Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 121×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

JackIsBest

Ty komentáře tady to je horší než číst Blesk :D

6.12.2014 | 22:46:35
Simonne-Cirka

V 9 alebo 10 casti Tyreese vraj zomre na natacani ho nevidno a nataca uz iny serial a z Daryla chcu urobit teplosa no skvele :D

8.12.2014 | 0:55:36
heminstein

Jestli s Daryla udělají homouše, je mi celkem jedno, ale akorát nevím, jaký by to mělo smysl pro děj. Že by se třeba zamilovat do Ricka? :-)

#4404 Simonne-Cirka #4407 sarii25
8.12.2014 | 11:36:58
Simonne-Cirka

#4403 heminstein: Ma tam prist niejaky teplos , takze asi tak to niejako bude musi to tam byt zastupenie ako cernoch, beloch, korejcan, lesby no a buzna

#4405 Mela
8.12.2014 | 11:39:11
Mela

#4404 Simonne-Cirka: Vždyť spával s Carol a žádný náznaky tam k tomu nebyly. To se z něj jako tědka za pár dní stane buzna ? Tohle se mě moc nezdá.

#4406 Simonne-Cirka
8.12.2014 | 16:44:04
Simonne-Cirka

#4405 Mela: A kedy spaval s Carol akoze? o nicom takom neviem asi mas zle informacie… A to s Darylom nieje iste len pisem co sa docitam na americkych forach ale to s Tyreesom ano!

#4408 sarii25 #4410 Mela
8.12.2014 | 18:08:34
sarii25

#4403 heminstein: Moc hltáš zahraniční fóra, polovina z toho co tam napíší jsou jen drby.

#4411 heminstein
9.12.2014 | 9:23:43
sarii25

#4406 Simonne-Cirka: ty furt s těma americkýma fórama… tak to piš do sekce spoilery.

#4409 Simonne-Cirka
9.12.2014 | 10:40:26
Simonne-Cirka

#4408 sarii25: No zatial vsetko co som napisala bola pravda......ci s Noahom co kazdy tu dajake hluposti pisal o Bobovi som vedela este pred tym nez bola premiera 5 serie…aj ze Beth zomre…atd .....polovica? tak to asi necitas to forum......tris­tvrtina sa osvedcila ako pravda, su tam aj fotky videa a nerozoberaju tam koko…ny ako trenky.....tam­pony…a podobne blbosti a sorry, ze som sa chcela podelit o tom co som sa dozvedela …A ano hltam zahranicne fora lebo tam sa rozobera TWD a tuna nie …ok kaslem na vas …rozoberajte tu Rickove trenkz :D......aj tak ste spomaleny a to co ja tu pisem zacnete rozoberat ked to uvidite v danej epizode co inde sa rozoberalo mesiac pred tym! cuz

#4414 Cermb0 #4416 sarii25
9.12.2014 | 11:22:18
Mela

#4406 Simonne-Cirka: Díl ani sérii už přesně nevím, ale bylo to ve věznici. Byli spolu na hlídce která jim končila a ona ještě říkala Darylovi jestli si nechce jít zablbnout nebo tak něco a podle jejich výrazů bylo jasný o co jde

9.12.2014 | 11:56:35
heminstein

#4407 sarii25: WTF? Neměla to být reakce na někoho jiného? 1. S informací ohledně něčí homosexuality přišel někdo jiný. Jen jsem na to vyjádřil svůj názor. 2. Na zahraniční fóra vůbec nechodím.

#4412 Simonne-Cirka #4416 sarii25
9.12.2014 | 12:08:47
Simonne-Cirka

#4411 heminstein: O tom ze sa len spekuluje o tom , ze Daryl je homo som prisla ja, lebo pred vcerom som sa to docitala ale to je fuk .....a to bola reakcia na toho s fotkou Beth neviem nekomentujem tu uz lebo su tu niektory zaostali …

9.12.2014 | 12:15:08
Cybercaf

Když už tady někdo spoileruje, tak by nad ten spoiler měl nejdřív napsat čeho se týká: ješte než ho člověk rozklikne, protože kolikrát tady někdo označuje za spoiler něco co už se stalo včetně jeho názorů, potom si to samozřejmě rozkliknu a přečtu. Jenže pak je tady zase skutečnej „spoiler“, kterej vám vybleje něco z druhý poloviny 5 série a je to víte kde. Vyloženě na spoilery je tady jiné téma, tudíž většinu „spoilerů“ tady mám tendenci si přečíst, protože si myslím, že nejsou tak závažný. Většině těch spoilerů stejně moc nevěřím…jsou to jen spekulace, doměnky nějákejch vošoustů co asi přespávaj na stromech a špehujou štáb na natáčení. Popravdě neznám jedinej rozumnej důvod: proč by někdo kdo tenhle seriál sleduje chtěl dopředu vědět co se stane :) Když si teda někdo jen kvůli nepřítomnosti nějáký osoby na natáčení namluví, že ho nejspíš zabijou tak prosím, věřte si čemu chcete ale nevím k čemu to je…

Teda kromě toho, že se stim pak můžete všude chlubit a říkat: „Vidíte já to věděl! Já vám to říkal!“. Chleba ale levnější nebude a většině lidí je to asi taky šumák. Určitě vás za to nikdo nepoplácá po zádech. Naopak vám jen vynadá, že jste to tu vyslepičili předem.

9.12.2014 | 12:55:46
Cermb0

#4409 Simonne-Cirka: to mě mrzí, že jsme tak zaostalí a řešíme příběh jen tehdy jakmile je aktuální. Opravdu život nemá smysl když nevím spoilery k tomuto seriálu, který má jeden zvrat za druhým. :D a můžu se zeptat jaký má smysl všechno zjišťovat a vědět před odvysíláním? Pak je ten díl zábavný asi jo číst knihu podruhé.. Všechno víš jen si to potvrdíš.. Je rozdíl být fanouškem seriálu co sleduje a tím kdo to žere každý drobeček ze zákulisí.. ale teď je pauza a život jde dál.. Nemůžu říct že se nemohu dalšího dílu dalšího dílu dočkat, popravdě je mi to celkem jedno i kdyby pauza trvala 6 měsíců. A nezajímá mě kdo koho zabije, kdo se do koho zamiluje.. Tyhle věci zjistím až se budu dívat Mě maximálně zajímají názory fanoušků

#4415 Simonne-Cirka
9.12.2014 | 14:44:38
Simonne-Cirka

#4414 Cermb0: Preto som to dala do spoileru ......ak chce niekto vediet co sa stane do predu nech si ho otvori ak nie tak si ho neotvori !......tak tu sa nazorou velmi nedockas .....skor ci zeny su oholene , alebo nie ......mozno tak traja ludia pochopili co je forum .....pokusala som sa davnejsie tuna davat moje ci postrehy co som si vsimla v danej casti ako napr , ze sa posledne 2 casti natacali tam kde terminus a tak aj dojmy, ale ludia tuna nev edia co je forum !!!

#4420 Mela
9.12.2014 | 17:02:49
sarii25

#4411 heminstein: omlouvám se , opravdu jsme se spletla, reakce byla nad slečnou pod, ještě jednou se omlouvám.
#4409 Simonne-Cirka: Já tam také chodím, počtu si, vezmu si z toho co chci, ale pak to tu nerozepisuju a když tak aspoň někam do spoilerů.

9.12.2014 | 19:11:49
ViKo

herci jsou placení za natáčecí den, nebo epizodu, ve který hrajou… nicméně v první polovnině páté série byl třeba Tyreese dohromady tak 30 minut v záběru… Pokud je placenej za natáčecí den, pak je na produkci, aby optimalizovala jeho vytížení (to samé i kdyby byl placenej za sérii nebo epizodu) protože s jeho současným vytížením může paralelně točit další tři seriály a pohoda. Pokud je produkce šikovna a umí nachystat správně scripta, pak svoje pro tenhle seriál odehraje za tejden… Takže klidně nemusí už nicnatáče a ve zbytku série se objeví… spekulace na h..vno..

9.12.2014 | 22:06:03
Cermb0

Kdo kde byl a nebyl vidět na natáčení je blbost :D já taky četl někdy v létě jak Gabriel utíká před Chodci a pravděpodobně to nepřežil protože herec od té doby nebyl viděn na natáčení. A nejhlavnější postava, Andrew Lincoln účinkoval ve čtvrté sérii v 10 epizodách ze 16. V páté sérii zatím v 5 z 8…

10.12.2014 | 8:50:25
BlackHide

Myslíte že se v seriálu někdy objeví Ezekiel a Shiva ? :D

10.12.2014 | 11:39:31
Mela

#4415 Simonne-Cirka: se nezlob a klidně to piš dál. Já si to rád přečtu co nás čeká a nemine, aspoň to nemusím nikde hledat a cením že si s tím někdo dá práci a pak to naposílá sem.

10.12.2014 | 19:44:43

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama