Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec Flashe
Seriálový vesmír
Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Danielle Nicolet
24.11.1973 | 24.11.2024 -
Katie Cassidy
25.11.1986 | 25.11.2024 -
Jessica Camacho
26.11.1982 | 26.11.2024 -
David Harewood
8.12.1965 | 8.12.2024 -
Richard Brooks
9.12.1962 | 9.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3359 Anduin: tak i v jeho díle měl dobrý závod se supergirl, a nemuže pořád jenom vyhrávat, musí i fňukat a dostavat naprdel- jinak kdo by se na to díval, každý hrdina má sve slabiny- superman/supergirl kryptonit, a jinak se stačí podivat na animak ale nevim jak se to jmenuje, ale betmenovi byl ukraden plán na spacifikovani hrdinu, a tam jso všichni v kaši, a hraje tam i dokonce J´onn J´onzz
#3328 Carnage: Vypadá to opravdu, že Savitara vidí jen speedsteři. Zároveň mi připadá, že je somehow vázán ke speedforce (proto ho vidí jenom oni) a nemůže se od ní odpoutat a potřebuje Juliana na svůj „return“ … Možná, že jen díky brnění se může odpoutat … Nebo snad žádost o návrat může znamenat, že je to nějaká známá postava (třeba Eddie? to by bylo fajn). Nebo jen návrat z Flashpointu do této časové osy?
Trochu mě zklamalo, že Alchemy je jen poskok … myslel jsem, že pojedou se Savitarem půl na půl a každý se svými úmysly. Pak by mi tolik nevadilo, že je tam zase zlej speedster.
V komiksech je Savitar původně nějaký pilot (beze jména – takže si tam můžou dosadit fakt koho chtějí, což je fajn). Na Earth-19 (Země odkud je HR) je „Flash“ jakýsi Accelerated-man co má oblek jako nějaký pilot, taky je v komiksech bez občasnké identity (aspon jsem ji nenasel). Treba je pod jeho maskou stejna osoba jako pod maskou Savitara… :D :)
BTW:Proč mluvím o Accelerated-manovi>> byl spatřen na natáčení … http://dctvu.com/…07.13-AM.png
#3363 Baltik#3362 jack7cz: Dobře ty.
#3360 Xegiie: hmm dobrej příměr, to mě takhle nenapadlo a co si myslíš o hr? já mám zas takovou tezi, že když si to pak Cisco pouštěl ..buď tam byly dvě verze nebo když to zmáčkl někdo jiný, tak tam byl jinej konec ale řekla bych, že jak hr začal..„nikdo netuší ..bla..“, že to asi nebude moc super pro partu Flash?
Ani za nečudujem, že to má tak nízku sledovanosť. 6 reklám, to ako vážne? Tá najjasnejšia voľba sa ukázala by správna a Julian nevedel, že je Alchemy. Hodením toho kameňa do Speed Force sa síce zbavili Savitara, ale mám taký pocit, že to je to, čo chcel a vďaka tomu sa vráti. Každopádne, Savitar je z budúcnosti a vie čo sa stane. Očividne v budúcnosti bude Barry dosť silný na to, aby ho porazil.
#3366 Shades125#3365 totti: a ty budes urcite poriadny kus exota ked to hned po premiere vsetko vyspoilerujes bez toho aby si to co i len oznacil carovnym slovickom SPOILER. prajem ti krasny den , tak krasny ako ho bude mat kazdy ktoremu si sku*vil cely MID-SEASON finale
#3367 Scoop #3368 totti #3374 bulljoker#3366 Shades125: :D Tady někdo neumí číst a nevidí, že diskuze se jmenuje ,,Aktuální epizoda" :D
#3366 Shades125: Epizóda bola odvysielaná, tak kde je problém
Indiana Julien Malfoy a kámen indických mudrců :-D
Tentokrát žádný cliffhanger? Na to nejsem u CW zvyklý, aby mid-season neskončila spoustou špekulací na poslední scénu :-D
#3371 Ne-On#3370 Philnexes: Ten flashforward byl tak trochu cliffhanger, ale hodně velký (časově), vlastně až k finále.
Draco je prostě super :D
Více Juliana! :D
#3366 Shades125: a co sem vůbec lezeš ty vole když si ten díl ještě neviděl? penis
v klidu, všíchni :) na začatku indiana jones hadra proti julianovi :)
mě spíše zajima- jak barry byl v budoucnu, kdo byl ten na tom videu z televizních novin v té budce, měl pásku přes oko? ,deadshot? :) . A jestli je savitar člověk- jak sáhnul na kámen a byl z něho savitar :) že by třeba dante, šly vidět jen záda, byli trošku vysportovanější a taky to vypada na někoho ze snědší kůží? co myslíte vy? :)
už v epizidě Trickers, když si Well čte noviny, tak je vidět že čláenk nepíše Irisale někdo jiný https://ctrlv.cz/zQvB
Smiem sa spýtať čo je akože ten „najväčší nepriateľ“? :D To má byť budúcnosť hej ?
Iris je fajn a pěkná…Ale prostě ti 2 herci se mi k sobě nehodí, a tak je moje přání na Vánoce, aby se budoucnost vyplnila. :)
diel super a vobec mi nevadi, ze neviem ako to dopadne a prave na to sa tešim, že je tam viac možnosti. po dlhšej dobe si uživam sledovanie serialu… radšej zle SGI ako zly dej… Iris je slaba postava, ešte horšia frajerka Barryho, uvidime. Na vztah Barry a Patty sa nechyta skoro nič, to si musime povedat, dokonca ani v shooterovi to nie je medzi nimi take ako bolo vo flashovi. PS: dufam že savitar je absolutne neznama postava
Savitar docela nudná postava. Sice všechny speedstery si vodí jak hadr na holi, ale zatím nic extra.
Není zápletka tak trochu podobná s RF ? Vrátil se z budoucnosti, protože byl poražen Flashem, aby se mu pomstil ?
#3381 Billy the Kid