Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec Flashe
Seriálový vesmír
Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
David Harewood
8.12.1965 | 8.12.2024 -
Richard Brooks
9.12.1962 | 9.12.2024 -
Tony Curran
13.12.1969 | 13.12.2024 -
Keiynan Lonsdale
19.12.1991 | 19.12.2024 -
Greg Finley
22.12.1984 | 22.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Je to mnou, nebo už mě nebaví příběh točící se jen kolem Iris. Poslední dva díly jsem jak takž dával
Fúú…Black Flash ;) https://www.youtube.com/watch?…
#3404 Baltik #3408 Hed94Jsem jedinej komu přišlo, že Barry měl v poslední epizodě rychlost a sílu stejnou jako na začátku seriálu v prvním dílu ? :D :D Protože jako sorry ale ta honička uplně na začátku co to bylo za vtip… To že se kid flash nechá chytnout Gypsy okay… je nezkušenej, ale že Barryho tak jednoduše zrovna v ten moment co k ní doběhne chytí a dá ty pouta jemu ? :D :D Kdo že je tu ten speedster ?
#3402 Maškynson: omg…aktuální epizoda.......nemůžeš k tomu napsat alespoň, že to je z LoT ? -_-
#3405 MaškynsonTak myslím si že to zaujme každého…A že je to z LoT zistíš 3 sekundy po kliknutí
#3406 Baltik#3404 Baltik:
#3405 Maškynson: Reaguji na to, že když jsem neviděl aktuální díl, tak když to sdílíš na jiné stránce (kde to beze slov nijak nezmíníš), tak je to docela spoiler.
#3407 Hed94#3406 Baltik: Spoiler je to asi stejně jako když na hlavní stránce napíšou že viděli představitele Arrowa na natáčení Flashe… Takže neni :D
#3402 Maškynson: Podle mě úžasná epizoda LoT… nejlepší z celýho toho jejich seriálu a hlavně tam speedstři vypadají stokrát lépe než ve Flashovi… což je docela vtip.
#3410 Baltikblack flash vypadá strašně a chová se jak velociaptor lul
#3411 Hed94#3408 Hed94: Podobně jako v 1s kdy tam byl Oliver :D Jedna z nej epizod.
#3409 bulljoker: tak on snad ani není živej ne už ? :D
#3412 bulljoker#3411 Hed94: no já myslel že bude představovat něco jako smrt, a doufal jsem že bude schopnej aspoň mluvit :D
#3413 Kennymcc#3412 bulljoker: Black Flash spis zatim vypada jako nejaka „silnejsi“ verze Time Wraitha.
jo no v legendach slabej black flash ale jsem zvedav kdy se objevi v serialu flash – preci jen ma byt v peti epizodach :)
Mám otázku..Nemá to nic společnýho se seriálem ale neví někdo proč hraje Ezra Miller Flashe když nemá s komiksovou verzí vůbec nic společnýho? (Barva vlasů, postava, výška, barva očí…)
#3416 totti#3415 Anduin: Niekedy je zložité nájsť herca, aby bol presne ako predloha a jeho herecké schopnosti boli tiež dobré. Navyše, čo má Grant Gustin spoločné s komiksovou verziou Flasha?
Může mi někdo vysvětlit ja jako Cisco porazil Gypsy? To ze ji dokazal srazit k zemi? vzdyt ona ho dostala na zem X-krat za ten souboj.. trochu sem tu rychlou vyhru nepobral..
#3418 Baltik #3420 Stardos #3422 Hed94 #3423 Kennymcc#3417 Koprik: Opatrně, tady se už mohla řešit aktuální epizoda(12), a ty jsi okomentoval tu, co byla minulý týden, tak ať si tady něco nevyspojleruješ.
Tak by mě zajímalo jestli teďkon bude v každym díle vždycky někdo hrozně uraženej :D už to je pár epizod a už se to moc nedá teda :D nepamatuju díl, kde by Wally nebyl minimálně jednou hrozně dotčenej a neodkráčel z místnosti :P a když to neni on, tak někdo jiný..
#3417 Koprik: Julian si všiml, že by mohli využít nestabilitu Gypsy při tom skoku :)