Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Clive Russell
7.12.1945 | 7.12.2024 -
Kristofer Hivju
7.12.1978 | 7.12.2024 -
Ralph Ineson
15.12.1969 | 15.12.2024 -
Paul Kaye
15.12.1965 | 15.12.2024 -
Yuri Kolokolnikov
15.12.1980 | 15.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#7038 Ann Taylor: Súhlasím, na druhú stranu ten twist s vrabčákom je prekvapivo dobrý.
Normálně jsem z těch Vrabčáků rozčarovaný, nechápu jak může mít takový vliv. Ještě více nechápu jak se král schovává za to co chce koruna, jak on může něco chtít vůbec, čeho chce dosáhnout se čtyřmi členy kingsguard, vždyť nic jiného nemá. Mě to příjde prostě nelogické hodně, tohle mi fakt vadí.
#7046 Vinstor #7085 Eddard1 #7086 Eddard1Taky to vzali hopem :-) Už mají 2/3 cesty do Meereenu za sebou :-)
Další Stark je zpátky, ještě LS a jsem spokojen, doufám že se jí konečně dočkam
#7076 Fosiehttp://www.thewrap.com/…ack-montage/ šialený kráľ, čakal som viacej šialenú tvár :D
#7042 georgezz: Nahodou toto sa snažili ukázať postupne ako manipuluje Margery a Tomenna… Všetko to dáva zmysel, vrabčák je manipulátor, to čo spravil cersei spravil pre to aby ju znemožnil a oslabil a zatiaľ jej vzal syna. Jediné čo nedáva zmysel prečo králokatovi nepovedal o tom že šukala z Lorasom, mohol rozbiť aj toto spojenectvo proti nemu.
#7047 Ann Taylor#7046 Vinstor: Nu, asi proto, že s Lorasem žádná žena nikdy nic neměla. Ale jinak jo, dává to smysl. Margaery podle mě nežere jediné jejich slovo, ale snažila se vytěžit ze své situace co nejvíc, tak vmanévrovala Tommena, aby se k víře upnul aspoň on. A s Tommenem není tak těžký mávat, takže toho teď využívají oba, Nejvyšší Vrabčák i Margaery. Jenom je to… celkem zklamání a nic to nevyřešilo dlouhodobě, protože se jich tak jako tak jednou budou muset zbavit.
#7051 VinstorNemyslím si, že by Margaery fakt spadla do Vrabčákovy pasti, je na to přece jenom moc chytrá. Ale souhlasím s váma, že manévrovat Tommena není nijak složité, pro Margaery udělá cokoliv. Vrabčáka ráda nemám, ale musím uznat, že na to jde chytře, vlastně teď může dělat cokoliv, když má za zády krále.
#7050 VinstorNejvětší překvapení pro mě ani nebyl Benjen, o kterém se už dlouho spekulovalo, ale fakt, že Jaime dostal padáka z Královské gardy.
Freyové byli docela vtipní. Mají prý ovládat celé Říční krajiny, ale očividně se jim to sype pod rukama. Taky bylo zajímavé, že zmínili další rody jako Mallister a Blackwood (nebo Bracken?).
Docela mě překvapila Dany, že dokáže shodit ten svůj namyšleně nepřítomný výraz a vykouzlit nějaké emoce.
A nejvtipnější scéna byla, když Samwella sestra říkala, že by se starej Tarly (velmi přesvědčivě zahranej) mohl něco naučit od Gillyina fotříka. To jsem musel dát pauzu, protože jsem se málem svalil smíchy na zem :)
Celkově mě tahle série zatím více zklamala, než zaujala. Trailery sice vypadají moc pěkně, ale samotná epizoda potom nic moc nového neřekne. Vždycky uběhne tak půlhodina a já si říkám: sakra, vždyť se tam zatím vůbec nic nestalo!! Z celé série byl nejzajímavější fakt o původu Bílých chodců a nejdojemnější scéna setkání Sansy a Jona. Navíc sledujeme milion různých linek, takže se nedá během těch 55 minut vůbec nic stihout. Což v první sérii, kde byl jenom Tyrion, Dany a Starkové, nebyl vůbec žádný problém :/
#7048 Packa: margery bola uväznená a to dosť pomaha, navyše je stále mladá a zas úplný génius to nie je. Ja verím že by sa sucitom a podobne postupne dala zlomiť.
#7047 Ann Taylor: myslel som lancela pardon :)
dobrej díl, ale ty feministické a levičácké kecy už mě začínaj štvát… epizoda kde zabijou toho ma*ora vrabčáka bude top epizoda bez ohledu na cokoliv…
ale ten vrabčákův ďábelskej úsměv, který ukázal ve své poslední scéně v této epizodě jasně dokazuje, že to je vychcanej zm*d a né nějaký dobrák bojující za rovnost a víru…
ale ten vrabčákův ďábelskej úsměv, který ukázal ve své poslední scéně v této epizodě jasně dokazuje, že to je vychcanej zm*d a né nějaký dobrák bojující za rovnost a víru…
http://imgur.com/…ry/5WMdv/new jsem jediný, komu příjde, že ten drak lítal nad Prahou tak z 40tých let a ne nad středověkým městem? :)
#7056 Monkeyskunk#7055 Smooth: No me to proste podle tech strech prijde jako Kralovo pristaviste. Ikdyz by teda museli Dany celkem popohnat, aby to stihla do konce serky (zda se mi, ze ten stin draka nad mestem byl i v traileru na tuhle serku, nejen v Branove vizi). Co me ale celkem nastvalo, ze tu mame dalsiho Jedi samouka ejkejej Rey ze Star Wars. By me zajimalo, jak se ho naucila privolat, aby si poslusne sedl a ona mohla nastoupit. Precijen v te arene, to byla spis takova haluz a hlavne ho tam nemusela privolat.
#7057 Engeneer #7063 rhobos #7066 HenryTheEight#7056 Monkeyskunk: Hádám, že přiletěl, protože ucítil khalasar a chtěl se nažrat. To jak ho ale osedlala je jiná…
#7062 Monkeyskunk #7063 rhobos#7034 Somebody Special: K těm vůdcům bych s klidem přidal právě i Blackfishe.. ten Řekotočí jen tak nedá a už jeho pár brutálních kroků po tom, co se se spustí padací most vstříc Jaimiemu.. to je teprve kápo!!!
Dost pozitivní je, vidět Sansu s Davose (v traileru) stát v sálu s erby Mormontů na zdi a v hradu, na jehož zdech visí praporce rodu Gloverů :) :) :)
#7027 radas: Řekla bych, že to bude jako s dětmi. Prostě puberta je asi za ním a teď už je to velký, moudrý drak… Přeci jen se ukazovaly narážky na to, že draci jsou mnohem inteligentnější než lidé… Tak uvidíme :-) Drogon mě velice mile potěšil :-)
#7063 rhobos