Hra o trůny (Game of Thrones)
95/100 - 2 314×

Hra o trůny(Game of Thrones)

Fantasy seriál o intrikách, magii a zradách. Západozemí a Východní země nejsou zeměmi, ve kterých by chtěl někdo žít, na každém rohu totiž číhá nebezpečí, která vás může ihned připravit o život.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | HBO | 60 minut
VOD
Max | O2 TV
žánr
Dobrodružný, Fantasy, Historický
hrají
Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Sníh), Maisie Williams (Arya Stark), Sophie Turner (Sansa Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Iain Glen (Jorah Mormont), John Bradley (Samwell Tarly), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Conleth Hill (Varys), Gwendoline Christie (Brienne z Tarthu), Liam Cunningham (Davos Mořský), Aidan Gillen (Petyr Baeliš), Isaac Hempstead Wright (Brandon Stark)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!

kesuaus

#3220 Smooth: aj ja čitam v Angličtine . Takže potom suboji o kolko kapitol nasleduje to čo bolo teraz v 9 epizode ?

#3225 Smooth
10.6.2014 | 12:43:27
Menec

#3219 kiso1561:

Dobře ale v 10. epizodě se jí může představit ne? Podle mě seriálové Arye už je celkem jedno, koho zabije. Ona totiž neví, že její bratři (Rickon, Bran) a Sansa jsou naživu, pro ní už jsou všichni mrtví – teď i její teta, poslední z rodiny. Ne, že bych jí chtěl přirovnávat k Horovi, každopádně bych jí spíš přirovnal k Ohařovi – prostě bez váhání zabije ty, co se jí postaví do cesty.

#3224 kiso1561 #3226 lukas254
10.6.2014 | 12:47:12
kesuaus

tvl .ako nechcem bit nejako agreisvny ale ked tu stale preberate knihy a veci čo sa stanu prečo nejdete do diskuzie na to určenej ? ako chapem ked je tu raz začas spoiler ked sa niekdo niečo opita ale viest tu spoilerove konverzacie je uplne mimo

#3227 T.T
10.6.2014 | 13:04:37
kiso1561

#3222 Menec:

No tak to sa mýliš Arya len tak nezabíja ak k tomu nemá dôvod (napr. ep1 vojaci čo ich napadli) a to že by sa predstavil ok, ale snáď nemyslíš že si povie aha on má rovnaké priezvisko ako niekto koho chcem zabiť zabijem aj jeho pre istotu.

#3231 Menec
10.6.2014 | 13:05:42
Smooth

#3221 kesuaus: Souboj byl v 70 kapitole. Bitva o zeď (ať už z jedné nebo druhé strany) – tedy 9 díl – je v kapitolách 55, 64 a 69. Takže asi tak :)

10.6.2014 | 13:31:21
lukas254

#3222 Menec: zapomněl si, že má ještě Jona na zdi

#3231 Menec
10.6.2014 | 13:33:34
T.T

#3223 kesuaus:

Snape zabije Brumbála

#3228 YgritteAnna
10.6.2014 | 14:31:48
YgritteAnna

#3227 T.T:

:D

10.6.2014 | 14:59:58
kutas

#3213 Orea: asi nastoupil na Concordii :D
#3210 Engeneer: no bude zajímavé jestli to pozná nebo ne jinak díl byl parádní škoda jen že tam bylo tak málo obrů a mamutů mohli je klidně dodělat digitálně. Myslím si že Jon asi toho chlapce nepochválí za to že mu zabil přítelkyni :) jinak mám dotaz proč se ten obr snažil s mamuteml vyrvat bránu když stačilo aby jí ten obr nadzvednul a celá armáda mohla proběhnout zkrz???

#3230 Smooth
10.6.2014 | 15:13:55
Smooth

#3229 kutas: Protože mamuti a obři nejsou bleeding engineers :D

#3264 kutas
10.6.2014 | 15:28:55
Menec

#3224 kiso1561:

netvrdím, že by po něm šla jen kvůli příjmení, ale může to použít jako motivaci, pokud jí bude stát v cestě (třeba pokud Ohař se začne řezat s Brienne, na Aryu zbyde Podrick a určitě ho nebude šetřit, pro ní to je úplně cizí člověk se jménem Payne). Taky úplně nesouhlasím s tím, že by nechtěla zabíjet lidi jen kvůli příjmení. Sice ne třeba zrovna Payne, ale Freye určitě asi ano. Přesto si nemyslím, že by to z ní dělalo Horu, ale pouze člověka, co nikoho nemá a chce se pomstít. Já být Starkem, tak je teda kosím na potkání.

#3226 lukas254: Jon sice zatím ještě žije, ale pokud někdo odříká přísahu Černé hlídky, tak automaticky ztrácí svou starou rodinu a přijímá Černé bratry jako svoji rodinu novou. Kdyby sice Arya dorazila do Černého hradu, tak by jí Jon asi určitě nějak pomohl, ale nemohl by s ní zůstat.

10.6.2014 | 16:48:39
kaprissone

You know nothing John Snow, mozna 100 tisicova armada neni :op. Jinak zrzecky je mi lito, ale asi jako vetsina jsem cekal, ze jeji dny nabiraj konce. Kdyz potkala na hradu Johna, jen jsem odpocitaval, kdy ji nekdo usekne hlavu =D. Btw. nevim cemu se porad divite, GoT se s vrazdenim postav, co maji nejakej dej, nemaze uz od zacatku =D.

#3233 kesuaus
10.6.2014 | 17:30:19
kesuaus

#3232 kaprissone: Nahodou až do konca prvej serie som si mislel že to bude taky super serial kde budu bojovat proti white walkerom budu tam draci a tak a nakoniec je to serial kde sa usekavaju pohlavne organy , zabijaju na svatbach , serial kde nič neni fer a všetci sa navzajom zabijaju najhoršimy možnimy spôsobmy a zaroven totalne ingoruju realnu hrozbu ktora je za stenou . .. na začiatku som si aj mislel že vačšina pribehu bude na stene a bude to mat najvačšiu vahu , hlavne ked .. viete ako .. prišly tam ladovy zombici … a potom draci … ale ne ne však podme sa 4 serie iba zabijat navzajom a ingorujme drakov a ladovich zombikov.. White walkery niekde utočia ? Alee to neni podstatne to vystrihnime a dajme radšej cely diel o tom ako Joffrey zabija prostitutky , Tyrion jebe prostitku a Cersei jebe svojho brata, ale aby ludia tu show pozeraly tak samozrejme vždy v 9 epizode musia zabit hlavnu postavu aby to divakov šokovalo a donutilo ich to pozerat serial pretože čakaju odplatu .. ktorej sa nikdy nedočkaju.

#3234 Athaeneus #3236 kaprissone
10.6.2014 | 17:55:22
Athaeneus

#3233 kesuaus: To je právě věc, která mi na GoT přijde geniální a naprosto jedinečná. Máloco tolik vystihuje dnešní smýšlení…

10.6.2014 | 18:09:09
Khardoom

whitewalkeri ale u zdi vubec nebyli a hromada polointeligentu tu jen píše hovadiny protože nedokážou pochopit jednoduché věci a sloučit koukání s myšlením a pak si jen stěžují ani neví na co a pomlouvají jediný pořádný seriál v současnosti…

#3239 kesuaus
10.6.2014 | 18:22:06
kaprissone

#3233 kesuaus: Taky jsem si to myslel. Myslel jsem si, ze Starkove budou ti, o kterych se to bude tocit, ze brzo bude nejaky fight mezi nima a ww a tim to cele zacne. Nepochyboval jsem o tom, ze Jaimeho a Cersei postine kruty trest za to, co udelali. A dalsi, a dalsi, a dalsi.. po nekolika dilech jsem pochopil, ze to vubec neni serial na happy-end a ze vlastne vubec nevis, co se nejak bude dit. A jsem za to rad, je to serial, kterej tu nikdy nebyl a dlouho neco podobnyho nejspis nebude.

#3241 kesuaus
10.6.2014 | 18:28:55
Wolfinator1

Whitewalkers nemaj hlavně kam spěchat, je čas netíží :D takže klidně můžou ještě pár let sbírat zombíky za zdí z divokých :D

10.6.2014 | 18:36:47
ValKing

Mě se díl moc líbil, upřímně sem se bála, že někde zařve Sam, naštěstí výjimečně někdo dodržel svůj slib že neumře. :D Mám otázku, která bude asi vtipná, vzhledem k tomu, co se tu řeší, ale – JE DUCH ŽIVEJ ? Já jen, že nikde nebyl vůbec vidět od tý doby, co ho pustili, ani po bitvě, navíc jsem docela čekala, že když už jde John za Zeď, tak si vezme aspoň toho Ducha, když ne meč. Tak se jen chci ujistit, že ho někdy během bitvy někdo nepropíchl a radši to neukázali, aby se nepřestali dívat milovníci zvířat.

Nejdojemnější scéna pro mě byla, když ti stateční dole začali odříkávat přísahu, mezitím, co se na ně řítil obr. Když jsem se na to navíc dívala podruhý a už věděla, že to nepřežijou, tak jsem měla slzy v očích, fakt, že jo, to se povedlo tahleta scéna. Naopak smrt Ygritte mě nijak nepřekvapila a musím říct, že úplně extra nedojmula. Tak nějak mi přišlo, že si to celkem i zasloužila za všechny ty nevinný lidi, co zabila. Pravda, nezabila Fialku a ani Johna, ale co by s ní bylo, kdyby přežila? Podle mě by jí stejně zabil někdo jinej, kdyby to neudělal ten kluk… Ta by se asi jen tak nevzdala. Smutný, ale prostě to tak muselo být. „You know nothing, John Snow!“ mi bude chybět.

#3240 kesuaus
10.6.2014 | 18:53:38
kesuaus

#3235 Khardoom: Ak si naražal na mna tak ja som nemislel že boly pri stene ale utočily na „fist of the first men“ ??

10.6.2014 | 18:57:10
kesuaus

#3238 ValKing: tiež nerozumiem kde zmizol ten vlk .

#3242 Engeneer
10.6.2014 | 18:58:55

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Game of Thrones

Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Prequel

Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama