Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Stephen Dillane
30.11.1956 | 30.11.2024 -
Essie Davis
30.11.1970 | 30.11.2024 -
Clive Russell
7.12.1945 | 7.12.2024 -
Kristofer Hivju
7.12.1978 | 7.12.2024 -
Ralph Ineson
15.12.1969 | 15.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#7000 Zaizzara: What? :D Průzkumníka popravil, protože to byl dezertér a trestem za dezerci je u Noční hlídky smrt. Mormont se možná mohl odvolat na lakomou manželku, ale to je těžko polehčující okolnost – otrokář je pořád otrokář, ať už má důvod jakýkoliv. Tyto příklady z Neda nedělají o nic méně čestného a spravedlivého člověka, právě naopak. Nemyslel si, že může soudit, on mohl soudit, byla to jeho práce.
A v Západozemí rozhodně není stahování z kůže, otrokářství nebo právo první noci normální.
#7000 Zaizzara: To poslední dost nepobírám… on je soudil? Zrovna ty 2 příklady co si určil? Zákon je soudil. Kdyby byl v ČR zákon že když jako voják zběhneš tak tě čeká trest smrti… na vině není popravčí.. ale ten co zběhnul .. no a když je vyhoštění či trest smrti za obchod s otroky tak to tak prostě je. Zákony platí pro všechny a v celém Západozemí … To si Ned sám nevymyslel. :) Tím že ctí zákony je pro tebe stejně špatnej jako Ramsay? Tak to hodně štestí do života :D :D :D
Zajímavý je ranking epizod tady na webu.. první Hardhome – season 5, druhý a třetí – season 6, pak S3 a S4.. a to lze předpokládat, že S6E9 přeskočí minimálně Lion and a rose a Robba Starka. (a ještě se tam možná nacpe i desítka) Zdá se, že GoT eskaluje, což se často u seriálů nestává, vzhledem k tomu, že většinou kvalita rapidně upadá. Ne že by mi to vadilo :)
#7004 El Tigre Chino #7005 Bloody Jesse#7003 Somebody Special: Je to spíš dáno počtem hodnocení. Noví uživatelé nehodnotí staré epizody, které viděli před lety. ;)
#7003 Somebody Special: Né, GOT vážně kvalitativně neeskaluje :D, úplně stejný trend můžeš vidět u hodnocení plno dalších seriálů. Je to přesně tím co píše El Tigre Chino. Stačí se podívat třeba na hodnocení Walking Dead na Edně, 4/5 nejlépe hodnocených dílů jsou z 6 série (nejnovější) a né, vážně to nebyla tak skvělá série aby si zasloužila takové zastoupení.
#7023 Eleanor05608: Niemand (No One) 609: Die Schlacht der Bastarde (Battle of Bastards) 610: Die Winde des Winters (The Winds of Winter)
Takze v 8 epizode uvidime aryu nekoho duleziteho zabit nebo minimalne dokonceni vycviku,v 9 bude bitva o winterfell a v 10 prolomi WW zed.
#7007 dfx #7011 Somebody SpecialJa si myslim, ze Aria nikdy nedokonci vycvik. Nauci sa zabijat ludi ale ju nakoniec vyhodia ako neschopnu byt Nikto. #7006 iGoTthis:
Zajímalo by mě kde jsou ti všichni bílí chodci, ve 4 serii, když jeden nesl to dítě, tak v pozadí jich bylo 12 + NK + Ten co donesl dítě. Jednoho zabil Jon, jednoho Sam a další umřel v poslední epizodě. A kde je zbytek? :D
Tak říct, že Ramsy a Ned Stark jsou vlastně podobní, mě hodně pobavilo! :-D
pro mě otázka kdy se objeví zbylí draci a kde :) vcelku by bylo zajímavé vidět draka v západozemí už tuhle sérii ;) dá se předpokládat že opravdu budou tři jezdci takže kdy se vedle nich ukážou..?
#7006 iGoTthis: 08 – Arya ve Westerosu, 09 – Malíček porazí Boltony a Tormund tragicky zahyne, 10 – Euron shodí rohem zeď (jestli teda ti dva retardovaní producenti vůbec roh ukážou, -_-)
#7012 AviaRa#7011 Somebody Special: Proč by měl Euron shazovat Zeď? (Pokud mu roh vůbec dají; navíc v knihách si s rohem už hráli, a nic to neudělalo se Zdí).
na uloz to je odkaz na šestou epizodu neví někdo zda to není fake ? já se to teda dozvím za nějakých 25 minut ,ale rači bych to věděl hned ..:D
#7015 AviaRaPřiznám se,že jsem již starý chlap,ale seriál doslova hltám a těším se na každý nový díl jak malý kluk.Ato mám již koupených pět sérií na DVD a těším se na další.Buldi
#7013 luciusvorenus: Dost pravděpodobně fake, na netu „byla“ i sedmá a osmá epizoda (společně s tou šestou), když byl leak té páté. Šestou jsem zatím nenašel na webu, kde normálně je hned při leaku (online, né stahování), ani nikde jinde není zmínka.
#7018 rhobosJsem si 100% jisty ze je to fake,zadny dil neunikl. Byli by toho plne torrenty kdyby ano. A urcite by to nekdo prvni neuploadoval na uloz.to
je to fake nejde to pustit ..:(
#7015 AviaRa: ne dost pravděpodobně ale hodně lživě. :D Nikdy na netu nebyly. Už jen stylem toho leaku,, nikdo nic nehacknul .. nic .. prostě někdo špatně nasadil časování a omylem PŘÍMO HBO dalo na net o 24 hodin dříve 5. epizodu… určitě se ale nepřepsali a u 3–4 epizod dali stejny datum… :D logicky… -__- … nez si chyby vsimli .. lidi kouknuli nahrali.. a distribuovali dále.. takhle byla leaknuta. :)
#7019 AviaRa#7018 rhobos: Já to myslel tak, že společně s pátou epizodou, už na torrentech a jiných stránkách byly další 2–3 díly, které byly již fake. Dnes jsem moc nesledoval, zda něco zas leaklo nebo ne, tak jsem napsal „pravděpodobně“.
#7020 rhobos#7019 AviaRa: Jo vpoho.. to bylo dovysvětlení … trošku možná nepatřičně sem označil tebe ale má to být pro všechny tady ty komenty.. :D .. na druhou stranu sem tvuj koment vyšperkoval a dovedl k dokonalosti tak, že teď už to nikdo zkoušet ani nebude a nenaletí :D.