Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3261 Alixe AB: Ten seriál jsem milovala, první 4 serie byly opravdu skvělé…ale 5 a 6 jde opravdu dolů. Asi už na to koukám jen, abych věděla jestli Caroline a Stefan budou spolu. Ale máš pravdu, třeba Alaric se změnil, Jo zná ni ne 5 minut a udělal by pro ní první poslední,což mě rozčiluje, už 2 díly se tam o Bonnie snad ani nezmínili ( upřímně je mi už jedno jestli se vrátí nikdy jsem ji moc nemusela). Jestli odejde Jeremy mi vůbec nevadí, jen by s sebou mohl vzít rovnou i Matta a Tylera. Myslela jsem si v posledním díle, že šerifka umře, už jsem se s ní loučila a zase nic. Tohle mě na tom štve, nejdříve všechny v klidu zabíjeli,protože věděli,že je můžou několikrát vrátit a teď to protahují, nemluvě o nemocném upírovi, ot už sna dani raději nekomentovat.
#3265 Alixe AB #3267 dani001Ne, pořád nevěřím, že šerifka umře. Caroline mi přišla obzvlášť otravná, stejně tak Stefan. Co to jako mělo být? Elena truchlila dost dlouho, Caroline to podělala hned v první chvíli…
Jinak Luke si to zasloužil, jen díky němu je vlastně Kai zpět, kdyby nebylo jeho, mohl Damon normálně projít a nejspíš by se neocitl s Bonnie tam, kde Kai.
#3265 Alixe AB #3267 dani001Souhlasím, jak tady někdo psal o Tylerovi – jeho postava mi začíná být dooost nesympatická. Popravdě jsem doufala, že zabije toho taťuldu, aby se mu spustila kletba, páč jako vlkodlak, resp. jako hybrid mě bavil. Ale celkově je to dost iracionální – jeho bejvalce, kterou přéééévelice miloval, umírá máma a on se ani nezajímá..? Už jenom tady ty nelogický drobnosti mi přijdou uhozený. Jasně, jeho současná přítelkyně je tak trošku na hranici života, ale ani v minulým díle se ani nezmínil. Nevadilo by mi, kdyby to šlo do kytek proto, protože prostě je to vývoj, ale že to jde do kytek proto, protože se na tom snažijou akorát tak vydělat prachy, páč dostávaj nový a nový série místo toho, aby natočili čtyři pořádný…
#3265 Alixe AB #3266 Hanatko #3267 dani001#3262 Hanatko: Přesně
#3267 dani001#3263 blacken: Přesně
#3264 Ivčí: a přesně :D máte pravdu lidi :D
#3264 Ivčí: Vidíš tohle s tou paralelou Caroline mámy a Tylera mi ani nedošlo, ale máš pravdu a i kdyby nebyla matka bývalé, ale žili celý život ve stejném městě a znali se skvěle. Stát se to v prvních dvou sériích, kolem jejího lůžka by stáli všichni.
Prostě už v tom mají fakt hokej, Já bych to už důstojně ukončila. Jen by mě zajímalo jaký mají vymyšlený konec, páč seriál začal jako milostný trojúhelník, ale ten je už dávno pryč… nebo snad našel by se tady ještě někdo, kdo by čekal,že Elena a Stefan by mohli někdy být spolu?? :D
#3268 Alixe AB #3269 dani001 #3272 blackenvšechny bych vás zavraždila,když se vám to nelíbí tak proč sem vůbec lezete kdyby tam všechny nechali umřit kdo by v tom pak hrál a tyler se nezajmá o matku svojí EX protože mu málem umřela přítelkyně a to kdyby nebilo..... kdyby to tak všichnibrali smrt by si zasloužila nejmíň polovina postav!!!!!!!!!!!!!!!!
#3265 Alixe AB:
#3264 Ivčí:
#3263 blacken:
#3262 Hanatko:
#3266 Hanatko: Těžko… a jak jsem zjistila,že bude i 7 série, tak jsem se trochu zhrozila :D,což by se mi v minulosti nestalo......
#3270 dani001#3266 Hanatko: jo a kdyby seriál skončil stejně jako začal tak by to pak nemělo žádnej smysl!!!
#3268 Alixe AB: Proč ses zhrozila když se na ni nemusíš dívat to fakt nechápu
#3260 Alixe AB: damon byl sice předtím fajn ale nikdo se sním nebavil
#3266 Hanatko: No hlavně je vtipný, že Tyler by kvůli té blond blbce obětoval nejen šerifku, ale i všechny ostatní, který ho pořád jen zachraňovali. Fakt by se mohl zase někam vypařit, je dost obtěžující… Dřív byl vždy tak od půlky série pryč a neprudil, ale teď se tam drží nějak podezřele dlouho… A celkem by mě zajímalo, co kde páchá Enzo :D Doufala jsem, že bude víc legrace ve složení Damon – Enzo – Alaric a zatím nic moc…
#3274 anndy#3260 Alixe AB: Tyler byl trapák vždy
#3272 blacken: Enzo mi taky chybí, jen doufám, že to bude takový ten sympatický zmetek, Kai sice hýbe dějem, ale nějak ho nemusím – chybí mu to kouzlo co mají Damon, Klasu a Enzo :-)
#3277 kath023tak jsem si pročetla synopse na další díly a vypadá to zajímavě, a smutně. Damon a Car pohromadě? Jo má pomáhat Kaiovi? Tak mě napadlo, jak ten fotřík říkal, že se dvojčata sloučí…co když Kai dostane kousek Lukova „srdce“ a bude z něj nakonec dobrák (časem)
#3243 veruska90: Jo,bylo to 5×11 :)
#3274 anndy: Mě teda Enzo vůbec nechybí,já toho zmetka prostě nemám ráda,štval mě hned od začátku,pak jsem si začala zvykat,ale už mě štve zas :D Jsem zvědavá co má v plánu s tou svojí slavnou pomstou,doufám že nechce zabít Sarah.A naopak já teda v Kaiovi to kouzlo vidím,a žádnou kladnou postavu bych z něj nedělala :)
#3292 Terrorka19a mě se zase poslední díl líbil :-D Tylera jsem neměla ráda nikdy,takže jsem celkem ráda,jak se zaobírá tou divnou blonďatou čarodějkou :-) a ostatní nechává na pokoji…btw třeba ani neví,že šerifka umírá?Pochybuju,že by mu to Caroline smskovala ;-) jo a taky si myslím,že šerifka nakonec umře,mě to jak se probrala přišlo,že to udělala jen aby se mohla s Car rozloučit…ten nemocnej upír byl fakt divnej :-D ale zase proč ne…když se Luke a Kai sloučili a Luke začal otevírat oči,málem jsem se po… :-D fakt jsem se lekla,že by Kaie zabili…a jak už tady někdo psal,ten tatík přece říkal,že když se dvojčata sloučí,že ten druhej neumře,ale sloučí se s tím co vyhraje,takže je pravděpodobný,že Kai bude trošku hodnej..(snad nebude trošku Gay? :-D to by mě taky naštvalo :-/ )
#3279 kath023#3278 Kali: Přesně,taky jsem se strašně lekla že by Kaie zabili :D Luka jsem moc nemusela,ale stejně mi ho bylo trochu líto,protože to udělal,aby zachránil svojí sestru,to bylo od něho hezký.Ale lepší mrtvej Luke než Kai.A s tím gayem si na to přišla jak? :D
#3280 Kali#3279 kath023: no ten jejich divnej tatík tam přece Liv a Lukovi říkal,že jak se spojí tak to neznamená,že jeden z nich umře,ale že se nějak spojí oba dohromady v jednu osobu…no a když byl Luke gay a spojil se s Kaiem?Už jsem to na nějakých diskuzích četla…podle mě tam,to s tím spojením,ten táta neříkal jen tak…
#3281 kath023 #3285 RoseMary