Flash
88/100 - 561×

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

Billy the Kid

#3380 Baltik: myslím že v tom bude něco více než jen pomsta, až uvidíme kdo je savitar tak nám to docvakne :)

8.12.2016 | 15:44:10
Stardos

Nějaké teorie ohledně Savitarových předpovědí? Já mám svou: Jeden zradí: Buď to Wally, Joe, a nebo Cisco. Wally a Joe by zradili s úmysly pomoct týmu, ale Cisco by nemyslel při té zradě na ostatní.HR a Caitlin jsou podle mě až moc nápadní. Jeden padne: Tady mám jasno, Barry. Hlavně je důležité uvědomit si, že Savitar řekl ,,One will fall", což nemusí nutně znamenat smrt. Barry neumře, ale souboj se Savitarem ho bude stát všechnu jeho sílu. Může i na nějakou dobu zmizet, a všichni si budou myslet, že je mrtvý. Třeba bude někde uvězněný, záporákem čtvrté série, či na nějaké Earth, nebo v minulosti/bu­doucnosti.

Jeden bude trpět osudem horším než smrt: Iris a nebo Joe, spíše Iris

Všechno mám propojené, osoba, co zradí bude moci za pád Barryho, a „smrt“ Barryho Iris či Joea zničí a budou trpět. A když by Wally zradil, tak by to mohlo Iris/Joea o to víc zničit.

#3383 Billy the Kid #3384 dovahkiin
8.12.2016 | 16:23:03
Billy the Kid

#3382 Stardos: zajimavá teorie, ale zatím jen číre i když dobré spekulace :)

8.12.2016 | 18:49:17
dovahkiin

#3382 Stardos: Osud horší než smrt je podle mě hození někoho do speed force

#3386 Exie_
9.12.2016 | 11:30:00
Scoop

Jinak ohledně Savitarovi identity. Co když je to Barry, který zmizel ve speed-force v 2024 a obvinuje z toho teď našeho Barryho. Taky to může být Eddie, když byl vcucnutej tou trhlinou, tak tam namohl narazit naten kámen a ten ho uzdravil a stal se zněj Savitar, který poté v budoucnosti bojovat s Barrym.

9.12.2016 | 12:43:10
Exie_

#3384 dovahkiin: Tak to bych neřekl. Takový Wally před The News 52 uvízl ve Speed Force, když porazil Raniaca a Lexe. A cítil se ve zdroji rychlosti jako v ráji, že nechtěl odejít, nebo jeho mysl s kterou si hrála Speed Force ho nechtěla pustit. Pro rychlíka je Speed Force je ve specifickém poměru jako ráj. Takže ano, ve Speed Force je život. Pokud se nemýlím, tak i Superboy Prime zkončil ve Speed Force.

15.12.2016 | 21:17:39
HellBoy666

Myslite že Zoom sa vrati do serialu v podobe Black Flasha ?

#3389 Maškynson #3390 Xegiie
18.12.2016 | 4:01:33
Scoop

bum bum nove promo venku :) https://www.youtube.com/watch?…

21.12.2016 | 19:19:55
Maškynson

#3387 HellBoy666: Ja by som sa nečudoval keby sa nakoniec objavil Black flash a on zastavil Savitara

27.12.2016 | 22:34:35
Xegiie

#3387 HellBoy666: take bych se nedivil , je to dost mozne :) myslim ze i jeho obrazek daval The flash na FB

28.12.2016 | 17:56:39
Exie_

Jak je to s rychlostním barevným spektrem? Co jsem se někde dočetl a dosud jsem to ani nevěděl, že jsou 4 barvy. Červená -->nejpomalejší… po čase se barva rychlíka změní na žlutou → pak na modrou → a konečná je bílá, kde limit rychlosti je nejvyšší. V seriálu to asi neplatí, ale pokud se podíváte na připravovaný Justice League, tak elektřina, která vychází z Barryho je modrá. A pochybují, že by ten geek byl Future Flash. Savitar má modré spektrum, ale pohybuje se snad 4× rychleji než Zoom.Jak jsem řekl, četl jsem to někde a nemám tušení, zda je to pravda.

#3393 totti
30.12.2016 | 20:59:40
Maškynson

Vraj to tak bolo len v komiksoch, neviem…Ale v seriály je jedno kto má akú farbu, ako tu už niekto písal, slúži to len na rozoznávanie speedsterov.

30.12.2016 | 22:33:38
totti

#3391 Exie_: Odpovedal som ti už pod článkom k Black Flashovi. Len doplním, Savitar má biele blesky, len to „pozadie“ je modré.

31.12.2016 | 13:27:02
Anduin

Mohl by mi někdo udělat porovnání Barryho/RF/Zooma kdo z nich je nejrychlejší bez jakýkoliv pomůcek? A potom jestli by mi mohl někdo vysvětlit jak to bylo s tím zařízením, které dal RF Barrymu když cestoval do minulosti? Jestli je RF normálně pomalejší bez něj oproti Barrymu a jestli ho Barry používá i ve 3. sérii?

#3395 Kennymcc
6.1.2017 | 15:47:37
Kennymcc

#3394 Anduin: Je velmi nejasne, zda Barry ma stale ten Tachyonovy posilovac rychlosti. Ovsem spravne by ho asi mel mit, uz jenom z toho duvodu, ze umi kontrolovane cestovat casem bez dalsi pomoci, tak jak to prave udelal, kdyz cestoval do toho casu, kdy zachranil svou matku – pak to chtel prece udelat znovu (ve Flashpointu), kde ho zachytil Jay Garrick. To ze mel pak problemy v boji proti Rivalovi, je tim padem velmi divne :) Abych rekl pravdu, tak dotedka uplne nechapu fungovani Eobarda a jeho rychlosti v 1. serii :) Cely me to tam prislo udelane jen zas pro potreby deje :) To ze jeho speedforce byla vycerpana (jak mu rekla Gideon), uz to bylo dost divne. Jak jsme pak asi poznali tak to bylo kvuli tomu, ze se Barry nestal Flashem (podle me velmi divny duvod, ale budiz :) ). Pak Eobard v prubehu 1. serie nekdy najednou vypadky rychlosti apod. (nijak zvlast nevysvetleno), nejak si ji kumuloval do voziku – ani to poradne vysvetleno nebylo. Nebylo nikde videt ani naznaceno, ze by Eobard pouzival nejaky posilovac rychlosti, ackoli v 2. serii bylo videt, ze vedel jak takovy posilovac sestrojit (navod predal Barrymu), ale z nejakeho zahadneho duvodu si ho pro sebe nesestrojil, tak aby mohl odcestovat v case zase zpet do sve doby, tak jak mel v planu :) Takze co se tyce ryclosti RF je to cele dost nejasne :) U Zooma to bylo celkem jasne, puvodni rychlost mel jako rekneme Jay Garrick nebo Barry, ale byl posilen drogou Velocity (ktera zvysuje rychlost myslim cca 4-nasobne, nevim). Co se tyce rychlosti Savitara, tak se snad neco vice dozvime v dalsich dilech :)

21.1.2017 | 16:50:18
Baltik

Iris má pravdu, raději ať zemře, než aby nechali na svobodě zloděje.

27.1.2017 | 9:57:11
Kennymcc

Asi to tam uplne tak naprimo receno nebylo, ale zmena dostatecneho poctu dilcich udalosti muze zmenit jednu pozadovanou udalost, ale taky treba nemusi :) Samozrejme cim vice tech udalosti zmeni tim vetsi je pravdepodobnost, ze se pozadovana udalost nestane. Jenze i ty dilci udalosti musi nejak souviset s prichodem nebo utokem Savitara, jinak jejich zmena tak maximalne jeho utok oddali o nejak cas. No jsem zvedav zda to nakonec bude mit nejakou logiku, nebo z toho tvurci zas udelaji poradny gulas :)

27.1.2017 | 23:14:27
Kennymcc

Jinak zajimave efekty pri boji proti Plunderovi na motorce, pro filmove potreby jiste zajimave :) Ale pri trose rozumu, kazdemu dojde, ze by Plunder nestihl zatahnout ani za plyn, natoz nekam ujizdet a pri tom strilet po speedsterech :) To jen takovej nemistnej postreh :)

#3399 Anduin #3400 Maškynson
27.1.2017 | 23:21:05
Anduin

#3398 Kennymcc: Takových scén už za ty 3 série bylo…Na to už člověk nesmí ani myslet :)

29.1.2017 | 0:44:05
Maškynson

#3398 Kennymcc: Tiež som nad tým krútil hlavou :D

30.1.2017 | 8:57:06

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Flashe

Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama