Flash
88/100 - 561×

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu.

Joesef

#3480 Joesef: a přečtěte to celý…

9.3.2017 | 5:38:38
Joesef

Takže dámy a pánové právě jsem si přečetl velice zajímavý článek o FUTURE FLASHovi… KOHO TO ZAJÍMÁ: http://theflash.wikia.com/…Future_Flash po přečtení prosím odpovězte mi na otázku… kdo že je podle vás SAVITAR?

9.3.2017 | 5:41:09
bulljoker

Wally je dement, anyway doufám že Iris umře, bude to kvůli němu, pak si může hodit

9.3.2017 | 15:30:53
Scoop

Think by the end of the season „iris“ will die by Savitar and nobody is fast enough to save her but only to discover it wasn't iris but h.r in the face changer thing . Proving to Savitar that he isn't a coward

Boom :D celkem mindfuck, ale nevím nevím no, museli by nějak Savitarovi zabránit, aby se jukl do budoucnosti a viděl, že ho podělali. Ale jak jsem už psal, Iris musí nějakým způsobem zemřít a zároveň zůstat naživu, takže tato teorie se celkem pěkně podbízí.

9.3.2017 | 21:24:43
Exie_

Savitar aka Future Barry Allen? V komiksu se Barry stal Future Flashem, protože si neodpustil smrt Wallyho a začal zabíjet jen kvůli tomu, aby byl rychlejší a mohl napravit to, co si nikdy neodpustil. Proč by budoucí Savitar(podle vás Allen) zabijel svou jedinou lásku? Jako nedává to logiku, pokud si to seriál nedělá podle sebe. Resp. je z budoucnosti, tam ho uvěznil Barryuv budoucí já a začal dělat bordel v minulosti.

#3487 Stardos
9.3.2017 | 22:30:52
Stardos

#3486 Exie_: Něco v budoucnosti muselo zapříčinit to, že se z Barryho stal bezcitný vrah. Ovšem jeho dobrá stránka sváděla boj s tou špatnou, Barry věděl, že to nezvládne, a proto sám sebe uvěznil do SpeedForce. Zde došlo k vítězství zlé stránky a taky k tomu, že zde přicházel i o rozum. Barry, neboli Savitar už na tom byl tak špatně, že mu bylo jedno, co provede. Do minulosti odcestuje proto, aby mohl změnit minulost. Snažil by se popostrčit Barryho k temnotě přes smrt Iris, aby se Barry přidal ke zlé straně dříve.

#3491 Exie_
9.3.2017 | 22:45:42
Punisher bude trestať

Savitar je Eddie Thawne. Tak proste…

redaktor
9.3.2017 | 23:45:26
Cure666

No savitar může být vícero lidí.. Může to být berry „im the future, flash“ legendy: „nikomu nevěřte obzvláště ne mě“ .. + když reverb mluvil se ciscem tak tam byl jen barry, cisco, reverb, killing frost, firestorm a +/- zoom…a spousta dalších vět s barrym spojených Může to být wally: flash ho svým způsobem furt ponižoval, potlačoval jeho potenciál a pak se vyměnil se savitarem(svým budoucím já) jestli to dává alespoň trošku smysl + furt ho má jen wally v hlavě. Může to být eddie thawne „máš všechno a nezasloužíš si nic z toho“ „vše si mi vzal“ Může to být julian můžou skrz něj komunikovat, našel ten kámen a věta „znáš mě barry mám rád dobrý mýtus“ Možná ještě zoom, ale to je hodně nepravděpodobné. Za mě asi nejspíš nějakým způsobem barry. Z čehož bych pak tak nějak možná očekvával nějaký crossover s legendami, když tak mají to kopí osudu, že to nějak všechno fixnou a zachrání tím barryho atd (to je ale hodně přitaženo) Snad nepíšu úplná lejna :D

#3490 Maškynson
10.3.2017 | 5:18:50
Maškynson

#3489 Cure666: *„nikomu neverte, ani mne“ … žiadne „obzvlášť“ tam nepovedal… *killer frost nie killing :D :D

#3497 Cure666
10.3.2017 | 16:08:03
Exie_

#3487 Stardos: Mohl ztratit rozum, uvidí se. V komiksu to bylo tak, že prostě zabíjel a kvůli tomu se stával rychlejší. To je taky důvod, proč se rozhodl vrátit do Gorilla a chtěl zabít Grodda. Jediné co chtěl, tak je to, že se chtěl vrátit přesně do doby, kdy Wally zemřel při autonehodě a ovlivnit budoucnost, ve které nemá místo… Mezitím cestoval do různých časových období a snažil se pozabíjet všechny členy The Rogues…

Možná je to on, možná ne.. Ale tohle je trochu trefjné a pasuje to k Savitarovi.. „Future Flash gains the upper hand until the battle is interrupted by a speed empowered Wally West. The future Barry is still able to defeat both heroes, leading to Wally's demise and Barry's disap­pearance into the Speed Force tear. Now looking 20 years younger and trapped in the present, "Future Flash seeks to remake his future“

Savitar dělá něco opačného než „Future Flash seeks to remake his future“ :D :D

10.3.2017 | 17:11:46
Fredys_95

Podle mě je Savitar Wally, v seriálu bylo již celkem dost stop a poslední díl tomu i přihrává do karet.

1. Wally je posedlý porazit Barryho – díl kdy spolu závodili: Jednoho dne budu rychlejší než Ty.

Poté co Savitar vylezl ze Speedforce: konečně jsem tě porazil

2. Wallyho egoismus – pokaždé se musel předvádět: na kameru, fotit se…

Poté co uvízl ve Speedforce mohl zešílej a jeho egoismus po této zkušenosti zesílil na Já jsem

bůh

3. Savitar je všechny zná každého v týmu. tudíž to musí být někdo z týmu.
  4. Savitar zná osudy ostatních – Proč by ne, všechny osudy se naplní před tím než Wally uvízne ve

Speedforce

Jeden zradí – Caitlin, měla úlomek kamene

Jeden padne – Iris zabije Savitar

Jeden bude trpět osudem.. – Joe přijde o své dvě děti

5. Když skrze Juliana mluvil Savitar: Tohle jsi mi udělal ty. – Barry nezachránil Wallyho před tím

než byl pohlcen Speedforce

6. Tento „důkaz“ je hodně špatně viditelný, ale pokud si pustíte onu scénu na youtube ":https://www.youtube.com/watch?… , tak v 1:41 – 1:42 je vidět, že Wallymu má

pouze kalhoty svého obleku. V originálních komiksech má Savitar hodně podobnou masku i

rukavice, těm které nosí Wally ":https://upload.wikimedia.org/…vitar_DC.jpg

7. Savitar je nebo byl člověk – Když Jay Garrick vypráví o Savitarovi, je zde scéna muže jak drží

Kámen mudrců a poté dostane Savitar své brnění. A co vidíme? Muž, který má pouze kalhoty

8. Savitar zná limity Wallyho rychlosti, když mu jí dal. A kdo si daroval rychlost pomocí kamene?
  9. Barry je podel Savitara krutý a sobecký. Co řekl Wally Barrymu poté co viděl svou sestru

zemřít? To samé

10. Rozhovor Savitara mluvící podruhé skrze Juliana a Barryho:

Barry: Kdy se setkáme?

Savitar: Jsi tam kde jsem se stal tím, kým jsem.

11. Jestli musí Savitara někdo v jeho vězení nahradit, tak není nikdo lepší **než on sám před tím

než se stane Savitarem** Vlastně Savitar uvězní Wallyho, aby se z Wallyho mohl stát Savitar.

Uvídíme nakonec kdo bude Savitar, podle popisů dílů to budeme nejdříve vědět v 18 díle.

#3493 Scoop #3498 flashůvstalker
10.3.2017 | 19:08:48
Scoop

#3492 Fredys_95: To je vše sice pěkné, ale Savitar říkal, že tím že Barry vytvořil Flashpoint, tak mu vnukl nápad změnit Wallyho na Kid Flashe. Jinak by se ním asi ani nestal, jen možná, protože byl trefen temnou hmotou.

Upřímně ani by se mi nelíbil Wally jako Savitar, vše by to pohřbilo, když tento potenciál můžou tvůrci využít jinak.

A hledáš vodítka aji tam kde žádny nejsou :D prostě chceš aby to byl Wally, ale já to zase ze srdce nechci.

#3496 Fredys_95 #3500 Kennymcc
10.3.2017 | 19:37:25
Stardos

K předpovědím: Nemyslím si, že Caitlin zradila :) Savitar na návrat ze speedforce potřeboval dvě věci- úlomek kamenu a někoho, kdo ho nahradí. Caitllin si sice nechala kousek, jenže to jim dost pomohlo, protože to byla další věc, co musel Savitar udělat. Kdyby ho nevzala, tak by mu stačilo, kdyby vehnal Wallyho do speedforce. Takže já to osobně za zradu neberu, otázka je, zda to tvůrci považují za onu zradu. U Wallyho se dá hovořit, že již napáchal dvě věci- zradil a má osud horší než smrt. Jenže si myslím, že jeden nemůže mít dvě předpovědi. Pokud má Wally předpověď o zradě, tak nám zbývá osud horší než smrt a samotný pád nějaké postavy. Na pád postavy v tomto ohledu vidím Barryho, aby zastavil Savitara, musí obětovat sám sebe. Osud horší než smrt může mít Iris (ztráta Barryho, životní lásky) či v případě, že Wally je Savitar, tak Joe (ztráta synů). V případě že Wally má předpověď o osudu horším bež smrt, tak zde opět může být jako pád postavy Barry. Ovšem je tu zrada. Vzhledem k popisku k 18 epizodě by zradit mohla buď Caitlin či Cisco. Já bych to ale viděl na Cisca. A vzhledem k tomuto si myslím, že Caitlin má předpověď o pádu, jenže nemusí to znamenat smrt. Může to být myšleno tak, že Caitlin prohraje boj s Killer Frost, či nad ni ten souboj vyhraje. A právě toto se dá považovat za onen pád. Pokud Cisco zradil, tak to vidím na to, že Caitlin by ten souboj vyhrála

#3500 Kennymcc
10.3.2017 | 19:47:20
červený gumáky

Stejne to bude uplne jinak beztak. Kdo by cekal, ze Wally ukradne ten kamen :D

Pak me taky napadlo, co kdyz to „ONE“(„jeden“) v tech predpovedich znamena ze to fakt bude jenom jeden clovek, Wally zradil ( tim ze ukradl ten kamen ), ted trpi vic nez smrt (sam Savitar to rekl) a jelikoz je ve Speedforce tak „upadl“ … to by bylo hodne prekvapujici si myslim a jelikoz jsme u CW nejednou videli totalni zvrat, ktery nikdo necekal ( viz. ted treba Arrow a Prometheus), tak by me to vlastne ani neprekvapilo.

10.3.2017 | 20:02:58
Fredys_95

#3493 Scoop: Asi máš pravdu hledám vodítka i tam kde nejsou. Bylo by i od tvůrců pošetilost takhle znehodnotit ikonickou postavu, ale kdo ví. Jak psal Červený gumáky, u Arrowa taky nikdo nečekal kdo je Prometheus. Myslím, že jeho identita zaskočila všechny. Btw tvá teorie také není špatná, uvidíme jak se děj vyvrbí ;)

10.3.2017 | 20:55:20
Cure666

#3490 Maškynson: jojo jsem si nepamatoval přesně co řekl :D vím že něco takového tam bylo střelil jsem to od boku a s tou killer frost hold fail :D psal jsem to někdy v 5 ráno při noční :D

10.3.2017 | 21:49:33
flashůvstalker

#3492 Fredys_95: Jak vysvětlíš ale úryvek z rozhovoru, když se Joe zeptal, co mu udělali a Savitar(julianova postava) odpověděl. Že mu všechno vzali(you took everything from me) a tady pak ještě zvýrazním frázi „Im only this way because of you, all of you“ Co mu tak strašnýho vzali a udělali, když to říká na celý tým? Každopádně mimo tuhle frázi, to vypadá že je to wally (y)

#3499 Kennymcc #3513 Fredys_95
11.3.2017 | 0:47:09
Kennymcc

#3498 flashůvstalker: Takhle by presne mluvil Barry jako Savitar. Tim ze po Barrym furt „chteli“ aby delal tohle a tamhleto, tak to vsechno nakonec vedlo k tomu, ze se musel objetovat a vysumet do SpeedForce a nakonec se z neho stal Savitar a ted se za to msti.

11.3.2017 | 1:58:50
Kennymcc

#3494 Stardos:
#3493 Scoop: Ten kdo padne (one will fall) je prave Barry a stane se z neho Savitar, tak to podle me Savitar myslel. To ze muze zit jen jeden z nich je celkem okata napoveda na to, ze bud bude Barry Flashem anebo Savitarem :) Ten kdo ma osud horsi nez smrt, tak se ted podle me tyka Wallyho. Samozrejme ten kdo padl/padne a kdo zradi apod. se jiste jeste nekolikrat zmeni az se budou obejvovat dalsi okolnosti :) Jinak Caitlin urcite neni ta co zradila, pac naopak tim co udelala, sice nevedomky, ale oddalila prichod Savitara. Na kocni si myslim, ze Savitara nejak obelsti a on nenaplni svuj plan/osud a tim padem bude vymazan z existence podobne jako Eobard, a tim se vytvori nova casova osa :)

Jinak urcite zajimave je, jak Caitlin drzela to mimino (ve SpeedForce). To jsem zvedav jakou roli tohle bude hrat :)

PS: Kopi osudu bude mit svou roli na upravu reality i ve Flashovi rekl bych :)

#3501 flashůvstalker
11.3.2017 | 2:08:19

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Flashe

Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama