Hra o trůny (Game of Thrones)
95/100 - 2 314×

Hra o trůny(Game of Thrones)

Fantasy seriál o intrikách, magii a zradách. Západozemí a Východní země nejsou zeměmi, ve kterých by chtěl někdo žít, na každém rohu totiž číhá nebezpečí, která vás může ihned připravit o život.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | HBO | 60 minut
VOD
Max | O2 TV
žánr
Dobrodružný, Fantasy, Historický
hrají
Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Sníh), Maisie Williams (Arya Stark), Sophie Turner (Sansa Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Iain Glen (Jorah Mormont), John Bradley (Samwell Tarly), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Conleth Hill (Varys), Gwendoline Christie (Brienne z Tarthu), Liam Cunningham (Davos Mořský), Aidan Gillen (Petyr Baeliš), Isaac Hempstead Wright (Brandon Stark)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!

El Tigre Chino

#7000 Zaizzara: What? :D Průzkumníka popravil, protože to byl dezertér a trestem za dezerci je u Noční hlídky smrt. Mormont se možná mohl odvolat na lakomou manželku, ale to je těžko polehčující okolnost – otrokář je pořád otrokář, ať už má důvod jakýkoliv. Tyto příklady z Neda nedělají o nic méně čestného a spravedlivého člověka, právě naopak. Nemyslel si, že může soudit, on mohl soudit, byla to jeho práce.

A v Západozemí rozhodně není stahování z kůže, otrokářství nebo právo první noci normální.

28.5.2016 | 13:37:46
rhobos

#7000 Zaizzara: To poslední dost nepobírám… on je soudil? Zrovna ty 2 příklady co si určil? Zákon je soudil. Kdyby byl v ČR zákon že když jako voják zběhneš tak tě čeká trest smrti… na vině není popravčí.. ale ten co zběhnul .. no a když je vyhoštění či trest smrti za obchod s otroky tak to tak prostě je. Zákony platí pro všechny a v celém Západozemí … To si Ned sám nevymyslel. :) Tím že ctí zákony je pro tebe stejně špatnej jako Ramsay? Tak to hodně štestí do života :D :D :D

28.5.2016 | 13:39:51
Somebody Special

Zajímavý je ranking epizod tady na webu.. první Hardhome – season 5, druhý a třetí – season 6, pak S3 a S4.. a to lze předpokládat, že S6E9 přeskočí minimálně Lion and a rose a Robba Starka. (a ještě se tam možná nacpe i desítka) Zdá se, že GoT eskaluje, což se často u seriálů nestává, vzhledem k tomu, že většinou kvalita rapidně upadá. Ne že by mi to vadilo :)

#7004 El Tigre Chino #7005 Bloody Jesse
28.5.2016 | 16:28:12
El Tigre Chino

#7003 Somebody Special: Je to spíš dáno počtem hodnocení. Noví uživatelé nehodnotí staré epizody, které viděli před lety. ;)

28.5.2016 | 16:45:43
Bloody Jesse

#7003 Somebody Special: Né, GOT vážně kvalitativně neeskaluje :D, úplně stejný trend můžeš vidět u hodnocení plno dalších seriálů. Je to přesně tím co píše El Tigre Chino. Stačí se podívat třeba na hodnocení Walking Dead na Edně, 4/5 nejlépe hodnocených dílů jsou z 6 série (nejnovější) a né, vážně to nebyla tak skvělá série aby si zasloužila takové zastoupení.

#7023 Eleanor05
28.5.2016 | 17:42:05
iGoTthis

608: Niemand (No One) 609: Die Schlacht der Bastarde (Battle of Bastards) 610: Die Winde des Winters (The Winds of Winter)

Takze v 8 epizode uvidime aryu nekoho duleziteho zabit nebo minimalne dokonceni vycviku,v 9 bude bitva o winterfell a v 10 prolomi WW zed.

#7007 dfx #7011 Somebody Special
28.5.2016 | 18:17:37
dfx

Ja si myslim, ze Aria nikdy nedokonci vycvik. Nauci sa zabijat ludi ale ju nakoniec vyhodia ako neschopnu byt Nikto. #7006 iGoTthis:

28.5.2016 | 19:11:42
JeremyX

Zajímalo by mě kde jsou ti všichni bílí chodci, ve 4 serii, když jeden nesl to dítě, tak v pozadí jich bylo 12 + NK + Ten co donesl dítě. Jednoho zabil Jon, jednoho Sam a další umřel v poslední epizodě. A kde je zbytek? :D

29.5.2016 | 11:36:51
mikessska

Tak říct, že Ramsy a Ned Stark jsou vlastně podobní, mě hodně pobavilo! :-D

29.5.2016 | 12:47:03
cihla

pro mě otázka kdy se objeví zbylí draci a kde :) vcelku by bylo zajímavé vidět draka v západozemí už tuhle sérii ;) dá se předpokládat že opravdu budou tři jezdci takže kdy se vedle nich ukážou..?

29.5.2016 | 13:44:43
Somebody Special

#7006 iGoTthis: 08 – Arya ve Westerosu, 09 – Malíček porazí Boltony a Tormund tragicky zahyne, 10 – Euron shodí rohem zeď (jestli teda ti dva retardovaní producenti vůbec roh ukážou, -_-)

#7012 AviaRa
29.5.2016 | 14:29:52
AviaRa

#7011 Somebody Special: Proč by měl Euron shazovat Zeď? (Pokud mu roh vůbec dají; navíc v knihách si s rohem už hráli, a nic to neudělalo se Zdí).

29.5.2016 | 14:37:46
luciusvorenus

na uloz to je odkaz na šestou epizodu neví někdo zda to není fake ? já se to teda dozvím za nějakých 25 minut ,ale rači bych to věděl hned ..:D

#7015 AviaRa
29.5.2016 | 16:52:33
buldi

Přiznám se,že jsem již starý chlap,ale seriál doslova hltám a těším se na každý nový díl jak malý kluk.Ato mám již koupených pět sérií na DVD a těším se na další.Buldi

29.5.2016 | 17:11:31
AviaRa

#7013 luciusvorenus: Dost pravděpodobně fake, na netu „byla“ i sedmá a osmá epizoda (společně s tou šestou), když byl leak té páté. Šestou jsem zatím nenašel na webu, kde normálně je hned při leaku (online, né stahování), ani nikde jinde není zmínka.

#7018 rhobos
29.5.2016 | 17:13:45
iGoTthis

Jsem si 100% jisty ze je to fake,zadny dil neunikl. Byli by toho plne torrenty kdyby ano. A urcite by to nekdo prvni neuploadoval na uloz.to

29.5.2016 | 17:27:55
luciusvorenus

je to fake nejde to pustit ..:(

29.5.2016 | 17:40:16
rhobos

#7015 AviaRa: ne dost pravděpodobně ale hodně lživě. :D Nikdy na netu nebyly. Už jen stylem toho leaku,, nikdo nic nehacknul .. nic .. prostě někdo špatně nasadil časování a omylem PŘÍMO HBO dalo na net o 24 hodin dříve 5. epizodu… určitě se ale nepřepsali a u 3–4 epizod dali stejny datum… :D logicky… -__- … nez si chyby vsimli .. lidi kouknuli nahrali.. a distribuovali dále.. takhle byla leaknuta. :)

#7019 AviaRa
29.5.2016 | 18:33:22
AviaRa

#7018 rhobos: Já to myslel tak, že společně s pátou epizodou, už na torrentech a jiných stránkách byly další 2–3 díly, které byly již fake. Dnes jsem moc nesledoval, zda něco zas leaklo nebo ne, tak jsem napsal „pravděpodobně“.

#7020 rhobos
29.5.2016 | 18:54:05
rhobos

#7019 AviaRa: Jo vpoho.. to bylo dovysvětlení … trošku možná nepatřičně sem označil tebe ale má to být pro všechny tady ty komenty.. :D .. na druhou stranu sem tvuj koment vyšperkoval a dovedl k dokonalosti tak, že teď už to nikdo zkoušet ani nebude a nenaletí :D.

29.5.2016 | 19:03:33

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Game of Thrones

Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Prequel

Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama