Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024 -
Brian Fortune
28.11.1965 | 28.11.2024 -
Ben Crompton
28.11.1974 | 28.11.2024 -
Stephen Dillane
30.11.1956 | 30.11.2024 -
Essie Davis
30.11.1970 | 30.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3236 kaprissone: Praveže v tejto serie to bol celkom by som nazval že „lacny šok“ Nebolo to vôbec o tom že ze to bolo nečakane proste spravily ti viac šokujuce ako v knihe podla toho čo som čital „tam mu iba vrazil pest a tak mu rozbil lebku“ . To nebolo o ničom inom než proste šokovat divakov aby o tom viac divaci rozpravaly a ziskalo GoT viac fanuškov .. Tak isto nejde mi o to že su tam taketo veci ide mi o to že 50% dielu je v Kings landing a 90% s toho tam len jebu zo štetkamy alebo tam kecaju o blbostiach atd .. A bojuju proti sebe namiesto toho aby zastavily napriklad dany alebo whitewalkerov a wildlingov čo su najvačšie hrozby
#3243 Engeneer#3240 kesuaus: došli prachy :-)
#3241 kesuaus: A proč by se v King's Landing starali o Sever? Věří, že Chodci jsou jen legenda a proč by chtěli řešit Divoké, když by jejich první cíl byl Sever, se kterým byli ve válce?
#3244 kesuaus#3243 Engeneer: Em, nerozosielaly nahodov uplne všade tie vrany ? White walker napadol toho aemona , všetci v nočnej hliadke už asi white walkera videly alebo aspon nepochibuju o ich existenicii ked ma kings landing špehov všade to proste si mislia že sa tam všetci zblaznili ??? Aj to že ma dany drakov uverily a to je dalšia vec , prvy ciel deanarys bude kings landing čiže to by maly riešit ale neriešia .
#3245 Engeneer#3244 kesuaus: Pleteš si pojmy, oživlá mrtvola není white walker, ten co řádil v černém hradu v první sérii byla mrtvola. Když je White Walkeři napadli na Pěsti, Sam poslal havrany bez zpráv a jestli rozeslali něco potom, co se vrátili, to už neřekli. Jediné co poslali je žádost o pomoc proti divokým. A navíc v první sérii poslali Thorneho do KL aby jim o oživlých mrtvolách pověděl a akorát se mu tam vysmáli.
#3249 kesuausMužete mi nkdo prosim povedět něco k historii Harenhallu?snad sem tamzaslechl ze je prokletej ze kazdej kdo ho ma na to dojel nebo jak to s tim je?a to jezero s ostrovem tam?diky
#3248 Engeneer #3248 EngeneerHarrenhall*
#3246 mouse123: #3246 mouse123: Harrenhal postavil král Harren Černý, král Železných ostrovů. Byl to největší hrad v Západozemí a údajně nedobytný. Když se Aegon vylodil, Harren byl první, který povstal na odpor, ale draci zautočili a všechny ve zdech upekli zaživa. Z největšího hradu se stala ruina a všichni kdo od té doby hrad vlastnili dopadli špatně, takže se rozšířilo, že je prokletý.
Na ostrůvku v jezeře (radši do spoileru, ikdyž je to historie)
se před tisíci lety konala „mírová konference“ kde Děti lesa a První lidé zakopali válečnou sekeru a spojili se proti Bílým chodcům.
#3245 Engeneer: A ožival mrtvola je ako normalna ?????????????????????????????????
#3251 Engeneer*oživla važne by tu maly pridat „EDIT“ tlačitko
#3249 kesuaus: Jenže oni mu to nevěřili, mysleli si, že chce akorát dostat více lidí na zeď proto si vymýšlí takové historky, aby se báli.
#3255 kesuausPro ty, co si stále myslí, že hlavní postavy přestanou umírat: https://www.youtube.com/watch?…
#3253 Zdenek0000#3252 pajajs: Happy ending to možná bude. Otázka je pro koho :D (teda pokud nezničí celou planetu)
#3254 Engeneer#3253 Zdenek0000: GRRM už kolikrát prozradil, že to bude mít hořkosladký konec, tedy že Bílé chodce porazí, ale přežije jen Hodor :D
#3255 kesuaus #3261 Zdenek0000#3251 Engeneer: Jaj to dava zmisel .
#3256 Athaeneus#3254 Engeneer: Ne Jon Snow nemôže padnut :D To proste nemôže :D
#3255 kesuaus: Všechno tam má smysl. Zparchantělé Královo přístaviště taky vnímá svoje okolí jako naprosto zparchantělý… Tudíž je jasné, že v jejich očích všechny vrány blafujou.
Narozdíl od tebe, já intriky v přístavišti žeru, protože to je celá podstata GoT. Dle mě taková satira na dnešní společnost. Ničíme pralesy, oceány, ale nikdo tomu nevěnuje pozornost, protože si hrabe na svém nicotném písečku – Paralela s chodci (nebezpečí se blíží ale ty hovada se staraj jen o svoje soukromé zájmy a nic jiného).
#3260 kesuausDobrý díl, hlavně ten klučina Olly potěšil :-)
Ale linka která mi neskutečně vadí je Fialka.
#3258 pajajs #3265 mauvais-ange#3257 borak: Trhala Fialky dynamitem :D
#3184 roman66: to jen trolluješ, nebo jsi doopravdy tak hrozně blbej? :D pár televizních „kritiků“ tohohle kalibru jsem už potkal (jedna ex nadávala na Star Wars, protože nikdy nedokázala pochopit, jak jdou díly po sobě, no joke)…ale vyzvracet takovej román o chybách a nelogičnostech, přičemž na každej jeden bod z tvýho seznamu bylo v seriálu odpovězeno, to teda klobouček dolu… :D
Za mě devítka výbornej díl, dokonce to překonalo i Blackwater (ta mě až zas tak nedostala, bitky na hradbách i před bránou trošku sterilní, pro mě lehce nudný prostřihy na ožralou Cersei, a jen dva vyloženě epický momenty: výbuch lodí a „here comes the Podrick“, proti tomu jsme teď měli scénu s kosou, obři + mamut lahůdka v každym záběru, i když obří lučišník teda vede ;) hořící les, Duch atd atd.). Je teda trochu otázka, jak chtějí tvůrci nacpat do dalšího dílu tolik děje…ale vzhledem k tomu, co zatim naservírovali v týhle sérii, to jsou asi zbytečný obavy.
Jinak mě ale zarazila jedna maličkost. Černý hrad už jsme viděli tisíckrát, ale vždycky kouskovaně. V posledním díle jsme získali lepší, úplnej pohled na vnitřek (perfektně řemeslně zvládnutá „kruhová“ scéna) ALE: nezdál se vám hrad trošku malej? Sníh přece Mancemu nakecával, že v hradu je tisíc vran…kam by se v takový stavbě naskládali? Ani kdyby tam měli ubytování na úrovni koncentráku, tak by se tam neposkládalo víc, než 200 lidí…řešení by možná byly nějaký rozsáhlý katakomby (něco jako v Zimohradu), ale nepamatuju se, že bych v zatim přečtenym materiálu na něco takovýho narazil.
#3262 Engeneer #3269 kesuaus#3256 Athaeneus: Nam ale nič nehrozi , sice ničime oceany a pralesy ale dopad to bude mat až generacie po nas čiže to ma visvetlenie , ale keby boly v afrike niekde POJEBANY DRACI tak by tomu venoval pozornost cely svet .. Ja neviem ja by som chcel aby Game of Thrones už bolo viac fantasy a menej telenovala/komedia . No ok poslednych par časty neboly až tak komicke, no vlastne iba ta čast z oberynom nebola , ta predtim kde bol Tyrion na sude tak bola stale celkom komicka; Oberyn „and did you ?“ Shea „Did I what?“ „Oberyn "Fuck him like it was his last night in this world?“ Proste už je to 4 seria malo bi to nabrat na važnosti mala by bit bitka každu druhu čast a všetci by sa maly triast strachom :D