Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Nadia Hilker
1.12.1988 | 1.12.2024 -
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024 -
Carlos Navarro
14.12.1980 | 14.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Nemyslíte si že by walking dead pomohol nejaky spinoff? nejaka uplne ina parta, miesto kde by sa to odohravalo a potom by to napr. mohli spajat dokopy a pod.
#4364 ZvacAKdo chce může si přečíst rozhovory o midseason finale Andrew (Rick) http://bit.ly/1CzxDhS Emily (Beth) http://bit.ly/1za4Vyp Norman (Daryl) http://bit.ly/1y9xRrO Scott M.Gimple http://bit.ly/1rP3xwN
Dost bych se těšil na spin off o Morganovi…
#4361 mrco1991: Možná, sice zůstává otázkou, zda by to s „jinou partou“ a tímhle konceptem nebylo vlastně to samý v bledě modrým, a i kdyby například Kirkman někdy vůbec počítal s „globální pandemií“, tak se v pozice produkce podíváme maximálně na druhej konec států, než abychom sledovali přeživší někde v Evropě. Každopádně, když už spin-off, tak bych měnil přístup k téhle „survival“ problematice a nebál bych se jinýho přístupu. Více bych se věnoval počátkům „zombie-nákazy“ a nemusela by se k tomu zase srát nějaká emocema naplněná skupina lidí, co se hledali až se našli a jejichž denním chlebem je filosofovat a jíst starý zaprášený konzervy, aby se mohli pomlátit s dalšíma otrhanýma filosofovama, kteří mají těch konzerv víc. Tohle koncept „post-apo“ začíná být ne sice plně využitý, ale momentálním zpracováním o ničem. V případě „zombie“ navíc dávno zastaralej.
Třeba trochu sledovat celej ten „zombie-problém“ z pohledu jednoho vojcla, případně armády nebo se nebál do toho táhnout víc politické scény a její vývoj až do dnešní dnů, kdy se odehrává Ricksgrupa-linie by mohlo do univerza vnýst trochu té zajímavost. Spinoff by mohl taky být hororovější, syrovější, přitvrdit a být míň blbej a mohlo by se skádat do stropu. Bohužel, Kirkman se bojí cokoliv ohledně například té „epidemie a jejím počátkům“ vysvětlovat, takže v tomhle případě máme útrum a pod zbytečnou myšlenkou, že WD je o „obyčejných lidech v neobyčejné situaci“ je jakýkoliv nový přístup, včetně atmosféry zazdíván zpracováním nepovedenýho rodinnýho dramatu.
Lol… Ta policajtka to aky ma brutalny reflex?? Po obycajnom bodnuti nozniciek okamzite dokazala chytit pistol a strelit s nou beth do hlavy v case pod 0,5s… to sa da vobec?? Mozno sa v tom fakt rypem ale… prijde mi to ako prehnany reflex a este hned scena ako drzi tu zbran cca v urovni ramien… vobec neviem preco bola pripravena na taky reflex resp. pod takym tlakom ked bola pri nej beth a potom ked ju zastrelila tak to zacala uplne lutovat a nechapala co sa stalo ( jak kyvala hlavou do boku…) vobec to nechcela urobit…
#4365 Lumicko: Jo, a byla to i pěkná holka. Taky bych si jí přál Rickově skupině. :-)
#4389 LumickoTak to, že exla Beth mě mrzí… měla potenciál… ten chyrakter, kterej měla, mohl dělat zajímavý zápletky v setkáních se skupinama, který tahle apokalypsa lidsky a sociálně poznamenala stejně nebo silněji, než poldy v Atlantě. Podle mě měla zůstat žít… pár fandů by zaslzelo nad smrtí Carla, ale ten adolescent tam nic nepředvedl už dost dlouho a tak by podle mě bulel je Rick a ostatní kvůli tomu že bulí Rick. Baví mě na tomhle seriálu, jak v poklidu tam padají hlavy oblíbených hrdinů… Dale, Andrea, tak holka ve stodole (Sophie?), Shane, Beth, Hesrhel… Prostě silní hráči a šup… jsou out… na druhou stranu je dokážou producenti slušně nahrazovat… Postupně se tam objevují bytosti, který mě baví… rezatej mariňák, Lhář s Aspergereme jak ze žurnálu Eugene… kua… strašně mě to baví a nějaký stížnosti nad dějem neberu… zatím nic co se v TWD stalo, se nestalo pro nic… všechno se později v ději zúročilo… pro mě top seriál posledních let…
Beth neeeeeeee!!!!!! Kurnik, to mě štve, měl jsem ji rád holku… :'(
#4350 randall: Logika opravdu jde k šípku.V nějakém měřítku se to dá zkousnout, ale třeba teď už přestřelili.To ovšem není důvod mé reakce.Vždy mě v takovýchto diskuzích fascinují lidé co dělají z američanů stádo tupců.Nejen, že onen „chytrolín“ na seriál hledí /což ho pasuje do té samé role/, ale chtělo by to za za oceánem pustit pár dílů Růžovk a podobných sraček na které hledí přes dva miliony lidí, v desetimilionovém národě, aby se předtím podívali na Novácké Televizní noviny a pak zkoumat , kdo je tady míň myslící.Navíc sleduji serály všech druhů a vím, že pokud je některý opravdu dobrý , tak ho sleduje v naší republice jen hrstka lidí na netu.Většina lidí v okolí na takový počin většinou, pokud už něco shlédnou a samozřejmě nechápou ani zbla reagují slovy :,,To byla pěkná blbost …blbí američani …,,.Do TV se pak takové seriály ani nedostanou, neboť by neměly sledovanost.A to není chyba té či oné televize, ale degenerace 70% procent tohoto národa.
#4372 Mela #4376 CybercafKašlete na logiku… jestli policajtka tasila za pů vteřiny??? Byla to vypjatá situace… všichni ve střehhu… k tasení nebylo daleko… navíc pookud si dobře vybavuju, dostala to břícha nebo hrudníku… ne do hlavy… nehledejte kraviy v detailech… nic není v tomhle ohledu dokonalý.. vychutnávejte atmosféru… ta tam je zemitě hustá a dokonale zachycená… nehustější podle mě byl a dlouho asi bude terminus a porážka lidských obětí… uuuf… hustě hnusný…
Nechápu čemu se divite, že měla zbran v ruce tak rychle.. policejni pouzdro na zbran je přímo vyrobene pro extremne rychle tasení + očividně byla velmi dobře vycvičená.. navíc se dá přepodkládat, že když se k ní Beth blízila tak něco čekala, tak už byla připravená. Tohle bych neřešil.
Jinak jsem trochu čekal, že to Beth nevzládne, ale tohle si nezasloužila :/ jinak nechapu proč to tak natahuji.. čekat týden je tak akorát, ale ted dva měsíce????
#4369 slim1963: Který seriály máš na mysli degenerovaný idiote ?
#4381 slim1963#4356 Simonne-Cirka: Myslíš ty části kde naháněli policajty nebo i jiný místa ?
Tak přátelé neberu vám vaše názory, ovšem když si vzpomenu na moji doposud nejméně oblíbenou třetí sérii, musím uznat, že to mělo šmrnc. Skupina byla pohromadě, standalone díly byly maximálně 2 a celá ta válka společně s Guvernérem působila v tomto žánru originálně. Momentálně ty neustálé války s komunitama mě nebaví. Nebo druhá série, přijde mi že se tam nevyskytovaly žádné filozofické kecy, které počaly čtvrtou sérií, ani to podle mě nemá hloubku, v těchto scénách pozorně vnímám ovšem mám chuť to přetočit. Budu koukat až dokonce celého WD ovšem momentálně to je šílené béčko a hodně slabé na to jakou to má sledovanost. Takový Arrow je úplně na jiné urovni, zatím ve třetí sérii nebyl díl, který by mě nebavil a chtěl bych ho přetáčet. Vkládám naděje do toho, že od teď se skupina už nebude rozdělovat a druhá polovina nabere trošku dech, protože když z dosavadní série nepočítam díl první a třetí tak je to paskvil o ničem. Zlatá první série. A to jsem tento seriál zezačátku až do konce čtvrté série totálně zbožňoval.
Lidičky, prosím, uteklo mi info o těch značkách na stromech, po kterých jde Morgan, nebo to ještě není tak nějak jasně vysvětlené?
#4369 slim1963: Jo hlášky o „zdegenerovaných“ američanech nebo že americkýmu (jednoduchýmu) divákovi to asi stačí jsou dobrý :D bohužel našemu sofistikovanému národu je všechno málo :-) ale jinak se vůbec nesnižujeme na jejich úroveň když tady na to čučíme…Jediný co může být je jednoduchej divák, nikoli jednoduchej národ :-)
Já nevím, se mnou smrt Beth nějak nehnula. To byla větší síla, když Carol odpráskla tu pazgřivou žábu. Série 5 mi přijde trochu slabší, uměle natahovaná. Terminus byl docela maso a mělo to šmrnc. další díly nic extra.
Hej lidi vy ste blbí nebo slepí ne? Vždyť ona tu zbraň netasila nijak.. Držela ji v ruce, jak k ní Beth přišla, tak jí ruku natlačila k tělu a když ji bodla, tak ženská prostě zareagovala instinktivně a stiskla ruku. Vždyť aji jak na ni Daryl mířil, tak pár chvilek před tím, než ji zastřelil, tak ona tak nevěříčně koukala a kývala hlavou, jakože to neudělala naschvál.
#4379 freedll#4378 Dzejnaa: Ty jsi slepoň, se podívej jak je záběr zezadu jak k ní Beth přichází tak má zbraň v pouzdře tak přestaň nadávat laskavě.
Zapomínáte ne to, že Beth bylo „18“, tudíž se nad nějakou stupidní sebevražednou misí nedá nějak extra zarážet.. A to tasení zbraně mi přišlo zcela normální..