám moc času nezabere, pač slušný kus prostě jde i přeskákat a nic vám neunikne. Už ani nevím, proč to sleduju, asi jen z nudy a ze zvyku. Vlastně šlo jen o to, vyřešit přehršel černejch ve skupině. :-)
Uz tam bolo asi moc ciernych…
#4504 Red ViperTeď akorát koukám na tento nový díl.. :/ Celkem škoda, co se stalo.
#4502 janky82: :D přesně moje myšlenka :D Koukám jak jedou v autě a říkám si…3 černoši, Běloch a asiat :D ty to asi brzo zredukujou :D ani jsem se nenadál .D
#4500 Jedi knight: Které máš zhruba na mysli?
#4508 Jedi knightPřikláním se k názorům, že tento díl stál za ho***. Opravdu jsem musel i chvílemi přetáčet, jinak bych to nedokoukal.
Myslel jsem, že když už se mu tam zjevují ti mrtví přátelé/nepřátelé, že se mu něco snaží říct. Když ale Tyreese nakonec umřel, tak to všechno vlastně bylo o ničem a viděli jsme jen půlhodinové umírání jedné z hlavních postav. Nuda!
#4507 badyvlasim#4506 Menec: tak tak, taky jsem cekal nejakej twist a ono hovno. Dil pribehem slabota, ale super kamera, hudba a atmosfera.
#4505 Red Viper: 1. Glenova baseballka, 2. ostnatý drôt, 3. torzá chodcov, 4. chodci, vrátane Noahovej matky mali rozbité hlavy akoby kyjom a 5. samotné vypálenie tej komunity môže mať na svedomí Negan
A co ta hromada naložených Walkerů v dodávce? Já jsem spokojený, po dlouhé době je WD zpět, atmosféra byla super.. Ale souhlasím s tím, že téměř vše co ti zesnulí říkali, mi připadalo jako naprostá ho**a.
#4500 Jedi knight: jj! Glenn + pálka.....:-D A jiné samozřejmě.
Musím povedať, že táto časť ma nesklamala (hlavne vecami, ktoré poukazujú na Negana) :). Som zvedavá či sa seriál bude držať komixovej predlohy čo sa týka Neganovej krutosti na určitých osobách. Čo sa týka „návratu známych tvári“, myslím si, že tým chceli znázorniť akýsi vnútorný boj, medzi tým, či má zmysel ďalej žiť, alebo nie. Síce to skončilo tak, ako to skončilo no nemyslím si, že to bolo zbytočné. :)
Zo začiatku epizódy to bolo slabšie, ale po 10 minútach sa to rozbehlo. Fantastícká atmosféra a dúfam, že zvyšok série bude rovnako nadupaný.
Napišete mi nekdo prosim vas do spoileru, co bude ten Negan zač? Bude to i ten samy, co vyplenil to mesto ktere prolizali v tomto dile? A i ten, co tam pulil ta těla chodců ktere se jim vysypala na auto?
#4514 Jedi knight#4513 Offak: Podľa toho, čo viem, tak Negan by mal byť vo Washingtone a je to vodca skupiny. Má takú menšie armádu. Guvernér je oproti nemu anjelik a pri prvom stretnutí s Rickovou skupinou rozdrví Glenovi hlavu pomocou Lucilly – to je jeho baseballka omotaná ostnatým drôtom. Ako zbrane používa aj chodcov. A podľa mňa to bol on, kto vypálil to mesto v dnešnom dieli.
#4517 OffakPříkláním se k tomu že díl byl nudnej. Opravdu nezajímavé a nudné dialogy mrtvejch postav…halucinace mě fakt nezajímají, kdyby šlo o flashbacky tak to beru. Musel sem párkrát přeskakovat. Posun v ději dá se říct skoro žádnej. Nevím co jsem vlastně čekal po té pauze. Tyreese mi líto neni. Stejně to byl slabej článek :) Čtu tady nějáký „spoilerový náznaky“, kterejm se tady asi stejně nedá vyhnout, tak jsem zvědavej na další díly.
omg… umřel tyrees – 2 slova a oni z toho udělají 50 minutový díl… který kdyby nebyl, vůbec nic by nám neuteklo, nic… zas to natahují opičáci… to už je někdy fakt výsměch… pozitivum vidím v tom, že ukázky na další díl vypadaly dobře… tak snad ten už bude lepší… a hudba šla, ta byla zajímavá..... uf uf
#4514 Jedi knight: Děkuji :-) tak to vypada, že ten Negan bude tedy velmi zajimava postava, jsem zvedavy, jak to s nimi v DC promysleli a natocili :-)
Parádní díl dějově jsme se sice nikam neposunuli ale kamera tentokrát excelovala v těsném závěsu atmosféra a hudba dokonce se mi líbili zpomalovačky které u tohohle seriálu moc nemusím když odešel T-Dog tak jsem si oblíbil nejvíc Tyreese bohužel to už ani on nedohraje do konce :( hodně emotivní díl (slza mi ukápla) podrženo sečteno pro mě zatím nejlepší díl páté série PS: doufám že to dokonce dohraje aspoň Morgan
Díl jsem viděl už ráno bez titulků, tak si nejsem jistý, ale neříkali tam, že už urazili 500 mil? Co pak měla znamenat ta sranda s Morganem, jak je celou první polovinu série stopoval? Něco mi uniklo a už se sešli nebo za nimi dál běží?
#4520 Cermb0 #4522 Menec#4519 Engeneer: Tohle mi také vrtá hlavou..