The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Max | Amazon Prime Video
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

Kali

#3200 kath023: jj,Nina Dobreová…za to bych někomu dala pěstí :-D a neviděla jsem to bohužel jen jednou :-/

#3202 kath023
7.1.2015 | 5:26:11
kath023

#3201 Kali: Přesně,třeba v programech když vypisují herečky,Dobre­vová,Lawrenco­vá,Robertsová atd. za tohle bych vraždila,to přece zní strašně stupidně :D

#3204 Packa
7.1.2015 | 17:53:09
RoseMary

co si myslite o tom ze by byl z eleny clovek?ja pevne doufam ze to tak nebude.

7.1.2015 | 18:17:33
Packa

#3202 kath023: Zní to hrozně. A navíc to není jejich jméno, že. :D Seriálový dabing uznávám u Simpsonových, Futuramy a Red Dwarf. Jinak mě teď z hlavy nic nenapadá. Ale chápu, že někdo nestíhá titulky, tak se na to podívá dabované.

#3205 RoseMary #3206 Kali #3207 kath023
8.1.2015 | 14:54:06
RoseMary

#3204 Packa: co si myslis o tom ze by byla z Jo upirka?

#3208 Packa
8.1.2015 | 15:49:41
Kali

#3204 Packa: tak s tebou souhlasím na stopro u těch seriálů…jen ti řeknu,že na Simpsonovi jsem se dívala i v angličtině a uteče ti tam v dabingu hrozně moc vtipů…i když je to i v češtině vtipný,tak ty narážky v originále vyznějí jinak…třeba absolutně nechápu,jak se někdo může dívat na TBBT nebo HIMYM v češtině :-D za ten dabing bych vraždila!To ještě zlatej Eliáš :-D

#3207 kath023
8.1.2015 | 18:49:26
kath023

#3204 Packa: #3206 Kali: Já vlastně nic z toho v originále ani neslyšela,takže to neřeším,ale je jasný že v originále narážky vyzní jinak no :)

#3208 Packa
8.1.2015 | 21:27:07
Packa

#3207 kath023: Tak jasně. Kdybych viděla seriály od začátku dabované, tak mi to nepřijde, protože tam není to srovnání s původními hlasy. Já to chápu. :)

#3205 RoseMary: Z Jo upírka? Jak jsi na to přišla? No je vlastně fakt, že by to bylo dost elegantní řešení momentální vůdcovské situace. To by potom Kai být vůdce nemohl, ne? Ale asi by ze vzteku zabil Liv a Luka, takže vůdce žádný, ale asi lepší žádný než Kai. :D Kai je prostě lepší takhle „na vlastní pěst“, samotný záporák. :D

#3209 RoseMary #3210 kath023
9.1.2015 | 0:02:49
RoseMary

#3208 Packa: jsem si tim dost jista.videla jsem to na nejakych fotkach ale uz nevm jaka to byla stranka.

9.1.2015 | 14:10:55
kath023

#3208 Packa: Já jsem právě ráda že i na to TVD jsem zvyklá s dabingem,ráda se dívám na seriály v originále s titulkama,ale to u toho nesmím dělat nic jinýho,protože zas tak dobře na tom s angličtinou nejsem a ty titulky musím pořád sledovat,s dabingem je to takový víc odpočinkový,přece jenom čeština je čeština. Myslím že Kai by vyvraždil víc lidí než jenom Liv a Luka,až budou chtít TVD ukončit tak to můžou nechat na něm :D

9.1.2015 | 20:39:09
Leuš25

SPOILER speciálně pro tebe RoseMary :-)

TVD scoop, co prozradila Julie Plec ? tisková konference 11.1.2015 „V nadcházejících epizodách TVD uvidíme naše dvě hrdličky,jak se konečně propracovávají na cestě k sobě. Vzhledem k tomu,že náš pár usiluje o funkčnost jejich vztahu, diváci se s námi vrátí na její počátek a připomeneme si tak nějaké romantické chvíle na úplném počátku.“ Ian pak dodal :„Je hezké vidět někoho kdo je štastný."pokračoval ,s tím,že Damon i Elena si extrémně to štěstí zaslouží ."Prošli si oba mnohým, a láska vítězí nad vším a když to vidíte pak to chcete.“ Caroline Dries řekla :" Všechno, ale nemůže být v naší show klidné a stále tu máme to gemini sloučení, které nás čeká a to vyvrcholí velmi dramaticky a smrtí." dále se dozvíte něco o konci…bude sedmá série tou poslední ?

#3213 kath023
13.1.2015 | 15:07:59
Leuš25

SPOILER Bude sedmá série TVD tou poslední ? Přečtěte si co k tomu řekla Julie Plec. I když datum kdy skončí seriál je prozatím v nedohlednu Julie Plec a Kevin Williamson mají jasno. Jak to celé skončí již měli připravenou před velmi dlouhou dobou. „Máme perfektní plán jak to celé skončí, i když prozatím vše pokračuje déle než jsme vůbec snili " řekla Julie. "Nicméně určitý koncept byl již vyvinut. Ale je stále zakořeněn v téže myšlence a my jdeme po té stejné cestě.“ pokračuje Julie. TVD definitivně opouští Steven R McQueen (Jeremy).. Takže víme i který pár se má rozejít, bude to Bonnie a Jeremy .. EDIT: S Jeremym se rozloučíme už ve 14. epizodě, když odejde studovat uměleckou školu.

#3213 kath023 #3215 anndy #3216 Kíka13 #3217 Packa #3221 RoseMary
13.1.2015 | 15:12:18
kath023

#3211 Leuš25: #3212 Leuš25: Jojo,speciálně pro RoseMary :D Ale ne,z toho mám taky radost :3 Já jenom doufám že Kaie nechají naživu co nejdýl.A že Jeremy odchází,to mi teda vůbec nevadí.

#3214 Leuš25
13.1.2015 | 16:10:01
Leuš25

#3213 kath023: jo, že Jeremy odchází mě taky nemrzí :-) ten už mě tam irituje takovou dobu..

13.1.2015 | 18:33:49
anndy

#3212 Leuš25: právě jsem se tu chystala napsat, kdo teda opouští tvd, když tu byly spekulace, že Nina, Kat..... předběhla jsi mě :-D

13.1.2015 | 19:59:00
Kíka13

#3212 Leuš25: Věta „máme perfektní plán jak to celé skončí…“ mě malinko děsí :D Už měli tolik perfektních nápadů a plánů, že jsem z toho byla občas paf :/ Jinak to, že odchází Jeremy mi vůbec nevadí, poslední dobou tam byl stejně jako páté kolo u vozu… Ale proč se proboha zase budeme vracet na začátek Deleny?! To jak to začalo a co spolu prožili ví snad každý, tak tyhle flashbacky fakt nechápu! Zase se x dílů budeme dívat na to co bylo. Ať už se to konečně někam hne.

#3218 kath023
13.1.2015 | 20:40:47
Packa

#3212 Leuš25: Jeremy? Uf, tak ten klidně. Ale teda doufám, že se Bonnie vrátí! Že Jeremyho neruší jenom proto, že Bonnie je navždy pryč?

#3218 kath023
14.1.2015 | 6:39:39
kath023

#3216 Kíka13: Taky mě tahle věta vyděsila,zvlášť jestli to řekla Plecka :D Ale za Delenu jsem ráda a za ty flashbacky taky,i když teda čekám že nám ukážou něco co jsme ještě neviděli :D
#3217 Packa: V nějakých spoilerech bylo,že se Bonnie vrátí,ale má být jiná.

#3219 Leuš25
14.1.2015 | 15:48:12
Leuš25

#3218 kath023: tak určitě ukážou nějaký novinky, jak se zase sbližují spolu :-) aspoň doufám, že to nezůstane jen u flashbacků

15.1.2015 | 0:17:56
RoseMary

ja jsem rada za jakoukoliv delenu ale na druhou stranu zase musim souhlasit s tim ze vracet se na zacatek toho co spolu prozili je strasny.jak to zacalo snad vime vsichni kdo tenhle serial sledujeme ne?proc tam konecne nedaji neco noveho a neokoukaneho?no co to je jedno.hlavne ze bude delena,ne?to je to hlavni.ted mi to doslo.elena si prece nechala vymazat vzpominky na damona ne?ja si myslim ze to udelaji tak ze ji nekdo ty vzpominky vrati.proto ty flashbacky.kdyz se ji budou vracet vsechny vzpominky tak tam prece musi byt hodne flashbacku ne?potom az bude mit vsechny vzpominky zpatky tak by jsme taky mohli videt uplne novou delenu ne?neco co jsme jeste nevideli.ted me napadlo jeste neco a to to,ze ta kaiova neodolatelna nabidka pro elenu budou prave vzpominky.mohlo by to tak byt ze jo?kai ji vrati vzpominky a elena bude s damonem stasna naveky.mohlo by to tak byt ne?

#3222 Leuš25 #3223 Ivčí
18.1.2015 | 13:10:18

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů

Reklama