Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Myslím že ne, dvojčata nebo jedno z nich jí určitě vyrobí nový…
taky si myslim.ale bylo by zajimavy sledovat jak si nekdo jako elena zvyka na nocni zivot.
Ahoj, prosím, v jakém díle byl tenhle kousek děje? Kathrine umírá a tak ji napadne si s Elenou prohodit duše? Byl tam i poslední záběr jak je Katherine v Elenině těle a „blbě“ se usímvá :D Víte prosím někdo??
#3245 Leuš25 #3276 kath023#3240 RoseMary: já si myslím, že jí hned udělají novej.. ale nebylo by to špatný :-)
#3246 RoseMary#3243 veruska90: asi 5×11 – v tomto díle vstoupí Katherine do Eleny, ale to je až na konci dílu. Pak těžko říct co myslíš, protože Katherine je jako Elena do 5×15 než jí probodne Stefan..
#3244 Leuš25: nebylo by to spatny.fakt ne.vezmi si ze chudinka rose se musela schovavat pred dennim svetlem 560 let a Elena ma denni prsten od sve premeny.to same Slater nebo proste upiri,kteri o dennich prstenech ani nevedeli.taky zili ne?chodili ven jenom v noci,ale taky zili.i kdyz muj nazor je takovej ze elena taky bude hned mit novy denni prsten.
#3247 Leuš25#3246 RoseMary: nebo třeba Lexi :-) ale jo chvilku by jí mohli nechat bez prstenu.. ale Alaric ho měl taky hned, co vstal z mrtvejch..
dnešní díl, nic překvapujícího. pusu jsme čekali, že šerifka neumře jsme věděli díky synopsím na další díly, o černochovi jsem věděli z proma.....snad jen to „spojení“ bylo trochu zajímavý, ale s očekávaným výsledkem. s šerifkou je to doják, a chudák Damon se zase snažil vše napravit, až bude zase za toho špatnýho
#3249 RoseMary #3252 Terrorka19#3248 anndy: nevis prosimte kdy bude dnesni dil ke stazeni v avi?diky moc.
#3250 anndy#3249 RoseMary: to nevím, já se dívám bez tit v mp4 (je to malý a rychle stažený) z uložto, navíc na titulky si zase počkáme, asi se rozjelo víc seriálů, že u většiny, na který se dívám to trvá dýl než obvykle
#3256 RoseMaryDamon to zas posral, what a surprise :D Ale Luka jsem měla docela ráda, holt už potřebovali někoho pohřbít. Šerifka už je taky nesmrtelná, koukám. Kaiovi fandím, když už se bude točit další série, moc ráda bych tuhle viděla neuzavřenou a Kaie i v následující :) A co ta Bonnie, sakra, zas už na ní každej zapomněl?
#3254 RoseMary#3248 anndy: On se tak uplně nesnažil všechno napravit, spíš jak se to hodí jemu, což mi aspoň připomíná Damona, kterej se nechová jako Elenino malé štěňátko :)
Jedinej kdo se tam teď stará o zábavu je Kai,přebírá Damonovo a Klausovo žezlo.Taky doufám,že se ho jen tak nezbaví a bude tam i příští sérii.Momentálně je to vlajková loď celýho TVD :D
#3255 Terrorka19#3251 Terrorka19: ja jsem luka nemela rada nikdy takze mi ani zas tak nevadi ze ho nechali umrit a jsem i rada ze je tam prostor pro jiny.
#3253 Alixe AB: Přesně tááááák :D
#3250 anndy: ja bych se na to taky rada koukala bez titulku jenze zas az tak dobre na tom s anglictinou nejsem a proto jsem rada ze existuji titulky.dil 6×12 byl uzasnej a uz se tesim na dalsi,ktery nas ceka az v unoru.uz se primo nemuzu dockat.
Velký souhlas, Kai je po dlouhé době super oživení a po Klausovi nejlepší záporák ;)
#3258 Alixe AB: souhlasím, leze mi tam na nervy
#3260 Alixe AB#3259 Hanatko: Nevím jestli to prostě připadá jneom mně,ale ten vývoj postav je čím dám tím víc horší a horíš.......viz právě Tyler a Damon
#3271 dani001 #3273 anndy