#2181 DAnnyWake: Ahoj, titulky neplánujeme, seriál se vysílá na HBO, kde jsou titulky dostupné.
Zatím je však nikdo neripnul a takové věci my tady neděláme :)
Zdravím vás, chci si zde stáhnout 4 sérii This is us ale jen mě to háže na trailery. Jak si stáhnu prosím jednotlivé díly, na co mám kliknout? Díky. Raduna
Zdravím, rád bych mrknul na seriál Neviditelný (The invisible man) z roku 2000…našel jsem ho tu ale titulky mi to nenabízí. Mohl by někdo poradit? Jelikož v originále bych ho snad sehnal , bohužel v cz ho asi neseženu, přestože kdysi dávno v televizi byl. díky za rady
Nevie niekto prečo nie je možné stiahnuť titulky k 20 a 21 rade ghost adventures, keď je možné vidieť, že titulky sú vytvorené a nahrané, ale ich stiahnuté nie je možné. :/ Vďaka za info a ospravedlňujem sa ak sa to už riešilo.
Diky za odpoveď. Poväčšinou ak neboli titulky k niektorým dielom tak pri epizodach neboli ani zobrazené vlajky titulok preto ma to zmiatlo, že zobrazuje tam slovenské a americké titulky ale stiahnúť sa nedajú. Ale vďaka za odpoveď. Dúfam, že neikto sa pustí do prekladu aj ďalších sérií.#2193 tominotomino:
McMillions , buou titulky ??
#2182 1Bobesh1#2181 DAnnyWake: Ahoj, titulky neplánujeme, seriál se vysílá na HBO, kde jsou titulky dostupné.
Zatím je však nikdo neripnul a takové věci my tady neděláme :)
Asi je to blbej dotaz .. ale nevím jak si např přehrát Boku no hero academy .. díky za opdověď
#2184 1Bobesh1#2183 Tekashi: Ahoj,
U nás si nic neprehrajes. Překládáme titulky a píšeme články o seriálech.
Ahojte, viete mi poradiť, či tu nájdem titulky na Seinfelda? Neviem, akým spôsobom tu tu funguje a ako s k nim dopracovať. Ďakujem:)
#2186 1Bobesh1#2185 MichalB: Ahoj, titulky neplánujeme.
dobrý den, kdy se objeví titulky k seriálu-Dead Lands?
#2188 1Bobesh1#2187 zdenda89: Ahoj, preklad seriálu neplánujeme.
Zdravím vás, chci si zde stáhnout 4 sérii This is us ale jen mě to háže na trailery. Jak si stáhnu prosím jednotlivé díly, na co mám kliknout? Díky. Raduna
#2191 1Bobesh1Zdravím, rád bych mrknul na seriál Neviditelný (The invisible man) z roku 2000…našel jsem ho tu ale titulky mi to nenabízí. Mohl by někdo poradit? Jelikož v originále bych ho snad sehnal , bohužel v cz ho asi neseženu, přestože kdysi dávno v televizi byl. díky za rady
#2191 1Bobesh1Ahoj,
#2189 Raduna: U nás si nic nestáhneš
#2190 Dohnny: Titulky bohužel nejsou dostupné.
#2196 DohnnyNevie niekto prečo nie je možné stiahnuť titulky k 20 a 21 rade ghost adventures, keď je možné vidieť, že titulky sú vytvorené a nahrané, ale ich stiahnuté nie je možné. :/ Vďaka za info a ospravedlňujem sa ak sa to už riešilo.
#2193 tominotomino#2192 Ceki: To proto, jelikož k těmto řadám titulky nejsou.
#2194 CekiDiky za odpoveď. Poväčšinou ak neboli titulky k niektorým dielom tak pri epizodach neboli ani zobrazené vlajky titulok preto ma to zmiatlo, že zobrazuje tam slovenské a americké titulky ale stiahnúť sa nedajú. Ale vďaka za odpoveď. Dúfam, že neikto sa pustí do prekladu aj ďalších sérií.#2193 tominotomino:
#2195 tominotomino#2194 Ceki: Vlaječky tam jsou vždy. Když jsou ale zešedlé, tak titulky nemají. Když jsou naopak jasně barevné, titulky tam jsou.
#2191 1Bobesh1: je tu možno o titulky požádat aby je někdo udělal? jelikož první serii filmu mám i s anglickymi titulkami. Děkuji za odpověď
#2197 1Bobesh1#2196 Dohnny: Takovou funkci u nás nabízíme.
#2198 Dohnny#2197 1Bobesh1: můžu někoho požádat aby mi poradil jak to zde funguje s takovým požadavkem? děkuji
#2200 1Bobesh1budou dalsí titulky k 68 Whiskey
#2200 1Bobesh1#2198 Dohnny: Však píšu, že titulky na přání nevytvarime. Naši překladatele si vybírají seriály na preklad sami.
#2199 viper22: Ahoj, titulky jen přebíráme, takže jak to bude s dalšími nevíme.
#2201 KevSpa #2203 Dohnny