Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024 -
Carlos Navarro
14.12.1980 | 14.12.2024 -
Karl Makinen
15.12.1970 | 15.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#4423 mrco1991: Tak co se týče instrumentální kompozice, tak pořád si v tom sice tónuje McCreary svoje relax- a krátkostopážní ambientní vypalovačky, ale jestli se něco změnilo, pak dle mýho si to, že je to čím dál tím více nevyýrazný a samotnýmu mi to už všechno začalo po sluchu splývat. Soundtrack je určitě víc zachytitelnej hlavně v prvních dvou řadách s pár příkladama s jedním/dvěma příklady ze 3. řady. Ale souhlasím s kolegou výše, kromě ústřední melodie a teda pár osobních tracků i po téhle stránce chybí v seriálu něco fakt zapamatovatelnýho, něco fakt solidního k tématu, něco kvalitního, co by alespoň po zvuku nadhodilo syrovější atmosféru. Třeba takový ty dojákový lacině vtíravý skládačky typický pro „všichnipospolu a nebo významnýcharakterkaputmomenty“, jakých se vyrojilo od třetí řady až po tu nedávnou právě v posledním díle 5. řady, to je něco kakastrofálního a po padesátý to už ztratilo to málo na zajímavosti a účelu.
Pro zajímavost bych si osobně pro zombie apokalypsu představoval třeba něco takovýho – http://youtu.be/Z3w2OCylUTU
a ted před vánoci skončilo vše a nemám se na co dívat, uf uf, na co čumíte vy?
#4443 Cermb0 #4444 mrco1991 #4458 Markoman96 #4459 Markoman96#4442 Bublaninamorava: Na filmy, které jsem doposud neměl možnost zhlédnout ( Hobit, Na hraně zítřka, Interstellar…)
#4442 Bublaninamorava: american horror story, supernatural, homeland a nedavno som dopozeral fringe a na plane je toho este omnoho viac :)
prý byla beth potom viděna na natáčení..... ale těžko by ten výstřel přežila… co si o tom myslíte vy ?… každopádně mi tam bude chybět :(
#4446 verka20#4445 agi: To bude asi spíš nějaký flashback :(
#4448 agiAch jooo, už takhle jsou seriály strašně krátké a do toho taková pauza. Poslední dobou to jde se seriály dost z kopce. :(
#4450 Cermb0 #4451 Cermb0#4446 verka20: asi jo :( to je škoda :( bude mi tam chybet :( ale co :D
#4449 verka20#4448 agi: taky :(
#4447 Moor8: Máš pravdu se seriály to je bída, GoT jde jen 2 měsíce v roce, WD jde kvalitou volným pádem dolů, jediný Arrow se drží.Je kvalitní a jde od října až do května, mid season pauza kratší o 3 týdny než u WD.
#4447 Moor8: Máš pravdu se seriály to je bída, GoT jde jen 2 měsíce v roce, WD jde kvalitou volným pádem dolů, jediný Arrow se drží.Je kvalitní a jde od října až do května, mid season pauza kratší o 3 týdny než u WD.
#4452 Moor8#4451 Cermb0: Jsem rád, že se mnou někdo souhlasí. Přijde mi, že jim došly nápady a když už se jim něco vyrojí, tak to zmastí naprosto nepochopitelným způsobem :(
#4453 Cermb0#4452 Moor8: jojo, kde jsou ty časy nejen propracovaných seriálů (Breaking Bad) ale i dlouhých a zároveň legendárních ( Prison Break, Lost)
#4456 Moor8Ani by som nepovedal že arrow sa drží, prvá séria bola vynikajúca no ďalej už to nebolo moc originálne a tie flashbacky už neboli taký boom ako v jednotke.
První série měla své kouzlo, ovšem mě to baví neustále a vše co se tam děje má hlavu a patu. :) Zvraty luxusní. Ale to už hodně odbíháme od tématu této diskuze.
#4453 Cermb0: Lost dopadlo stejně jako Akta X. Pořád se to zamotávalo, zamotávalo a zamotávalo, až to scénáristi nezvládli rozmotat. To je problém většiny seriálů. Začnou skvěle a pak se postupně ředí. Svědčí to o tom, že scénáristé nemají dlouhodobou koncepci. TEdy počítají s jednou řadou a pak se uvidí, zda se to chytne.
Najhoršie je to pre mna čo nemusí žiadne seriáli okrem WD nepozerám žiadny iný ani sa nechystám, a kedže zombie tematiku milujem a filmov je ako šafránu tak tento seriál je robený ako na mna ja som skorej filmovy fanušik. Seriáli okrem WD mi nič nehovoria takže pre mna je to neskutočne dlhá doba čakania. Radšej nech nerobia spin off ale starajú sa o kvalitu tohto seriálu ale vo všetkom su peniaze .
#4442 Bublaninamorava: big bang theory, american horror story (jedu znova asylum) :D
#4442 Bublaninamorava: big bang theory, american horror story (jedu znova asylum) :D
ahoj, muze te mi poradit ? mame psat ve skole charakteristiku filmove, nebo serialove postavy, chci popisovat nekoho z TWD.. muze te mi poradit kdo by se dobre popisoval ?.. premyslela jsem o Darylovi.. (sorry vim ze to sem moc nepatri) :D jinak dik :)
#4461 agi