Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024 -
Brian Fortune
28.11.1965 | 28.11.2024 -
Ben Crompton
28.11.1974 | 28.11.2024 -
Stephen Dillane
30.11.1956 | 30.11.2024 -
Essie Davis
30.11.1970 | 30.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3199 Firefly621: No Greyjoyové taky moc nechtěli dodržovat pravidla :) A fu*king Thenns třeba dodržují pravidla – ta svoje :)
#3203 Firefly621#3180 Orea: Však oni šetrily na toto :D A daly do toho obrovsky rozpočet .. ale potrebovaly by ešte omnoho viac .
#3201 Smooth: No taky za tu vzpouru byli Greyjoyové potrestaní, všichni Balonovi synové padli až na Theona.
#3205 kesuaus#3184 roman66: Ti pozeraš vôbec ten serial ? :O uplne všetko čo si dal ako nelogicke / nevisvetlene tam bolo visvetlene a povedane však tam aj bolo presne ako niektore s tich veci robily . Aryu trenoval 4 epizody čo je velmy malo a jej meč je uplne useless ak ma niekdo aspon lahke brnenie , mislis že za 4 epiozdy sa naučila nejake kung-fu ? Na konci 2 serie zombici neboly pod stenou ti INTELEKT . Ach jaj .
#3203 Firefly621: Theon mal radšej padnut chudak :D
Noo nemusel být celý díl boji na zdi! aby člověk další týden trnul, co bude s Tyrionem. :(
#3211 kesuausPosledná epizóda bola podľa mňa skvelá, trochu ma mrzelo že je tak krátka, ale je jasné že to je seriál a nebude trvať hodinu alebo dve. Čiže vo výsledku som spokojný.
Já byl nadšený od začátku dokonce, hrozně se mi líbí to, že Martin dosáhl strachu o postavy, opravdu jsem si myslel že Jonovo milovaná ho vážně zabije.. Mimochodem ví Mance vůbec, že Jon zradil divoké a je zpět u Noční hlídky ?
#3209 tarava #3210 Engeneer#3208 Cermb0:
Ne, neměl to jak zjistit. De facto hlavně díky tomu útoku do zad ubránili.
#3208 Cermb0: Tak určitě mu bude blbý, proč je zase oblečený v černém :-)
#3229 kutas#3206 Moor8: Važne ? :D Ja by som radšej bol keby bola aj dalšia epizoda na stene cela . Tyrion neumrie to je podla mna jasne . Ale aj keby preboha však to čo sa deje na stene je omnoho dôležitejšie než nejake intrigy v Kings Landing .. Je to taka ironia že na stene je obrovska hrozba a cely westeros jedine co zaujma je že kdo sa dostane na Iron Throne. Uprimne mna už po prvej sezone Kings Landing začal strasne nudit :/. Vačšinou je najvačšia čast epizody tam a namiesto toho aby sme sa pozeraly na dôležite veci tak pozerame na telenovelu v kings landing :D
spoileri 4×10
podľa http://i.imgur.com/ABjp0Mk.jpg (zdroj: zoznam nominácií na emmy za makeup) je v ďalšej epizóde potvrdené že Branova skupina bude bojovať s nemŕtvymi, Bloodraven je tiež istý, Hora sa objaví a Ohař bude ten komu Brienne zahryzne do ucha.
#3214 Smooth#3198 Firefly621: No právě, připadá mi, že si to i zbytečně komplikujou. Tak uvidíme, co vymyslí… ale stejně
měl tam přijet Stannis a bylo by vymalováno :-) To on zachránil zeď a rozehnal divoké. Jsem zvědavá, co s ním vymyslí. Vlastně on už celou tuhle řadu putuje ke zdi a ještě pořád tam nedojel… :-D
#3229 kutas#3212 kiso1561: Ad Brienne a ukouslé ucho..
V knize taky bojovala s Houndem… respektive si myslela, že to byl Hound. Byl to ale Rorge nebo Bitter v brnění Hounda. Vzhledem k tomu, že ty dva zabili Hound a Arya, tak se vlastně dalo čekat, že místo nich potká Brienne skutečného Hounda. A alespoň se dozvíme, zda je lepší bojovník Brienne nebo Hound.
A taky by to mohlo znamenat, že se Brienne v příštím díle nestihne potkat s Lady Stoneheart a Lady Stoneheart by se mohla objevit jen v závěrečném záběru, jak rozhoduje o smrti nějakého Freye… a to by bylo epické :)
#3215 Smooth#3214 Smooth:
… a pokud by Arya zabila Podricka, tak by to byl taky silný moment. Mnohem výraznější, než ostatní Aryiny zabití v téhle sérii.
#3217 MenecNo jak jste tady nadhodili pár teorií o Briane,Arye a Ohařovi
Tak se na to těším asi víc jak na děti lesa, nebo snad i kuš :D. Asi to je tím, že je to změna proti knize a nevím co bude :D !
#3215 Smooth:
jj, hlavně když Podrick se jmenuje Payne. Není náhodou Ilyn Payne na jejím seznamu (ten němej, co popravil Neda Starka).
#3219 kiso1561Môže mi niekdo povedat ked chcem začat čitat od oberynoveho suboja kde mam čitat ? ktora kniha , strana ? Počul som že ževraj v knihach je to nejako inak zoradene proste chcem hlavne si prečitat tu bitku na stene
#3220 Smooth#3217 Menec:
Zase neprirovnávajme Aryu k Horovi ktorý zabíja koho sa mu zachce len preto že má priezvisko Payne by ho nezabila a hlavne ani to nevie.
#3222 Menec#3218 kesuaus: V bouři mečů – kapitola 70 – měla by to být desátá kapitola z pohledu Tyriona v téhle knize. Klidně si ji přečti celou – celá je jen o tom souboji. Stranu ti nepovím, bo jsem to četl v angličtině a každé vydání to může mít trochu jiné.
#3221 kesuaus