Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3212 Leuš25: super.konecne.jeremy me tam stval uz hodne dlouho.
#3220 RoseMary: tak flashbacky nebudou :-) nové promo, které tu ještě není https://www.youtube.com/watch?…
#3224 anndy #3227 RoseMary#3220 RoseMary: Kde jsi cetla „neodolatelna nabidka“ ?
#3226 RoseMary#3222 Leuš25: už jsem psala do obecné diskuze, jestli by sem někdo nedal promo i s titulky, na to, že je úterý, tak furt nic :-(
#3225 Leuš25#3224 anndy: tak už to tu je – ve videích.. Nechápu, proč to sem dávají den před vysíláním..
#3223 Ivčí: asi v popisu epizody.ze kai ma pro elenu nabidku kterou nemuze odmitnout.
#3222 Leuš25: flashbacky nebudou?takze tam bude neco uplne noveho?super uz se na to tesim.takze uvidime uplne novou delenu.dokonaly.uz se nemuzu dockat.
tak ten konec byl teda krutej
jako a ta pusa z traileru je kde?Viděla jsem díl 2× a ničeho jsem si nevšimla ! teda jestli Caroline mámu vážně svou krví zabije,tak to bude síla,moc bych se nedivila,kdyby vypnula lidskost.každopádně doufám,že Liz neumře
jako a ta pusa z traileru je kde?Viděla jsem díl 2× a ničeho jsem si nevšimla ! teda jestli Caroline mámu vážně svou krví zabije,tak to bude síla,moc bych se nedivila,kdyby vypnula lidskost.každopádně doufám,že Liz neumře
Pusa z traileru bude v příštím díle :D
nepochopila jsem co mela byt ta kaiova nabidka pro elenu jak se o ni psalo v popisu dilu.to melo byt jako jeji skoro zabiti?pusa z traileru bude az v pristim dile?to je skoda tak jsem se na to tesila.
na smrt jsme si v tomto seriálu už asi mohli zvyknout – není tam jediná postava, která by alespoň jednou nezemřela. I šerifka měla na kahánku, když ji navštívil Silas a Car ji musela oživovat. Jenže většina smrtí byla díky nadpřirozenu. Proto je to s šerifkou takový smutný.
Já nevěřím, že fakt umře. V tomhle seriálu fakt asi ne.
#3235 kath023#3234 blacken: Já si právě myslím,že jo.Navíc jsem někde četla že vyhlásili konkurz na role truchlících nebo co,takže někdo umře určitě,a pohřeb by dělali asi právě šerifce..
#3236 blacken #3238 RoseMary#3235 kath023: Tak ji pak Kai oživí. Být to jiný seriál, budu tomu věřit, ale tady asi ne :D
#3237 kath023#3236 blacken: Chceš se vsadit? :P :D
#3235 kath023: taky bych rekla ze serifka umre.ale je to skoda mela jsem ji docela rada.
Ať už jdou do háje s Delenou a vrátěj mi Bonnie. Normální, jak ji znám.
myslite si,ze bude elena ted nejakou dobu bez denniho prstenu nebo ji hned nechaji vyrobit novy?docela rada bych ji videla zkusit si nocni zivot,ktery zila treba rose.
#3244 Leuš25