Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024 -
Brian Fortune
28.11.1965 | 28.11.2024 -
Ben Crompton
28.11.1974 | 28.11.2024 -
Stephen Dillane
30.11.1956 | 30.11.2024 -
Essie Davis
30.11.1970 | 30.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#3135 YgritteAnna: Asi si zabudal že Ygritte zabily otca a mamu toho fakana :D
#3170 YgritteAnna#3158 pingueeen: Nebyla, ma to byt kompenzace za vynechany Tyrionuv retez v bitve na Blackwater.
#3183 T.TJa sem docela rad ze Ygritte umrela. Nemel sem ji rad a tesil sem se az od ni bude pokoj.
#3167 kesuaus #3171 Firefly621Smrt Ygritte me tez moc nevzala. Nevim. Kdyz si tak beru, jaka smrt me v celem serialu nejvice vzala je smrt khala Droga. Ale celkove me smrti az na slzy v tomto serialu moc neberou. Takova jina je smrt Debry :-( ach muj boze :-(
#3166 kesuaus#3152 pajajs: to usuzuji z traileru
#3164 Markoman96: Ako, neni to spoiler ? Ten koniec tvojho komentu ?:d Ako toto sice neni Dexter forum ale určite su tu ludia ktory ešte možno nedopozeraly dextera .
#3168 Markoman96#3163 garvon: Ygritte bola the best . Ygritte for the king . Wow to by bolo :D . No , určite lepšie než Khalesii
#3169 Markoman96#3166 kesuaus: Za to se kdyztak omlouvam. Ale myslel jsem ze kdyz dexter uz skoncil, tak jim to nebude vadit. Je mi to fakt lito.
#3167 kesuaus: Teda pro me je ted tuto sezonu nejlepsi postava Sansa… ja ji proste zboznuju.
#3170 YgritteAnna#3169 Markoman96: Jo, ta se vytáhla, hlavně jak začala v Orlím hnízdě intrikařit.
#3161 kesuaus: Jojo, to vim (ale mámu zabil Styr)
#3163 garvon: Souhlasím, za to co prováděli, když se dostali na jih zdi, si to divocí zasloužili a odpovídá to i na otázku proč je tam nemůžou prostě pustit, jsou to hrdlořezové a neznají žádná pravidla, jen právo silnějšího. A neměla jsem jí ráda ani předtím, přišla mi prostě hloupá.
#3173 kesuaus #3197 SmoothNerada kritizuju, většinou si klepu na čelo, co byste jako ještě chtěli, když si někdo stěžuje… ale teda čekala jsem, že ta bitva bude víc epická :-( uvnitř hradu dobry, ale za zdí?? Kde byly masy divokých, útočící na zeď a snažící střílet na vrány z luků? a obránci zdi tam působili, že měli docela leháro… pak shodii pár sudů, zabili jednoho obra a bylo po útoku.. Podobností s Blackwater bych si hlavu nelámala, když je to tak i v knížce…
těšila jsem se, jak se zčistajasna vynoří Stannis a rozseká je na hadry :-(
Jon jdoucí za zeď mezi zbylých 99000 divokých tomu nasadil korunu, co si jako myslí, že s ním udělají? proč by ho neměli podříznout jako podsvinče? Celou epizodu jsme se věnovali jen Zdi, tak nechápu, proč to roztahovat ještě do další, ať už pokračováním bitvy, nebo čímkoliv, co tam Jon hodá vyřešit. Měli to rázně uzavřít tím ve spoilertagu, nějakou říznou scénu a kecy si nechat na příště :-D
#3175 kesuaus #3193 ZouZojahttps://www.youtube.com/watch?… 1:47. Pametate čo som predtim vravel o nerezovej ocely ? :D
#3177 Firefly621#3171 Firefly621: Ona bola užasna :D Nebola hlupa , Jon Snow bol hlupy ak by ju zabil vela veci by sa stalo inak . A mala taky „charm“ :D.
Sceny medzi Ygritte a Jonom za stenou boly vždy zabavne pozerat :D
#3172 Orea: Tak mislim si že z velkej časti ide rozpočet pozry na tento diel , a stal viac ako blackwater . Zaplatit destiakam extra hercov + ich kostimy + niekoho kdo ich nacviči etc je tažke :D A predstav si že by tam malo zautocit naraz tisicky .. je to serial , už toto je velmy velmy kvalitne na serial , nemislim si že uvidime nejaku obrovsku bitku :/ Ako 100 tisic wildlingov naraz utočiacich na hrad možno proti dalšej armade (ked pridu posily , ak pridu) .Tipujem že v 6 knihe sa toho udeje velmy vela (nečitam ale podla toho čo ludia hovoria) takže by ma zaujmalo ako zoberu na to rozpočet :D Však to bude každy diel stat tak isto ako nejaky hollywood blockbuster.
#3180 OreaV příštím dílu tipuju ohledně zdi
žádná giga bitva, Jon bude vyjednávat s Mancem ve stanu, uslyší rohy a boj vyjdou ven a kolem nich už to sekají Stannisovi jezdci ( max jeden záběr na počítačem udělanou větší skupinu Stannisovi armády, ale většinou několik jezdců co jedou mezi stromy ) , Jon někomu sebere meč, zajme Manceho a v tom když už jsou divocí skoro rozprášeni k Jonovi přijíždí hrdině Stannis. !
#3173 kesuaus: No podle mě si to představovala všechno moc jednoduše. Neposlouchala Jona když jí říkal, že divocí nemůžou zvítězit a i když věděla co je zač, myslela si nejspíš, že se nevydá varovat posádku Černého hradu. Prostě mi přišlo hrozně naivní, jak si myslela, že se kvůli ní Jon stane jedním z divokých.
#3180 Orea #3183 T.T#3058 Smooth: Já jsem od něho nic jiného neviděla tak nemůžu moc soudit :-) Však to neberu jako jedinou pravdu, jen že se řešil ten Jaime a říkal tam o Jonovi, tak snad to má podložené… o toho Jona mi šlo ;-) co se týče Neda a Arthura Daynea, Ned ho zabil, což svědčí o tom, že musel být hodně dobrej bojovník. Daynea zmiňuje taky na konci, ale je fakt, že v žebříčku dal přednost i Brienne :-D Dávalo by to smysl, kdyby se chtěl věnovat převážně živým a známým ze seriálu, ale zase tam má toho mystery rytíře… o něm moc nevím, ale asi fakt docela přešlap, vzhledem k ostatním :-)
#3179 Firefly621 #3197 Smooth#3178 Orea: To se možná dá vysvětlit tak, že když se neví kdo to je, může to být klidně někdo pořád živý. :D Ale podle mě to byla L. :)
#3181 Orea#3177 Firefly621: naivní to bylo, ale my Jona známe líp, než ona ;-) hodně vran dezertovalo, tak proč by nemohl on? a stejně neměli na výběr, na severu by je dostali bílí chodci a byla by z ní nemrtvá, tak proč to nezkusit, v případě neúspěchu je aspoň vrány spálí…
#3175 kesuaus: na co jiného dát hodně peněz z rozpočtu, když ne na tohle? a pokud mají málo, mohli si ušetřit na zbytečných scénách, co nebyly v knize..
třeba Craster's keep atd
a udělat pořádnou epickou bitvu. Taky mi Blackwater přišla epičtější (sakra, to neexistuje jiny slovo? :-D ) než tahle, přemýšlím, kde jsem tenkrát byla v knihách, teď mám možná zvýšené očekávání i kvůli knize..
#3202 kesuaus