Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Stephen Dillane
30.11.1956 | 30.11.2024 -
Essie Davis
30.11.1970 | 30.11.2024 -
Clive Russell
7.12.1945 | 7.12.2024 -
Kristofer Hivju
7.12.1978 | 7.12.2024 -
Ralph Ineson
15.12.1969 | 15.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3120 Wolfinator1: " No být v 1 000 násobné přesile" FTFY
Tak načo ti je obrovska presila ked na teba lety šip ? :D Zabije ta nezaleži na tom či tam je 5 milionov vas alebo si tam sam . Ide o to že proste letely tam šipy oni jasaly zabily jedneho druheho a ten trety v strede to totalne odignoroval az dokim ho tiez nezajebal ten šip :D V realnych subojoch ked videly šipy tak by išly všetci k sebe automaticky a daly by sa do shieldwallu .
#3123 Wolfinator1 #3127 pajajsEšte jedna vec , videly ste ako Jon Snow šermoval ? Tak mal svôj meč zvladat aj hora , a ak ho tak nezvladal tak si mal zobrat menši meč.
#3123 Wolfinator1#3121 kesuaus: Jsou prostě asi blbý no a nejsou z The Vikings nebo římské legie :D a nebo jsou statečný :D.
#3122 kesuaus: Jon umí no, samozřejmě se najdou chybičky všude, třeba Tormund prošel kolem jednoho bratra ten spadl ( asi mrtvý ) a nebylo vidět, že by se ho dotkl mečem :D, nebo na schodech když Styr sestupuje jde proti němu chlap se štítem a mečem, Styr seká do štítu a týpek má meč dole, místo toho aby nechráněného Styra probodl :D ale to bych byl už moc hnidopich a celkově se mi díl MOC LÍBIL
Nevíte co myslela Ygritte tím že Jon nic neví? Už několikrát to v seriálu zmínila. Jak Aemon vykládal něco o té tvé kterou miloval ještě se o ní něco dozvíme? Dík :)
#3125 YgritteAnna #3127 pajajs#3124 Stanniss: Myslela tím, že Jon nic neví. Prostě hláška. Jinak o Aemonově milé není v knize ani řádka, pokud se nepletu, ale docela by mě zajímalo, co byla zač ;)
#3126 Wolfinator1#3125 YgritteAnna: Ani by mě nepřekvapilo, kdyby Aemonova milá byla nějaká babička Starková nebo tak něco a bylo by to ještě víc promíchaný a zamotaný :D
#3124 Stanniss: Dle mě by to mohla být Lady Ollena, ale o tom pochybuji…
#3121 kesuaus: Nějak jsi zapomněl, že Divocí nemají disciplínu ani žádnou taktiku… jsou sjednocení jen jednou věcí a to dostat se za zeď ;)
To, že tam nebyl souboj s obrem u vnitřní brány beru jako hodně špatnej vtip…
#3132 pajajsJe mi líto Rose Leslie. Moje nejoblíbenější postava je mrtvá. V Downtonu taky moc dlouho nevydržela. JJ, Skotové to maj těžký.
#3130 YgritteAnna#3129 AroganceSama: Taky jsem jí měla hodně ráda. Ale překvapivě mě víc vzala smrt Pypa a Grenna, nejspíš proto, že s Ygrittinou smrtí jsem počítala a byla jsem s ní dopředu smířená, ale smrt těch dvou v knize nebyla.
#3131 AroganceSama #3133 pajajs #3159 kesuaus#3130 YgritteAnna: No, asi mi rozumíš, že Ygritt je trochu jinačí šálek kávy. :D
#3135 YgritteAnna#3128 Migueli: Hodně špatnej vtip jsi ty… Co by jsi chtěl vidět na souboji s obrem? To jak je tam všechny drtí jednou rukou a potom skape na rány od meče? Takhle ti to aspon dodalo tu „ATMO“ v tunelu.
#3130 YgritteAnna: víc mě vzal Grenn než Pyp :( Grenn byl pravej chlap a bez něj by tunel padnul
#3136 YgritteAnnaJinak filmový režisér se pozná, ten oblet kolem nádvoří bez jediného střihu byl parádní :-)
#3131 AroganceSama: Ale zase zemřela v boji a na hradě, kterej vždycky chtěla vidět. nejlepší smrt, kterou mohla mít. A myslím, že Jona by nestřelila. A ten malej fakan mě pěkně naprudil, jak pak ještě na Jona kývnul (ale zase ho chápu a nemohl vědět, koho to střelil).
#3137 kiso1561 #3138 pajajs #3161 kesuaus#3133 pajajs: já jsem je brala (hlavně díky knize) jako nerozlučnou dvojku, takže mě mrzí oba stejně. Ale Grenn byl nesmírně statečnej v tom tunelu, jak se na ně ten obr řítil a oni opakovali přísahu, to byla silná scéna.
#3135 YgritteAnna: To kývnutie bolo skvelé, mi pripomenulo Stannisa z knihy :D
#3135 YgritteAnna: Ten malej fakan k tomu měl důvod… Zastřelila mu tátu…
#3139 pajajs #3140 YgritteAnna#3138 pajajs: Navíc za smrt Ygritte může Sam, protože ten řekl tomu klukovi at si sežene zbran -_- :D
#3140 YgritteAnna#3138 pajajs: Však já vím, jenom mě štve ;)
#3139 pajajs: Jó, všechno svedeme na Sama Zabijáka :D