Živí mrtví (The Walking Dead)
92/100 - 1 121×

Živí mrtví(The Walking Dead)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
VOD
Netflix | Disney Plus | Max
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

Cermb0

#4840 k_ub0: Herečka to určitě stejná není, ale nad tou podobou jsem se také zamýšlel.. Napadlo mě jestli to není v reálu její příbuzná. :) Nebo to je záměr autorů, aby měli fanoušci pocit, že je podobně šílená jako Mary

#4843 k_ub0
3.3.2015 | 14:45:07
Hodooor

#4828 HardyCz: A to ještě nedávno se tu všichni strachovali jestli se ten herec dožije konce seriálu jestli už není na Ricka moc starý…a stačilo jen ostříhat :)

3.3.2015 | 14:48:48
k_ub0

#4841 Cermb0: Tak dočital som sa ze to je jej staršia sestra a ze to je zámer autora VW aby to pripominalo Terminus ale neviem či je natom pravdy ale proste hned jak som ju zbadal tak ze mi je odniekal povedoma a proste sa podoba na tu Marry či jak sa volala či su rodina neviem či je to pravda ale obe maju modre oči rovnake vlasy rovnaky nos usta :D

#4844 Jirkason
3.3.2015 | 15:39:10
Jirkason

#4843 k_ub0: Tak to nevím, kde jsi se to dočetl, ale stačí se podívat na wiki a zjístíš, že nemají spolu nic společného. Podobnost tam také žádnou nevidím.

3.3.2015 | 16:00:51
Karas

Tento díl se mi opravdu líbil a připomínal začátky TWD ať už atmosférou nebo poznáváním nových věcí. Jsem zvědav kdo sebral tu Rickovu zbraň osobně bych tipoval –

Tu malou potvůrku, která za brány Alexandrie pro bombóny chodit určitě nebude :) myslím, že donáší Neganovy nebo ty lidi co vyhodila ta rádoby hodná paní Alexandrie budou její rodiče … uvidím a už se nemůžu dočkat dalšího dílu

#4846 Scenárista s veľkým S
3.3.2015 | 16:18:43
Scenárista s veľkým S

#4845 Karas:

Tak učíte každý deň chodí a donáša 200 km informácie a o čom :D ak si nečítal komiks tak asi nevieš že okrem Alexandrie existujú aj iné kolónie

Mimochodom Negan ma takú silu že nepotrebuje sliediť ak alexandriu chce tak si ju vezme

#4850 Karas
3.3.2015 | 17:59:12
k_ub0

V tejto 5 sérii zomrie Daryl dixon ked bude zachranovať Carol pri prestrelke .. Prezradil to jeden z ludí ktorí pracuje na Seriali WD . To ským bude prestrelka a kto další umrie z hlavnych postav už nechcel prezradit.....

#4848 tomsn40
3.3.2015 | 18:08:27
tomsn40

#4847 k_ub0: Si děláš prdel, ne? Ano, je to má chyba že jsem nato klikl ale tohle je sakra velký spoiler !! :(

#4849 L0newolf #4852 k_ub0
3.3.2015 | 20:07:45
L0newolf

#4848 tomsn40: nevěř všemu, co se říká/píše na internetech ;-)

3.3.2015 | 20:12:39
Karas

#4846 Scenárista s veľkým S: Správně, komiks jsem nečetl a tím pádem nevím o tom jak daleko je Negan, jak velkou skupinu má a další podrobnosti proto jsem psal „osobně bych tipoval“ (navíc né vždy se seriál s komiksem shoduje) :)

3.3.2015 | 20:47:05
k_ub0

#4848 tomsn40: Srandujem HAHAAHA skoro som tomu uveril sám ale to ze umrie daryl je stale ta možnost :D

3.3.2015 | 21:03:59
Remssley

Daryl s napíchnutou vačicí na pohovoru nemá chybu :D

4.3.2015 | 8:13:33
Cermb0

Myslíte, že v této sérii ještě někdo z hlavních postav umře? Já si myslím že ne, teda nevím jak Sasha, protože její herečka byla těhotná ale v současných dílech už měla bříško celkem velké, jen to tvůrci zamaskovali. :) Negana bych rád viděl ve finálním díle, ale spíš to vidím na mid season finale v šesté sérii.

#4855 L0newolf
4.3.2015 | 10:45:08
L0newolf

vzhledem ke komixové předloze bych tipoval Abrahama a/nebo Glenna #4854 Cermb0:

4.3.2015 | 11:02:20
marush90

A kam zmizel ten Morgan? Jsem zvědavá, jestli ovlivní nějak děj…

#4857 kiso1561
4.3.2015 | 11:15:33
kiso1561

#4856 marush90: nikam nezmizol, tvorcovia potvrdili že scény s ním sa odohrávajú o niekoľko mesiacov neskôr

4.3.2015 | 15:05:55
Geek

Vejrám. Martyrium, protrpěné u několika posledních extrémně nudných dílů totiž začíná nést své ovoce. K parádní epizodě, jakou dvanáctá jistojistě byla, náhle stačí oholit a ostříhat Ricka, odsunout zombíky na vedlejší kolej a rozehrát Funny Games USA v nové komunitě. Psycho a hutná nálož existencionálního dramatu se vracejí a seriál atmosférou konečně připomíná jeho legendární začátky před pěti lety. Třikrát hurá! Slaboši nepřežijí, to je motto dne. Podobnou depresivní nálož svět TWD potřeboval, a snad se podle comicsu pojede co nejdéle to bude možné. A proto vítám nové policisty Ricka a Michonne a těším se, jaké různé prohřešky proti zločinu budou muset v jejich novém domově řešit. Jeden, dva hlavní potížisté již vystrkují růžky, ostatní na sebe jistě nenechají dlouho čekat. Nezahrávejte si se šerifem, zvlášť když mu pomalu začíná solidně hrabat. Protože bezpečí? Nic takového na světě už dávno neexistuje a on to ví. On ví…

4.3.2015 | 16:44:46
Hodooor

Nejsem sice architekt, jako manžel Deanny, co měl údajně stavěl ten ocelový plot, ale proč má podpory z vnějšku a ne zevnitř? Pokud slouží jako obrana proti náporů zombíků tak jsou na špatné straně, a taky z vnější strany se přece dají snáz strhnout, dá se po nich líp vyšplhat atd, má to nějaký význam?

#4860 Thomas Morta #4863 k_ub0
4.3.2015 | 19:45:01
Thomas Morta

#4859 Hodooor: Také jsem o tom přemýšlel – a upřímně doufám, že je to buď filmařská chyba, nebo tam mají několik vrstev opevnění a Rick zrovna přecházel mezi nimi…

4.3.2015 | 20:04:30

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Další seriály

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama