Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 121×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

agi

#4460 agi: * muzete

31.12.2014 | 15:50:13
agi

vim že to nemá nic společnýho s aktualni epizodou ale https://www.facebook.com/…ingdeadTWDcz pustte se to video tam :D z toho guvernera na konc toho videa nemuzu :D

1.1.2015 | 15:52:44
Rick21

Že by Ricka v epizodě 5×09 kousnul zombík jako v komixu? a že by jí už neměl? :D

#4464 agi
2.1.2015 | 9:40:40
agi

#4463 Rick21: Komiks jsem necetla, doufam ze ne ! :D ale aspon by to bylo zajimavejsi :D

#4465 Rick21
2.1.2015 | 16:25:15
Rick21

#4464 agi: I když v komixu mu jí usekl guvernér tak by se to nijak nelišilo přece jenom tvůrci psaly že 5 série se bude podobat hodně komixový předlohy ale né tak jak je to v komixu tedy že se tam stanou věcí co v komixu ale odlišným způsobem proto si myslím že v promu na 5×09 jak tam Ricka drží chodec za ruku a snaží se ho kousnout tak mu jí hryzne a Rick si jí nebo někdo mu pomůže jí useknout :D

#4467 agi
2.1.2015 | 18:01:48
Rick21

Jinak pro ty co to zajímá tak si to dejte na 0:25 https://www.youtube.com/watch?…

2.1.2015 | 18:05:06
agi

#4465 Rick21: je to mozny :) uvidime! uz se nemuzu dockat dalsiho dilu

2.1.2015 | 21:41:02
gunhead

Moje nova „fan art“ digitalni malba se serzantem: http://smashspringart.blogspot.cz/…walking.html

#4469 Jaditie9
2.1.2015 | 22:27:50
Jaditie9

#4468 gunhead: Hodně dobrý :)

3.1.2015 | 1:57:21
Honzikos

Vím, že to sem nepatří, ale jste zvědaví na 4.sérii v češtině? Snad ten dabing nebude pěknej sajrajt.

#4471 agi
4.1.2015 | 12:43:43
agi

#4470 Honzikos: taky jsem zvedava na dabing, abych pravdu rekla v originale s titulkama je to asi nejlepsi… hrozne mi vadil ceskej dabing Beth … co vám ?

5.1.2015 | 19:22:47
Hodooor

Mě se naposled líbilo The Killing, Homeland poslední sezónu se dost zlepšil, AHS mě moc nebavilo ani první sezónu tak už nekoukám. Ale Arrow? Seriál o týpkovi který běhá s lukem po střechách? Přijde mi to jako nějaký klon Batmana, a seriály ani komiksy o superhrdinech mě nelákají vůbec, tak mi stačil jen trailer https://www.youtube.com/watch?…

#4473 Cermb0
6.1.2015 | 0:57:17
Cermb0

#4472 Hodooor: Arrow jsem ze začátku vnímal jako naivní seriál o superhrdinovi, který mě má zabavit když nejde nic jiného, ale po čase se to změnilo na prvotřídní, zábavný, kvalitní seriál. Má strašně povedené postavy, neskutečné zvraty, hlavně poslední díl, jednoduše není díl, který by mě nebavil. O WD se dá poslední dobou bohužel říct pravý pak. Arrow má sice hrdinskou tématiku ale nesmyslů je tam 100× méně než ve WD například, že si někdo nevzpomene na svoji sestru nebo že 6 lidí střílí automatickými zbraněmi z 5 metrové vzdálenosti na auto s policajtama, kterým se nic nestane.

#4475 Hodooor
7.1.2015 | 15:28:32
gunhead

Muj dalsi digitalni portret, tentokrat Glenn – http://smashspringart.blogspot.cz/…ng-dead.html

12.1.2015 | 22:12:58
Hodooor

#4473 Cermb0: To s tou sestrou už začíná být trapné, někdo to napsal asi před rokem, od té doby se o ni už párkrát zajímala, třeba hned v s05e01 na začátku…ale i kdyby ne, to má po ní v každém díle brečet 5 minut? třeba má prostě takovou povahu každý není stejný, M.přišla vlastně už o celou rodinu tak to třeba blokuje a nechce na to myslet nebo o tom mluvit, nebo o tom někdy mluví mimo záběr, nemusí ukazovat všechno, navíc pokud by tam byly podobné věci jako že M. pláče po sestře začnou zas všichni křičet že ja tam málo akce – to by si mohl považovat za nesmysl i to že nikdo nechodí sr.t protože to tam není v záběru :D A ta střelba na auto – byl tam moment překvapení, automatem střílel jen Daryl, bylo to policejní auto mohlo mít nějaké úpravy, a po střelbě s ním taky daleko nedojeli. V reálném životě se denně dějí 1000× neuvěřitelnější věci než to co někdy lidi v seriálech označují za nesmysly. Ty považuješ za nesmysly tohle, já zas týpka co mrskne 6 tenisákama a v letu je všechny prostřílí šípama HAHAHA ;) viz trailer

#4476 Cermb0
12.1.2015 | 23:32:48
Cermb0

#4475 Hodooor: Jenže já od filmu očekávám hlavně zábavu, nikdy nečekám 100 % realističnost, té se nedočkám nikde a nikdy, o tom právě filmy většinou jsou. A je rozdíl mezi realističností a něčím co má hlavu a patu. Ano Arrow je sice zčásti superhrdinská pohádka ale baví mě každý díl, hlavu a patu to rozhodně má, postavy super a mohl bych pokračovat. WD má vyčerpaný potenciál, trapné postavy, stereotypní prostředí, též bych mohl pokračovat. Nehledně na to, že ve WD bych našel víc nereálných věcí než v Arrow. Ne nechci, aby každý díl brečela. Jenže po rozdělení od věznice ji tupě zajímal jen Glenn a nic jiného, to samé Glenna zajímala jen Maggie a všechny ostatní přátelé měli oba u zadku. Za to u Carla, Ricka, Michonne, Daryla, Beth byly ty emoce dost znát, že je mrzí smrt či zmizení ostaních, Beth je chtěla hledat, Michonne si také uvědomila, že bez přátel už nepřežije. Ale Maggie jen „GLEEEEEN“. Poté co ho našla, naprosto spokojená a sestra už ji nezajímala. To podle mého názoru bylo do očí bijící. Navíc když se pak ve vagonu Daryl zmínil, že je možná naživu tak jen „hm, musíme se odsud dostat“. A pak až do chvíle než ji Michonne oznámila, že je naživu, žádný zájem. Scénář je prostě jedno velký béčko, ten seriál potřebuje nového showrunnera jako sůl. Ale klidně si to chvalte, avšak můj názor je takový, že seriály jako Arrow, Breaking Bad, Game of Thrones, Lost, Prison Break zadupávají kvalitou tohle do země.

13.1.2015 | 19:48:58
Hodooor

A to je přece fajn že se každému líbí různé seriály. Jen teda nechápu proč opakovaně trávíš čas tady u něčeho co nemá hlavu ani patu, bez zábavy, s vyčerpaným potenciálem, trapnými postavami, stereotypním prostředí atd ;) Mě by třeba ani nenapadlo registrovat se někde na fóru Arrow (nebo třeba Z Nation nebo čehokoliv) a chodit tam psát jaká je to blbost…proč bych to propána dělal? Vím že mají své fanoušky, a ať se každý baví tím co se mu líbí :)

#4478 JackIsBest
15.1.2015 | 20:09:57
JackIsBest

#4477 Hodooor: Já jsem na tom s názorem stejně jako mr. Cermbo a ke tvému argumentu, který tady zazněl asi stotisíckrát „tak se na to nekoukejte, nechápu proč se na to díváte, když tvrdíte že to je špatný a blabla“… Já WD sleduju od začátku a prvních 6 dílů bylo hodně dobrých, nebyl to nijak extra převratný seriál ale první moderní zombie seriál vůbec a velice mě to chytlo. První šest dílů bylo hodně dobrých, pak po dalších sériích už to byly možná tak 2–3 díly z každé série, jinak naprostá nuda, tenhle seriál hrozně upad, ale proč se na to přestat dívat? To jako když mě sere stereotypní prostředí školy, trapný učitelky a učitelé, přestanu do ní taky chodit? Jako fanoušek od kořene, si myslím, že si můžu dovolit kritizovat a vyjádřit nespokojenost, když to stojí za hovno snad, ne? Hlavně furt je to jen názor, strašně lidí se kvůli tomu cítí hrozně ukřivděně, když někdo řekne holou pravdu :D

#4479 Thomas Morta
20.1.2015 | 16:26:00
Thomas Morta

#4478 JackIsBest: Analogie se školou není vhodné – u ní máš poměrně jasně dán výstup (maturita, státní zkoušky atp.). Pokud Tě škola štve, tak ti vlastně nic nebrání přestoupit na jinou… Spíš bych řekl, že lepší analogie by byla přítelkyně: Prvních pár měsíců bylo naprosto skvělých, ale pak Ti začne lézt na nervy – zůstaneš s ní, nebo se rozejdeš?

Co se týče Tvého názoru: možná jsi fanoušek od kořene, ale moc nemá smysl svůj názor cpát jiným fanouškům od kořene. Já třeba nevidím seriál tak tragicky (i když je to asi tím, že nemám taková přehnaná očekávání jako mnozí přítomní) – spíš mě baví pozorovat reakce lidí například na Shanea (což byla postava, která mi během druhé série hrozně lezla na nervy) a na to, proč si Rick může v současné době dovolit chovat stejně jako Shane tehdy.

#4480 JackIsBest
21.1.2015 | 13:21:17
JackIsBest

#4479 Thomas Morta: A kdo tady komu cpal svůj názor kdy? Je to DISKUZNÍ fórum a každej může vyjádřit svobodně svůj názor, nikomu ho necpe. Když se někdo vyjádřil tim způsobem, že seriál je shit, že upadá, a ostatní to co jsem psal já, vždy zazněla reakce jen „tak se na to nedívejte“, nikdy tu nezazněla snad jiná reakce, která by přispěla do diskuze a proč to třeba někdo vidí jinak… :) Furt je to diskuze.

22.1.2015 | 14:46:08

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama