Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024 -
Carlos Navarro
14.12.1980 | 14.12.2024 -
Karl Makinen
15.12.1970 | 15.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Už se nemůžu dočkat na epizodu 9 jak bylo vidět jak Daryl zavíra ty dveře tak to byla stodola a dokonce Hershelova :D a jakmile stál Rick u toho plotu tak je jasný že se nachvíli vrátí na farmu :D
Tak stodolu beru zpět :D právě před malou chvílí sem si vzpoměl že vlastně shořela :D ale to nevyvracuje fakt že se tam vrátí :D ještě platí ten plot :D
Nemyslím, že by se vrátili na farmu, bylo by to super ale WD nemá ve zvyku se vracet do starých lokací až na Atlantu. :) Ale jinak ta ukázka vypadá zajímavě, hlavně atmosféra tak jsem zvědavý a musel jsem ocenit tu bouřku, to se ve WD jen tak nevidí a luxusně to dodává na atmosféře. :)
Podľa mňa je návrat na farmu možný kedže boli v Atlante a si myslim že farma bola niekde v okolí. A tým že sa WD nevracia do starich lokácii by som si nebola až tak istá veď až na toľkých miestach neboli. Ale v 3 epizóde bol návrat do „Rickoveho“ mesta, teraz bol návrat do Atlanty tak že už ostáva len CDC do ktorého sa vrátiť nedá, väznica kam by sa typujem tak skoro ani nechceli vrátiť a práve farma.
Podľa mňa je návrat na farmu možný kedže boli v Atlante a si myslim že farma bola niekde v okolí. A tým že sa WD nevracia do starich lokácii by som si nebola až tak istá veď až na toľkých miestach neboli. Ale v 3 epizóde bol návrat do „Rickoveho“ mesta, teraz bol návrat do Atlanty tak že už ostáva len CDC do ktorého sa vrátiť nedá, väznica kam by sa typujem tak skoro ani nechceli vrátiť a práve farma.
Vyplodil jsem dalsi fan art… tentokrat s Rickem..:) http://smashspringart.blogspot.cz/…ng-dead.html
#4487 JBT#4486 gunhead: Pěkný!
Ale prd návrat, normální flashback.
Tak za týden tu máme TWD nabijte energii já teda nabijím ještě teď protože se fakt bojim :D
Ahoj, tak co je nového? :-) já vůbec poslední dobou TWD nestíhám, sleduju teď jen The Musketeers, protože vedle práce toho moc nejde. :-) Dokonce jsem ani nemohla zkouknout Prison Break, co mi doporučil Jack… :-) Protože na to prostě neni čas. :D A viděla jsem z TWD naposledy ten díl… no, jak Daryl s… Carol? Byla to ona, že? Našli toho černocha od Beth.. :D Takže jak se máte? Co je nového?
https://www.youtube.com/watch?… Nové video. Nikde jsem ho tu nenašla.
Sneak Peek na epizodu 5×09 ten kdo umí anglicky tak bude vědět :D s tou farmou sem měl pravdu :D oni tam jdou pohřbít Beth :D hned vedle Otise :D :D
https://www.youtube.com/watch?…
Všimli jste si že v skoro každý epizodě od 1 série do 5 série dává Rick Cárlovi rady? typu jak přežít, nikomu nevěřit atd…? to jak mu řekl že on umře, máma umře tak máma mu už umřela tak tady už stačí pár rad k přežití a bude tuhej zachvíli :D
Michonne řekla v sneak peeku na epizodu 5×09 že najdou nový a lepší místo tady je zase mnoho otazníkú jestli nenarazí na nějaký nepřátele jako byl guvernér :D
Spíš než další nové (ne)bezpečné místo, bych si přál aspoň jeden,dva díly ze zimního období..
Wow supr díl, překvapil :)
pre mňa 8/10 … Negan je podľa mňa už blízko … všimli ste si tie náznaky ???
#4505 Red Viper #4510 sarii25