Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec Flashe
Seriálový vesmír
Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Danielle Nicolet
24.11.1973 | 24.11.2024 -
Katie Cassidy
25.11.1986 | 25.11.2024 -
Jessica Camacho
26.11.1982 | 26.11.2024 -
David Harewood
8.12.1965 | 8.12.2024 -
Richard Brooks
9.12.1962 | 9.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Ezra Miller V.S. Grant Gustin. Je logické, že všichni uvidí Flashe v Grantovi. Jsme na něho zvyklí,ale to neznamená, že Ezra se na Flashe nehodí, ale naopak. Přeci jenom filmová předloha se nejvíce přiblíží k té komiksové po restartu. Grant Gustin by dokázal zahrát ve filmové předloze, jako Ezra v seriálové. Takže asi tak.
#3417 Koprik: To nejsi sám… celkově je tahle třetí serie zklamáním co se týká soubojů.
#3417 Koprik: Ja jsem spis nepobral to jak Gypsy dokazala chytit Flashe v jeho rychlosti :D To uz bylo na me moc :D Takove scenky jsou uz temer pro divaky jez nemaji zrejme mozek, resp. vubec nemaji predstavu o nicem :D
Ovsem dobry byl napad s tim rozvibrovanim celeho vlaku, to me prislo jako zajimava komiksova udalost. Ikdyz jako rypal bych polozil otazku, proc se ten vlak neprovibroval do zeme, ale pokracoval dal po kolejich :D
#3426 jack7czMám otázku, vie sa v ktorej epizóde sa vráti Savitar ?
#3424 Kennymcc: To samý můžeš rejpat do toho, proč když se rozvibruje Flash, tak se nepropadne k zemskýmu jádru :D …
Nevím, jestli se to tu neprobíralo, ale nemusel mít náhodou Barry na sobě takovou čelenku, aby ho Grodd nemohl telepaticky ovládat? Od toho se upustilo nebo se to nějak vyřešilo a já to zapomněl?
Diel ma neuchvatil, no ani nesklamal, efekty pohladu na GS usli, no boj bol po vizualnej stranke utrpenie. Scenar dost hlupucky a prosty, ziadny poriadny napad, no je potrebne uznat, ze tato epizoda bola len predkrm. Dnes iba za 60%.
Epizoda dobrá. Jen nedávno v článku co nás čeká v díle 13–15 bylo napsáno že Jessy a Wally budou bojovat proti meta co ovládá gravitaci. Viděl ho tam někdo?? :D
klasickej tropickej ráj plnej jehličnanů, připomnělo mi to když Uwe Boll točil Far Cry, ale kromě toho docela v pohodě díl, na gorily si stěžovat nejde, jen si nedokážu prostě představit že 1500 opic i když s mentálníma silama by něco většího dokázalo
čas 36:22… HR v pozadí, to bylo lacinéééé :D
Muže mi někdo říct jak ho mohly uspat nějakou flusačkou???? mega rychlost :D
Já teda nevím jak vy, ale já jsem zklamanej a to docela hodně… :D Odkdy jsou v africe jehličnany… ale čert vem stromy, prostě neměli budget na letenky, protože vše utratili za to CGI který teda chvílema šlo ale chvílema bylo fakt hrozné.
Co mi nejvíc vadí je jak slabej Barry je a že je to čim dál horší. Jasný nemužou ho udělat neporazitelnýho ale co je moc je fakt už moc :D Zlatej reverse flash v LoT
#3434 paule#3433 Hed94: tak na ty stromy se dá bohužel použít jednoduché ospravedlnění že je to jiná Země. Ale bohužel jsem z toho taky měl pocit že to prostě jen odflákli.
Myslíte si, že v seriálů se někdy objeví Future Barry Allen. Já doufám, že se tak jednou podaří a budem vídat jeho 20-leté starší já, aneb návaznost na to měla zpráva z Waverideru. Samozřejmě seriál si to udělá svým vlastním způsobem, ale jen přece.
Lidi, berte v potaz že to je televizní seriál. A navíc je to docela malá televize, žádný HBO nebo tak.. Takže prostě nemůžou dát seriálu obrovskej rozpočet aby měli v jednom dílu dobré CGI a taky natáčení v Africe. Radši tam budu mít průměrné CGI a jehličnany a řeknu, že je to prostě jiná Země, než skutečnou Afriku a nechutně špatné CGI.
#3438 Billy the Kid #3442 Hed94Moze mi niekto vysvetlit ako to, ze Caytlin mohla pouzit svoje schopnosi a ostatni nie? preco Godd nezavolal gypsy hned zo zaciatku a komplikoval si to celu epizodu s Barrym ked ho mohol hned zabit? jakto, ze solovar mohol Barryho vôbec vidiet, ked bezi rychlostou svetla ? :)
#3436 Vojtislav: ahoj, je v tom trochu souvislost, nevím jestli sleduješ blindspot(NBS), ale sem tam se tam ukaže ukazka na tento serial, a viděl jsem to i u jiných serialu ktere nepatří pod The CW? jak je to možné?
Krom jineho, co uz tu bylo zmineno, me zajimalo az vysvetli cim, ze to gorily disponuji, ze rusi schopnosti meta-lidi v tom vezeni :) Teda zrejme krom Caitlin ;)
#3440 Billy the Kid #3441 paule#3439 Kennymcc: třeba ma nejsilnější vůli ze všech, a nebylo ukazano jak ho přesně zmrazila :) třeba si to udělal sám :)