Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.
Konec Flashe
Seriálový vesmír
Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Danielle Nicolet
24.11.1973 | 24.11.2024 -
Katie Cassidy
25.11.1986 | 25.11.2024 -
Jessica Camacho
26.11.1982 | 26.11.2024 -
David Harewood
8.12.1965 | 8.12.2024 -
Richard Brooks
9.12.1962 | 9.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3439 Kennymcc: pokud jsem to pochopil správně tak o schopnostech Caitlin nevěděl proto je mohla použít. Jak je dokázal blokovat si ale odhadovat netroufám
#3443 Kennymcc#3436 Vojtislav: No ono by třeba pomohlo, kdyby se proškrtali zbytečný epizody který jsou uplně k ničemu a jen ten rozpočet právě zabírají.
#3441 paule: Kdyz uz teda mohla Caitlin pouzivat sve schopnosti at uz je duvod jakykoli, tak lze tezko chapat proc slozite mrazila Flashe, kdyz mohla zamrazit a roztristit mrize rovnou a bylo by vymalovano :) Trochu mi posledni dobou prijde, ze tvurcum dochazeji napady a cim dal vice se objevuji az moc okate rekneme nedokonalosti :)
#3444 paule #3445 Billy the Kid#3443 Kennymcc: napadlo mě přesně to samé. Ale rozhodl jsem se tím radši netrápit
#3443 Kennymcc: tak to napadlo asi každého, ale možná se k tomu ještě vrátí :)
flash si propujčí rychlost od všech a možná pak bude savitara stíhat co vy na to???
3. řada rapidně upadá.
nedokonalostí je čím dal víc, děj je snad až otřesný, Kid Flash .. asi nebudu už ani komentovat, serial sel doprdele. To co se mi na nem libilo, promysleny dej, jak jsme tu po kazdem dile spekulovali skoncil s 2. radou ..
a dokonce koukám ze aktualni dil uz ani nikdo nekomentuje :D
Tvurci ocividne presli ma jiny matros a ten jim nejak nesedl. To co huli tedka pri psani detailu ve scenari to musi byt vrazedne. Jako v kazdem takovem serialu tak i tady uz maji na vsechno nejaky vynalez nebo jine reseni. Jako bylo to tu vzdycky ale je toho cim dal vic. Zlata prvni rada. Doufam ze k porazeni savitara vycuca speedforce z ostatnich rychliku a to tak ze nafurt. Nemusi jich tam v dalsi rade behat tisic. Uz je to jako v arrowovi kde v prvni rade byl arrow a v kazde dalsi nabiral dalsi a dalsi bitkare. V seste uz se bude mlatit v ulickach i ta blbka felicity. Tady nakonec bude mit masku i joe kteryho si vezmou ze zeme-436. :-) prvni rada byla inteligentni, druha vyvar ale furt dobry, tohle je ulet.
#3459 KennymccKde zacat? Urcite vela ludi preskocilo sladkych 20 minut dielu, kedze hodnotenie musi byt objektivne, tak ja osobne som to musel pretrpiet. Cely diel sa tocil okolo vztahov medzi postavami. Druha cast tohoto dvojdielu nebola zvladnuta a korunoval to zaverecny suboj „opic“. Hodnotenie 32%.
Myslim si, ze 100% hodnotenie mozu dat naozaj iba trollovia, ktori svoje hodnotenie nevedia ani obhajit, tento fakt je naozaj smutny.
Vlastně je to takové polichocení Arrowa. Ve třetí řadě dost poklesl, tenkrát jsme opěvovali Flashe. A hle, Flash upadá na hubu. Už ze startu série to bylo nemastné-neslané. Hloupá zachrany matky a následně flashpoint. Pak uražený Cisco, nudný H.R, hlavní záporak Savitar otřesně zpracovaný, gorily nuda a Westovic to dorazili.
#3456 SikyCZTešil jsem se na Accelerated Mana, snad ho uvidíme častěji. Doufejme, že blížením ke konci se Flash stane opět nadupanějším.
Mne sa Savitar ako záporák náhodou páči. Ale naozaj by mohli zrobiť toho Flasha trochu silnejšieho, ved to neni možné že už neviem koľko krát ho uspali s posratou šipkou + Gipsy ho trafí svojím lúčom (prvej ráne sa zázračne vyhol)… Nemusí byť neporaziteľný, ale zas je nuda ked ho asi každý porazí..Nikdy nebol fastest man alive :/
ty zkušenosti se na něm absolutně neprojevily :D Jinak myslím, že ten rychlík ze země 19 bude Edie. Nepsalo se někde, že by se měl ještě ukázat v serialu?
Jsem si skoro jistá že tato série skončí smrtí Iris, že ji Savitar skutečně zabije. Sice by ji měl odkrádlovat RF ale vyjde to nastejno :D
#3452 Baltik: musím s tebou naprosto souhlasit. Teď už to také vidím. První série byla nejlepší, druhá se zoomem bylo také něco nového ale třetí řada mi přijde jaké taková slatanina. Barry očividně zapomněl že by už měl být silnější jak RF a zoom což byli sakra dobří zaporaci co se stim moc nejebali,tachyonový poháněč asi najednou přestal existovat či co. Já jen doufám že bude další řada lepší jak tato. Osobně bych si nejvíce přál hlavního zaporaka série Eobarda a mohlo by to být o jejich bojí již v budoucnu.
jojo tachyonova hracka se kdesi vyparila, take jsem si toho vsiml ;) a ze je kid flash rychlejsi behem par dilu .. to je fakt konec;)
nejen tachyontova hracka, ale taky to zarizeni jak pouzili, aby je Grodd nemohl ovladat … co se stalo s vyzkumem Velocity 9 ? kde je Super sonic punch, hazeni blesku … proste neco vymysli, a uz to potom nikdy jindy nepouziji krome fázovaní ( phasing ) … kdyby zase Barry zacal pouzivat tyto vymozenosti, myslim si ze by me to zaclo bavit vic, protoze mi to prijde jako ohrana pisnicka uz, prestava me to bavit vic a vic a vic …
#3450 nerold: Nadupanej Joe ze Zeme-436 :D Dobre Ty :D
Njn je to dost mizerie. Nesmysly a podivne udalosti se zacinaji kupit jak houby po desti. Sam na sobe citim ze se vlastne na dalsi dil Flashe ani nijak zvlast netesim, tak jako drive, bohuzel :(
Pokud by se mela resit identita Accelerated Mana, tak to celkem urcite neni herec Rick Cosnett (Eddie Thawne) https://i.nahraj.to/f/1FYL.jpg Pokud by to mel byt nekdo jiz znamy, tak by to mozna mohl byt Teddy Sears (Hunter Zolomon E-19), ale ani tady mi ta horni cast obliceje uplne nesedi. Jinak jeho fialove blesky jiste oteviraji otazku jak by asi mohl byt rychlej :) Ovsem jak vime tak na barvu blesku a odpovidajici rychlost se v serialu moc nehraje.