Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec The Vampire Diaries
Nejlepší epizody
Reklama
Nejoblíblíbenější postavy
Fotografie hlavních postav
Narozeniny
-
Janina Gavankar
29.11.1980 | 29.11.2024 -
Ian Somerhalder
8.12.1978 | 8.12.2024 -
Joel Gretsch
20.12.1963 | 20.12.2024 -
Randy J. Goodwin
24.12.1967 | 24.12.2024 -
Elizabeth Blackmore
6.1.1987 | 6.1.2025
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3280 Kali: Já ten díl viděla jenom bez titulek,takže mi hodně věcí uteklo.Počkat,Luke byl gay?To si vůbec nepamatuju :D
#3282 Kali#3281 kath023: :-D jj.byl ale ani se ti nedivím,že si to nepamatuješ :-D zmínili to tam hlavně v tom díle,kdy tam byl poprvé a pak jen byly sem tam narážky na to,že je gay,ale vysloveně řečeno to tam nebylo,ale na netu to najdeš…
#3286 kath023Myslire ze bude damon a elena spolu konecne skonci v posteli?ja uz pomalu zacinam ztracet nadeji.sice jsem rada za to ze spolu jsou ale stve me to jak se neustale otlapkavaj aby se utesili a nic jinyho.meli by na to vlitnout.za chvili bude konec serie a jeste se tam skoro nic poradneho nestalo.
Myslire ze bude damon a elena spolu konecne skonci v posteli?ja uz pomalu zacinam ztracet nadeji.sice jsem rada za to ze spolu jsou ale stve me to jak se neustale otlapkavaj aby se utesili a nic jinyho.meli by na to vlitnout.za chvili bude konec serie a jeste se tam skoro nic poradneho nestalo.
#3280 Kali: kai a gay?dokonaly.to by bylo neco.ja bych se umlatila smichy.
#3282 Kali: Jasněě,proto Liv říkala Taylerovi,že když sloučení přežije,bude chodit s všemocnou vůdkyní covenu a když ne,může chodit s Lukem :D Přišlo mi to vtipný i předtím,ale teď to získalo novej rozměr :D
jééé,nový trailer na další díl…Stefík a Carolin spolu,musím říct,že mě to dojalo :) že by šerifka v tomhle díle umřela??? :( ještě jsem ho neviděla…
#3288 kath023#3287 TNoty: Neumřela,vlastně se tam ani moc neřešila :) Viděla jsem to zatím bez titulků,ale s tím Kaiem jste měli asi pravdu :D
#3289 TNoty#3288 kath023: aha…no jestli neumře v dalším díle :/ cooo?já to proběhla jen zběžně…jako,že bude Kai gay?
#3290 RoseMary #3298 kath023#3289 TNoty: kai a gay?to snad ne.
#3291 TNoty #3293 Terrorka19 #3294 Terrorka19#3290 RoseMary: tak je pravda,že v deníkách ještě žádný gay nebyl :D a on na to docela vypadá :D
#3277 kath023: Smůla, už z něj dělaj blbečka :( probůh jen, ať to není trvalý!!
#3290 RoseMary: 1 situace, jedna osoba, přesto ve dvou různých komentářích dva odlišné názory na to, jaký by bylo, kdyby byl z Kaie gay, Holka, holka, ty máš dost :D
#3290 RoseMary: 1 situace, jedna osoba, přesto ve dvou různých komentářích dva odlišné názory na to, jaký by bylo, kdyby byl z Kaie gay, Holka, holka, ty máš dost :D
#3298 kath023dnešní díl, taková oddechovka, ale docela se mi líbil. Tylerovi se moc nelíbí když mu Liv udělala, co on sám udělal před tím Car :-D kupodivu se mi začíná líbit i steroline. Jak začínala mít Elena proslov už jsem se lekla, že zas plácne něco jako, že i ona chce začít nový život.....Kai 2v1 :-D
#3296 Terrorka19 #3298 kath023 #3307 Leuš25#3295 anndy: Já jsem teda ten Elenin proslov přeskočila, takže ani netuším, co se mezi nimi odehrálo, jestli se teď milujou, nebo má lejdy zas nějaký dilema. Ale můžu říct jedno, i bez toho ten seriál šlape skvěle a ta informace mi rozhodně vůbec nechybí :D
dúfam, že Kai tam bude čo najdlhšie :-P
#3289 TNoty: Jestli bude gay to nevím (i když.. :D ) myslela jsem to tak že se v něm teď míchá jeho a Lukův charakter.
#3294 Terrorka19: Lepší neřešit :D
#3295 anndy: Já jsem taky myslela,že plácne něco takovýho.Delenu mám ráda,ale další „prostě s tebou nemůžu být“ a pak „zjistila jsem že nemůžu být bez tebe“ už bych asi nerozdejchala :D
pokazili dalšiu oblúbenú postavu Kai .. to čo bolo s tou Liv že ju nemože zabit ?! tak toto nie .. denníky majú stále velký potenciál ktorý však scenáristi kazia .. zato Originals idú správnym smerom a rozhodne prebrali žezlo po tvd :)
Můžete mi někdo vysvětlit, proč předtím mohla Liv přenést Elenu a Damona kamsi za Bonnie a byla možnost přenést ji zpět a teď to najednou s vůdcem covenu nešlo? Teda nemám Bonnie ráda, ale sakra raději dvacetkrát Bonnie než ty dvojčata a celá nová čarodějnická rodinka… akorát tam všechno kazí. Kai mě z nich bavil nejvíc…
#3301 kath023