Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!
Konec The Walking Dead
Další seriály
Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Daryl Dixon a The Walking Dead: The Ones Who Live. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Margot Bingham
6.12.1987 | 6.12.2024 -
C. Thomas Howell
7.12.1966 | 7.12.2024 -
Michael Traynor
12.12.1975 | 12.12.2024 -
Carlos Navarro
14.12.1980 | 14.12.2024 -
Karl Makinen
15.12.1970 | 15.12.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
Sakra zapoměl sem dodat že Carl i když vyváděl po celou tu dobu 1–4 sérii blbosti tak se od epky 12 mění jeho chování našel si nový kamarády,jeho sestra není mrtvá,dokonce to vypadá že bude mít první holku v seriálu a konečně neuvidí před jeho očima jak někoho masožrout trhá na kusy nebo jak jeho táta zabijí jak mrtvý tak i chodce.
Víte co mi tu opravdu chybý? tlačítko upravit místo mrtvých živý :D
Tak ono tohle všechno je těžký pro všechny postavy, ne jen pro Carla. Hodně postav se hrozně změnilo, asi nejvíc Rick, Carol, teď i Michonne a Glenn (akorát ten byl dřív zábavný a teď už moc ne). Ale u Glenna tam udělali chybu, že mu nedávali moc prostor a udělali z něj „manžela“ :) .
Od chvíle, co zastřelil svou mámu jsem Carla bral jako nejlepší postavu… To se potvrdilo sejmutím i toho kluka.
přesně ze začátku byl Carl takovej… nevim.. ale poslední dobou je lepší a lepší :D !
http://www.stargate-dm.cz
#4888 Thomas Morta: Přesně o to jde. Všechny ty postavy, které byly pro nás „zlé“ měli nějaký důvod, proč se takovými staly a právě proto je to teď s Rickem takové nahnuté. Sami v seriálu můžeme vidět to, že jsou tam odkazy na Guvernéra, jelikož se mu Rick začíná podobat, my to vidíme z toho vývojového hlediska (a dokážeme mu to odpustit) a myslím, že sám Rick si to taky uvědomuje (z toho, co řekl Dianně a z toho, že o svém plánu řekl jen Carol a Darylovi, protože ví, že ti ho v tomhle podpoří spíš, i když budou mít jisté výhrady). Kdyby tam ten vývoj nebyl a Rick by fakt udělal nějakou prasárnu, která by sice pomohla skupině, ale už by to bylo za tou hranicí civilizovanosti a toho „neseme oheň“ (odkaz na McCarthyho Cestu), tak bychom ho odsoudili stejně, jako Guvernéra a jemu podobné, ale takhle ho můžeme ospravedlnit, protože miluje Judith a Carla a dělá to pro dobro našich postav.
To je momentálně pro mě momentálně to nejzajímavější, kam až to zajde.
hlavně Rickově skupině odpustíme cokoliv protoze na to koukame z jejich pohledu.. kdyby TWD bylo dejme tomu o Guvernérovi a jeho skupině, tak to taky nejspíš budem brát za dobrý, protože to uvidíme z jeho pohledu a bude taam ten hlavní,No možná neodpustili bychom mu to jentak .. přece jenom chtít lidi obrat o místo kde jsou v bezpečí (věznice) neni správný, ale tak to dělal pro sebe a ochranu svých lidí.. i když je tim spíš zahubil… prostě se tu ukazuje že při apokalypse jsou největšim problémem lidi.. :D
napsala jsem to celkem blbě :D no jo no moje vysvětlovacíumění :D ale doufám že někteří pochopili co jsem tim chtěla říct :D
Mě se furt něco nezdá na té nové komunitě :D už jen to, že tam byli den a hned se rvali :D Dobře ho Glenn usadil, komu se to taky tak líbilo jak mně? :D
#4911 Martas007#4910 JackIsBest: Jo máš pravdu ta skupina se mi taky nezdá.Jo a Glenn byl dobrej
Rick má do těch šmejdů pořád hodně daleko. Guvernér byl opilý mocí a to mu lezlo na mozek. Kanibalové si prostě jen zvykli na snadný přístup k jídlu a taky jim hráblo. No a tihle nový se sice tváří hrozně fajn ale jejich jediný štěstí je že je nikdo ještě nenašel. Ochrana žádná, plot směšný a chování jejich průzkumného týmu je na palici. Takže Rick má pravdu jestli zhebnou kašlat na ně a vzít si co mají.
#4913 Thomas Morta#4912 oneill88: Souhlasím v tom, že Rick zatím není jedním z těch šmejdů – ale nesouhlasím v tom, že by k nim měl daleko. Je jen krok od toho stát se jedním z nich – stejně jako Batman byl jen krok od toho stát se jedním z psychopatů, které lovil: dokud existují jasně daná pravidla a hranice, které se nepřekračují, tak je ještě schopný žít civilizovaně.
Jak jste mohli vidět, tak zdi jsou až na ty podpěry vyřešeny dobře.. Ty podpěry tam jsou proto, aby zajistili pevnost toho ocelového plechu, kdyby je dali zevnitř, tak to nebude mít žádný účinek…
Bavíte se tu o Rickovi, že snadno může sklouznout na „temnou stranu“ (i když bylo divný, jak na konci epizody sledoval zdálky Jessie s jejim manželem a šmátral dozadu po zbrani), ale nejvíc mě dostala Carol tim, co řikala tomu malýmu klukovi. I když nemůžu říct, že by mě to nějak překvapilo – po tom všem, co provedla ve čtvrtý řadě, se neštítí skoro ničeho…
Díl se mi líbíl, bohužel se dostávám do bodu, kdy se mi až moc líbí stávající stav. Bohužel se to musí posrat. Rád bych nak vyšachoval humánně manžela. Rick si nabrnkne partnerku, bude si šerifovat, klídek… pohoda. Místo toho někdo zmagoří, někdo se objeví jako meganechutný záporák, spousta lidi u toho zařve (bloncka zcela určtitě) a v epickém záběru Michonne sundá ze steny katanu a půjde sekat horku zombiku. Hurej :D
Jako obrovský fanda atmosfery tohoto seriálu začínám být i obrovsky znechucený s každým dalším dílem. Mé sledování posledních dílů už pravidelně kombinuji s občasným proklikem stopáže v naději, jestli se náhodou přece jen něco zajímavého bude dít. S blížícím se koncem dílu se zvyšuje zklamání i alergie na některé postavy. Na „šéfku“ tohoto Beverly Hills s ksichtem mumie a nekonečnym usměvem, na znuděnou bloncku, co se podbízí Rickovi kde může a spolehlivě zaplácne každou volnou scénu nudou. Začínám se podivovat nad vypaseností Rickova dítěte na ty hrozné podmínky v kterých žijí…atd. Proboha autoři – nedělejte mi to prosím! Mám ten seriál rád :(
#4918 CadaverousPro mě jedna z dalších přechodových dílů. Nicméně se na něj dalo dívat. Těším se nadlší díly, kde budou odtajňovat různé záhady a třeba nějakou tu akci. Nicméně trochu se bojím, že zase zabřezneme do nudného stereotypu ohledně zvykání si na nové prostředí. Závěrečné Rickovo pošahávání po zbrani jsem nějak nepochopil. Asi jsem vadnej. :/ Tak snad si na prostředí nebudou zvykat nějak dlouho příjde nová zápletka. #4917 JaRaN: Taky jsem se nad tím zamyslel. Jsou všichni v celku dobré kondici, na to v jakých podmínkách přežívali. :)
Tak dnešný diel mi prišiel trocha nezáživný. Keď bol Daryl s Aronom vonku, stále som čakal, že sa niečo stane ale nič extra, akurát toho koňa mi je úprimne ľúto. :D Carol prekvapila, chudák chalan, teraz bude mať nočné mori :D No a Rick a blondýna… Rozhodne medzi nimi niečo je, uvidíme ako to dopadne s manželom.
#4926 hoolio88Neco mi rika,ze TWD prave definitivne zkoncilo.