Hra o trůny (Game of Thrones)
95/100 - 2 314×

Hra o trůny(Game of Thrones)

Fantasy seriál o intrikách, magii a zradách. Západozemí a Východní země nejsou zeměmi, ve kterých by chtěl někdo žít, na každém rohu totiž číhá nebezpečí, která vás může ihned připravit o život.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | HBO | 60 minut
VOD
Max | O2 TV
žánr
Dobrodružný, Fantasy, Historický
hrají
Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Sníh), Maisie Williams (Arya Stark), Sophie Turner (Sansa Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Iain Glen (Jorah Mormont), John Bradley (Samwell Tarly), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Conleth Hill (Varys), Gwendoline Christie (Brienne z Tarthu), Liam Cunningham (Davos Mořský), Aidan Gillen (Petyr Baeliš), Isaac Hempstead Wright (Brandon Stark)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!

DamianaFrey

#7040 Niethan: Súhlasím s Tebou. Vyzerá to na toho Edmura. Ten jeho výraz – zrejme to vzdal

30.5.2016 | 14:20:10
Monkeyskunk

#7057 Engeneer: Joo, to jako jo, sak si tam lital a delal kolecka ve vzduchu, ale prave tam chybel ten moment, kdy nebyla v zaberu a Drak prestal krouzit vysoko na obloze a snesl se k ni. Uplne vidim jak na nej piskla jak na psa :-D Jako chapu, ze je to jeho matinka, takze ji neublizi a tak, nicmene i v te arene priletel kvuli hluku a pristal, protoze se chtel asi nazrat. Jenze mamu by nesezral, navic kdyz poodjela z dohledu, tak moc nevim proc by mel pristavat, kdyz se do ted jevil jako celkem arogantni :)

#7063 rhobos #7068 meetsa
30.5.2016 | 14:28:07
rhobos

#7056 Monkeyskunk:
#7057 Engeneer:
#7060 mia28: #7062 Monkeyskunk: Spíš bych řekl z toho co jsme zatím viděli .. že má Dany s drogonem nějaké pouto.. možná je Warg jako Bran či jiní… možná jen částeční.. má s drogonem pouto,, ve scéně v aréně.. zavřela oči a jakoby na něj pomyslela či jej přivolala … takový pokus o S.O.S. .. od té chvíle si myslím že se jejich spojení ještě utužilo a jako u Targaryenů kteří měli kdysi draky.. každý měl 1 jehož byl jezdcem… a měli spolu pouto ;) přijde mi to že pouto utvořila právě s drogonem a zbylí dva dráčci si budou muset hledat jiné jezdce :)

#7064 Engeneer #7069 Monkeyskunk
30.5.2016 | 15:13:15
Engeneer

#7063 rhobos: Se objevil vteřinu potom co zavřela oči. Tak rychle by se neteleportoval ani Malíček :D Zavřela oči, protože se smířila s tím, že zemře. Drogon se tam objevil proto, že tam bylo spousta lidí a on měl hlad.

#7065 rhobos
30.5.2016 | 15:24:33
rhobos

#7064 Engeneer: no vteřinu.. chvíli to trvalo .. v ohrožení byla několik minut .. čímž ho díky pouta mohla přitáhnout k sobě… no a když bylo nejhůř tak zavřela oči a za takovych 5–10 sekund .. HUAA AA :D a pak dalsich 5–10 nez tam stihnul doletet.. zkusil je vystrasit a to se mu povedlo.. navíc drak létá jo rychle :D taky ho měl Malíček půjčeného :D ..

30.5.2016 | 15:27:17
HenryTheEight

#7056 Monkeyskunk: Ale to přece ne. Já myslím, že jak jim ujela, tak za rohem už čekal Euron (with his big cock), kterej zafoukal na dračí roh a Drogon začal poslouchat :)

#7069 Monkeyskunk
30.5.2016 | 15:41:31
AviaRa

Jak dlouho nám budou D&D cpát tu Twincest love story, která měla dávno skončit? Dělají vše proto, abych si tu kravinu oblíbil… Bohužel se jim to nepodaří, už to vypadá trapně akorát.

30.5.2016 | 15:45:39
meetsa

#7062 Monkeyskunk: Mně připadá, že mu sedí na zádech cleou dobu co je Drogon na scéně. V jedné chvíli je v záběru zespoda vidět něco stříbřitého na jeho zádech. Ale že tam není žádný akt přivolání, mi taky vadí, mohli to propracovat. Drogon snad musel sedět na zadku za tou skálou, že to trvalo tak krátce.

#7072 Setcher
30.5.2016 | 15:53:08
Monkeyskunk

#7066 HenryTheEight: Tomu bych říkal teprv teleport :-D

#7063 rhobos: Pouto s ním má, to bezesporu a patrně silnější, než s dalšími dvěma. Ale neřekl bych, že to funguje tak jak píšeš. Pomyslím si a on přiběhne (přiletí). To by je pak uměla ovládat daleko dřív. Případně, už když ji našli Dothrakové a odváděli ji, tak by si jej zavolala na pomoc myšlenkou. Viděli sme, že na povel Dracarys reagují, takže ten respekt tam určitě bude, nechtějí ji zabít, ale že by poslouchali na myšlenku, to ne :)

30.5.2016 | 15:57:56
Stardos

Být na místě Jaimeho, tak se potom co Vrabčák vytasí Tommena, bych se na něj jen usmál, a řekl bych, že Tommen je bastard mě a mojí sestry, ten úsměv by Vrabčáka přešel :D A vůbec bych neřešil, že se říše rozpadne, ta už je rozpadnutá ted :D

30.5.2016 | 16:10:21
Mela

Ať už ta Daenerys umře a celou tu její linku ukončí. Tohle je hrůza co předvádí tuhle sérii nebo se takhle chovala vždycky ?

30.5.2016 | 16:11:46
Setcher

#7068 meetsa: Krátce? Byl tam prostřih.. Po návratu na scénu k dothrakům bylo vidět, jak už jsou z toho čekání všichni nervózní… Rozhodně jí to chvíli trvalo…

30.5.2016 | 16:16:31
Somebody Special

A chudák Tywin rotuje v hrobě, co dokázali za tu chvíli co je mrtvej udělat s relativně fungující říší.

30.5.2016 | 16:19:43
kutas

#6974 tap: jo tak měl si pravdu vyhrál nejvyšší vrabčák v pohodě teď může řídit celé království, nejlepší bylo jak se vysmál Jaimemu

30.5.2016 | 16:42:18
kutas

dobrý díl nejvíc mě překvapila Arya všechnu tu bolest a útrapy co musel vytrpět dokonce i slepotu během výcviku a pak to všechno bez mrknutí oka zahodí

30.5.2016 | 16:46:49
Fosie

#7044 poky35: tak LS se bohužel nedočkáš:)

30.5.2016 | 16:52:33
Geobba

No… co říct k epizodě? Nemůžu říct, že jsem nebyl mírně zklamanej. Scéna s vrabčákem a Jaimem byla zajímavá do doby, než vylezl Tommen a v ten moment mi přišel jako děsnej posera. Nemohl jsem se ubránit pocitu, co by v tý situaci udělal Joffrey :D Určitě by to bylo zajímavější. Aryina linka je nudná už dobrý 2 série, tak snad se to tímhle zlepší. A Daenerys? No víc namyšlenou krávu jsem už dlouho neviděl :D

#7084 Eddard1
30.5.2016 | 17:11:09
WinterIsComing

Me by spise zajimalo,jestli vize mad kinga bude mit nejaky hlubsi vyznam (tipnul bych,ze ano)…

#7079 n0b0dy #7081 Stardos
30.5.2016 | 17:33:15
n0b0dy

#7078 WinterIsComing: Spíš si myslím, že to má lidem, co nečetli knížky jen přiblížit to, jaká byla historie King's Landing. Jak už se autoři vyjádřili, flash backy ohledně historie, mají být v „obrázkové verzi“ tzn. že pravděpodobně zbytek Branových flashbacků bude jen směs obrázků, které jsou rychle za sebou a každý se nad nimi bude muset pozastavit a objasnit si je.

30.5.2016 | 17:45:03
Amarthyus

Flashback: „Where is my sister?“ Další záběr na na zakrvácenou ruku, vedle ní ruka ženy a řezná (bodná?) rána na jejím těle. Dle nátepníku by to měl být Ned. Lyannin císařský řez nebo byla zabita a tedy R+L = J is not confirmed? https://youtu.be/P52IlcZyHuw?…

30.5.2016 | 17:51:16

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Game of Thrones

Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Prequel

Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama