protože tu si hraje každej na svým písečku a vedení-jestli je tu vůbec nějaky nejni schopny to ukorigovat, mrda serialu a kazdej si dela jak chce na tom a tom kterej se mu líbí…
Dobrý den, vidím vpravo filtrování podle žánru a roku vzniku. Dá se nějak filtrovat podle země, když mě příliš nezajímají seriály americké, ale chtěl bych zobrazit třeba norské krimi?
Dobrý den, nevím přesně jak to tady funguje,ale člověk za zeptání nic nedá.Už dlouho scháním titulky na film Messi (2014). Tak sem se chtěl jenom zeptat jestli by nešli nějak udělat. Pokud to sem nepatří tak se omlouvám,ale tonoucí se i stébla chytá. Díky moc za odpověd Plaček
Dobry vecer vespolek ja len jednu otazku-ak uz tu bola tak sa ospravedlnujem-preco neprekladate poslednu seriu Better call Saul?Za odpoved vopred dakujem, Václav
#2200 1Bobesh1: Napsal jsi „Takovou funkci u nás nabízíme“.
#2202 1Bobesh1Z toho logicky usoudíl, že nabízíme.
#2201 KevSpa: A geniální T9 si občas dělá co chce.
To se omlouvám za nedorozumění. Titulky na žádost neprekladame.
#2200 1Bobesh1: nezlob se já tam vidím – takovou funkci u nás nabízíme..takže jsem to pochopil jinak než jsi to chtěl napsat ale už to chápu
ahojte. prosím vás, ako si môžem pozrieť seriál This is us.. štvrtú sériu? Okrem traileru neviem nikde nič iné nájsť. ďakujem…
#2205 1Bobesh1#2204 fanka174: Ahoj, u nás si nic nepustíš. Překládáme titulky a píšeme novinky o seriálech.
#2214 fanka174Chci se zeptat proč se od 3 serié a 3 dilu přestali dělat titulky k seriálu S.W.AT dík za odpověd
#2207 1Bobesh1#2206 borec1125678: Ahoj, bohužel už na ně překladatel neměl čas a nikdo nový se k překladu zatím nepřihlásil.
protože tu si hraje každej na svým písečku a vedení-jestli je tu vůbec nějaky nejni schopny to ukorigovat, mrda serialu a kazdej si dela jak chce na tom a tom kterej se mu líbí…
#2209 1Bobesh1#2208 kingsizeboss: Ahoj, můžeš se k nám přidat a začít to korigovat s námi. Budeme jen rádi, když nám s tím vším pomůžeš. Je toho fakt hodně.
Dobrý den, vidím vpravo filtrování podle žánru a roku vzniku. Dá se nějak filtrovat podle země, když mě příliš nezajímají seriály americké, ale chtěl bych zobrazit třeba norské krimi?
#2211 1Bobesh1#2210 pettydroid: Ahoj, tak to se zatím bohužel nedá :)
Tak to je škoda :), ale díky za odpověď.
Dobrý den, nevím přesně jak to tady funguje,ale člověk za zeptání nic nedá.Už dlouho scháním titulky na film Messi (2014). Tak sem se chtěl jenom zeptat jestli by nešli nějak udělat. Pokud to sem nepatří tak se omlouvám,ale tonoucí se i stébla chytá. Díky moc za odpověd Plaček
#2217 1Bobesh1#2205 1Bobesh1: aha, tak ďakujem a nevieš mi povedať, kedy budu titulky k prvej časti štvrtej série seriálu This is us..?
#2216 Kubc6aZdravím! Nepustí sa niekto do 3.série Burden of Truth? Dík za info!
#2217 1Bobesh1#2214 fanka174: Celá série má titulky, ale v češtině. Slovenské titulky se neplánují.
#2213 cervenacek: Ahoj, filmy neprekladame.
#2215 GolfLC: Ahoj, titulky neplanujeme.
Dobry vecer vespolek ja len jednu otazku-ak uz tu bola tak sa ospravedlnujem-preco neprekladate poslednu seriu Better call Saul?Za odpoved vopred dakujem, Václav
#2219 JoeySid #2220 1Bobesh1#2218 vaclavhajzer: https://www.edna.cz/…r-call-saul/ v pravo si přečti stav překladu a vše bude jasné :)
#2218 vaclavhajzer: Ahoj,
Protože titulky dělá Netflix a jsou dostupné během záhy po premiéře epizody.