Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 121×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

barahir

#4333 opie_92: Na logiku jsem rezignoval už dávno a od té doby si seriál celkem užívám, něco jako Expendables. :D Navíc se nám začíná docela vybarvovat Rick, dneska vyloženě lahůdka.

#4344 opie_92 #4346 kutas
čestný člen redakce
1.12.2014 | 21:35:04
badyvlasim

Sic ne tak slaby dil jako minule, ale stejne bida. Oblicejicku Beth je skoda, radsi bych, kdyby padla Caarol(jo jsem chlap a ta zenska je asexualni). Takhle serie snad prekona 4. v negativnim slovasmyslu a nezachrani to ani ultimatni 1.dil

1.12.2014 | 21:44:28
janky82

Podla mna bola zatial s5 skvela. Prelinaju sa tu osudy hlavne niektorych jednotlivcov… tato cast bola vyvazena, dost sa v nej odohralo, zahrala aj na city a prekvapila. Mna osobne prekvapilo ako rick odstrelil toho fizla a mucenicka smrt beth koli zachrane ludi v nemocnici. No niektori radsej nech pozeraju ramba, ked chcu v kuse akciu.

1.12.2014 | 22:25:21
opie_92

#4341 barahir: Rick se po zážitku z konce 4. a začátkem 5. série dost změnil to je pravda. Rozhodně se, už s věcma nesere a je schopný eliminovat jakoukoliv hrozbu pro jeho grupu. Přece jen je lídr a má se postarat o přežití rodiny. Nemyslím si, že by se vybarvoval jako druhej Guvernér. Přeci jen na konci, když Dawn odpravila Beth, tak se Rick s grupou stáhli. Kdyby byl podobně labilní, tak je postřílí.

1.12.2014 | 22:25:57
Jedi knight

Vysvetli mi ale niekto preco vlastne Beth bodla Dawn tymi noznickami ???

1.12.2014 | 22:33:51
kutas

#4341 barahir: Expendables :D :D Daryl Ricka uklidňuje říká mu aby nezabíjel Lamsona a sám pak bezhlavě odpráskne Dawn :D Expendables :D

1.12.2014 | 22:48:02
Derli

Nepochopil jsem proč Beth kuchla Dawn. Vysvětlí mi to někdo ? Nemůžu si vyjastnit Dawn co jí provedla.

#4348 vozralec #4349 Hodooor
1.12.2014 | 23:29:40
vozralec

#4347 Derli: Už nic neřeš, nepřepínej a hlavně – po ničem nepátrej :-)

2.12.2014 | 1:28:09
Hodooor

#4347 Derli: Protože po tom co celá výměna proběhla podle plánu, se do toho Dawn vložila s tím že Noaha nepustí, jako by byl nějaký její otrok. A s tím se Beth nemohla smířit že by tam po tom všem musel zůstat (a kdoví jak by tam s ním pak zacházeli) a došlo jí že Dawn nejde o žádné dobro ale je taky pěkně hráblá a s lidma jen manipuluje.Nevím jestli ji chtěla přímo zabít, možná spíš jen odzbrojit, a bohužel to odskákala životem :(

2.12.2014 | 5:28:58
randall

oni to tocia v prvom rade pre americke publikum, ktore rozmysla malokedy vo volnom case nie to este pri TV musite sa s tym uz zmierit, ze logika pojde bokom.. za ten cas co WD bezi uz bolo tolko nelogickosti, vzdy sa to tu rozoberalo a stale sa nic nezmenilo :)

#4369 slim1963
2.12.2014 | 8:50:18
freedll

Dawn mohla být i kladná postava, měl jsem ji rád. Tasila po Beth pekelně rychle. Nelogičností tam je hodně. Například Abraham v hasičském autě přifrčel dost rychle, podle mě si ani nemohl všimnout té situace a mohl tak zničit obranu vstupu do kostela. Divákovi to nepřijde, když se ale na to podíváte z pohledu Michonne nebo Abrahama tak ta situace je blbost :D Jen to pro diváka efektně vypadalo.

#4352 heminstein
2.12.2014 | 9:11:01
heminstein

#4351 freedll: Souhlasím se vším. A taky souhlasím, že smrt Beth byla jedna z nejdivnějších v celém seriálu. Ta holka se zachovala úplně stupidně, navíc tím ohrozila i skupinu.

2.12.2014 | 10:18:11
steew

:D :D Beth je píča :D sory, ale fakt je :D Bodnout někoho labilního se zbraní .. :D Achjo … ještě, že se nepostříleli na konci … a škoda, že nemocnice nešla s nima.. jsem takový utopista :( :D

2.12.2014 | 11:16:29
Simonne-Cirka

Prve 3 casti 5 serie ma bavili potom to islo s kopca a finale? posledne 4 minuty sa nieco dialo .......Kedze uz pred zacatim 5 serie som vedela , ze Beth pojde kvoli turne prec tak ma to neprekvapilo , ae prekvapilo ma , ze AMC uz nema kreativitu a vymysleli taku trapnu smrt Beth si zasluzila zomriet inym sposobom sklamali ma .....to akoze s tymy mini noznickami si co myslela, ze spravi ked pichne do ramena keby aspon do spanku abo co no proste jej dali tu najtrapnejsiu smrt aka moze byt .....a dat Maggie falosnu nadej no ......nehovoriac o tom, ze maju zomriet este 2 hlavne postavy .....myslela som, ze jeden z nich bude Glenn, ale on to asi nebude to by Maggie neurobili aby jej zas niekto zomrel......Aj tak mi bude najviac chybat Rickova brada , kedze v Alexandrii sa oholi :D ......vyzera tak vaznejsie brada mu sedi .....

2.12.2014 | 11:18:48
sarii25

#4336 Peafowl: to je pravda. Ta nemocnice byla o ničem . To vše kolem Terminusu mělo nějakou šťávu, škoda, že po dvou dílech bylo prakticky hotovo.

Ještě pořád tenhle díl nemůžu nějak rozdýchat. Stejně jako minulý rok s Hershlem ( mimochodem počítám, že příští midd.season finale je na řadě Maggie když už to berou takhle hezky z jedné rodinky :-D) . I když vím, že postava Beth nebyla bůhví jakým přínosem, vlastně nebyla tam až tak důležitá, tak mě to nehorázně sejří, nemůžu se s tím smířit. Ještě , že je pauza.

2.12.2014 | 11:23:16
Simonne-Cirka

A inak neviem ci si to niekto vsimol , ze posledne 2–3 casti sa natacali tam kde terminus…

#4373 Mela
2.12.2014 | 11:24:11
Bublaninamorava

ho, ho, ho, volá Mikuláš z balkonu, kolem popadané stromy na auta, rozřezávají to hasiči, vše uzavženo, zůstávám doma, venku pěknej hnus, dostávám se k tomu až ted…:

konečně dobrej díl, musím říci, že mně se to tentokrát moc líbilo, Rick se s tím nesral, konečně, sakra pes, už bylo na čase…zbytek do sebe docela taky zapadal a taky se to už pohlo dopředu, bylo na čase… takže já jsem spokojen…konec smutnej a myslím, že i od kočky zbytečnej…

Těším se, co bude dál… musíme vydržet do února… ( ještě že je poslední díl Hobita, hihihi)

děkujeme za překlad a všem přeju odpočinek a klid kolem Vánoc a nechte si nadělit katanu, nikdy nevíte… :)

2.12.2014 | 11:26:16
Bublaninamorava

mimochodem toto jste všichni viděli? https://www.youtube.com/watch?…

2.12.2014 | 11:33:37
Simonne-Cirka

ty co nemali stiahnutu verziu REPACK a nevideli zaver s Morganom http://youtu.be/A4QN-yHxTm4?…

2.12.2014 | 11:34:36
Guner

Tak smrť Beth sa dala čakať, ale predpokladal som, že ju objíme a bodne do krku a potom sa strhne prestrelka. Nestalo sa tak :( Bude to ešte zaujímavé. V každom prípade som čakal, že ich postrielajú, keďže naposledy keď nechali ľudí žiť (Terminus) tak sa im to vypomstilo.

2.12.2014 | 12:23:32

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama