Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec Flashe
Seriálový vesmír
Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Danielle Nicolet
24.11.1973 | 24.11.2024 -
Katie Cassidy
25.11.1986 | 25.11.2024 -
Jessica Camacho
26.11.1982 | 26.11.2024 -
David Harewood
8.12.1965 | 8.12.2024 -
Richard Brooks
9.12.1962 | 9.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Když začali psát, že hlavním záporákem bude Alchemy byl jsem rád, sice ten f komiksech není úlplný záporák, ale říkal jsem si konečně někdo kdo nebude rychlík...... to byl krutý omyl :(
#3344 Exie_#3339 meya: neměl by k tomu někdo nějakou teorii? a když bude zřejmě Caitlin dobrá a né zvrácená do KF, nemyslíte někdo, že by se mohl změnit Cisco, když ho furt tak žere smrt toho bráchy?
jé já to dala jako odkaz nechtěně na sebe ale byl to odkaz na toho uživatele, co mi vysvětloval…už to tu nevidím…totožnost savitara…sorry, že nevím Tvůj nick ale můžete kdokoli na to reagovat? díky
#3341 HellTsuku: Já doufám, že ve 4. sérii se objeví Godspeed, ale pravý Godspeed z komiksu. Co se týče, že záporák je ve 3. sezoně opět rychlík, tak mi to upřímně nevadí. Zajímá mě hlavně rozvijení děje a postav, hl. Barryho. Jako je těžké najít záporáka, který se postaví Barrymu samotnýmu, protože až chceš jakkoliv, tak vždy bude jeho rovnocenným soupeřem sám speedtester. V komiksu je několik speedtesterů a každý se v něčem liší. Fast Lane, Savitar(v TV Show je to náš Megatron ,ale on si jen myslí že je bůh),Johny Quick, Mercury, Jesse, Bart, Zoom,Reverse Flash, Wally, Jay… A pak přes 7 dalších vedlejších speedtesterů. A každý z nich je v něčem rozdílný. Už jen čekám na to, až bude Barry cestovat do budoucnosti. To mi furt v seriálu chybí…
#3346 StardosTak toto bola šupa. 7,8 epizody boli strop zatial serialu. Hlavne 7mička, ale crossovedr je bomba a dáva tomu pridanú hodnotu. Zatiaľ šupa. Uvídime zajtra v arrow ako bude príbeh pokračovať.
#3344 Exie_: Myslím, že toho se dočkáme. Musíme jen počkat na příchod Barta.
Jinak ke crossoveru: Upřímně to kazil Cisco. Jo, ztratil bratra, ale už mě unavuje, jak o tom pořád mluví. Chápu, že za to může Barry, jenže tady si Cisco neuvědomuje, že Barry ztratil svou matku a otce, matku dvakrát, otce třikrát. Cisco ztratil bratra, se kterým skoro celý život nevycházeli zrovna nejlépe. Vyčítat Barrymu to, že se vrátil – však by to taky udělal kdyby mohl. S tímhle jak jde Ciscovo chování očekávám, že v souboji Vibe VS Killer Frost bude Caitlin ta kladná.
#3354 meyatrošku jsem se toho bál, ale docela dobrý, supergirl top :)
Jako jo mě se to líbilo :D bylo to hezké. Body strhávám akorát za CGI mimozemšťanů a za úroveň toho závěrečnýho tým fightu, to mi přišlo tak absurdní že to není až možný :D 70% za mě
sakraaa. už to chci vidět, ale nejsou titulky :-D
#3350 Tonyxxx #3352 Aidamos#3349 Tusamon: jn, toto jsou ty chvíle kdy tě to konečně donutí naučit se angličtinu/„američtinu“ poslouchat a porozumět ji:)
Já jakože umim anglicky, jakž takž, stáhl jsem si i aj titulky, ale rozuměl jsem tak 3/4 slov, jenže si to chci vychutnat a rozumět všemu :-D
#3349 Tusamon: ale jsou, jen né tady
Jojo už se mi to načetlo.
#3346 Stardos: souhlas. Ciscovi dávaj teď v týhle polovině série scénáristi pěkně na frak, je to děs pořád koukat na to jeho fňukání a stejně si myslim, že tím, že se vrátil jim nezměnil životy..prostě se jen vyvíjely jinak … nebo jsem sama, kdo to tak chápe? ale v sedmičce Iris řekla chytrou větu asi poprvý a naposled, že nneí Bůh…a že by každej udělal to samý …vždyť je to i pochopitelný, je to furt normální kluk s rychlostí ale né nějakej přetvořenec nebo maniak jako zoom apod.
#3356 Billy the Kid #3360 Xegiiea nikdo se nezmiňuje o H.R. .. nepodělil byste se někdo o dojem z toho, jak natáčel do toho „pera“, že zatím nikdo netuší, proč tam je? a jak si tam hraje na „obyč romanopisce inovátora“ ?? nechci z něj dělat evila ale ně něm jistě bude, protože přece Wells, když odcházel, tak říkal, že mu z instinktu nevěří…+ jak se rozhodl, že bude cvičit Walleho?
#3354 meya: bojim se aby z něj nakonec nechtěli zlého cisca z E-2 :)
#3357 meya#3356 Billy the Kid: no přesně! a co si myslíš o HR?
#3358 Billy the Kid#3357 meya: no je to taková podrž taška, furt dokola si hraje stou svou hulkou, ale teoreticky zlý Wells byl je ten z první serie ( přitom to on nebyl :) ), ale zase muže být nějaký zlý Wells, v nějake E- trilion :) , takže uvidíme :)
#3359 Anduin#3358 Billy the Kid: V crossoverové epizodě legends of tomorrow jsme konečli mohli vidět Barryho kterého (by podle skutečnosti) nikdo nezastavil. A jak super epizoda to byla :) :D
#3360 Xegiie #3361 Billy the Kid#3354 meya: my to chápem, ale kdyby se to doopravdy stalo, a třeba bych zjistil že v jiném životě jsem byl milionář, ale tím že Barry vytvořil Flashpoint jsem chudák na ulici, bylo by těžké nevinit ho z toho :D jen příklad..
#3364 meya#3359 Anduin: ano alespoň jednou :)